Review Orbiter space flight simulator

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

akmakas

Banned
Αντιδράσεις
101
Μετά το πολύ επιτυχημένο Space simulator Χ-Plane που ακόμη και τώρα έχει χιλιάδες φανατικούς οπαδούς σε όλο τον κόσμο,ήρθε ακόμη ένα καταπληκτικό Space simulator και είναι ελεύθερα διαθέσιμο για dowload στο internet..Το Orbiter space flight simulator είναι μόνο 144mb και εξομοιώνει με πολύ μεγάλη ρεαλιστικότητα τις πτήσεις στο διάστημα..Το παιχνίδι σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις πολλές από τις αποστολές που έγιναν μέχρι τώρα όπως μια ολοκληρωμένη εκτόξευση του Atlantis με σκοπό να θέσει σε τροχιά το hubble,όλες οι αποστολές του Apollo αλλά και να ετοιμάσεις μια ολοκληρωμένη δικιά σου αποστολή σε οποιοδήποτε πλανήτη του ηλιακού μας συστήματος..Είναι ένας πολύ σοβαρός εξομοιωτής που απαιτεί επιδέξιες κινήσεις με μελέτη και εκμάθηση συντεταγμένων για μια επιτυχημένη εκτόξευση..Τα γραφικά του παιχνιδιού σε καμία περίπτωση δεν πλησιάζουν τις σειρές του flight simulator αλλά είναι επαρκέστατα ώστε να ανεβάσουν το ενδιαφέρον στα ύψη..Μεγάλη έμφαση στην λεπτομέρεια δόθηκε και στα διαστημικά οχήματα όπως και σε όλους του πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος..έτσι τα περισσότερα μοντέλα αλλά και πλανήτες είναι σαν αληθινά και χρησιμοποιούν αληθινά textures από σαρώσεις του Viking και Pioneer...Εντυπωσιακή είναι και η γη από το διάστημα με την στρατόσφαιρα και τα στρώματα της..Το παιχνίδι έχει ένα κύριο χαρακτηριστικό που το κάνει μοναδικό..Το orbiter space flight simulator δουλεύει plugins που το κάνουν συνεχώς βελτιώσιμο..Σίγουρα το παιχνίδι παρουσιάζει ακόμη αρκετά bugs αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία και το σίγουρο είναι πως στο μέλλον αυτά θα εξαλειφθούν.

65592586rz2.jpg

Η επίσημη διεύθυνση βρίσκεται εδώ http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/ με χρήσιμες πληροφορίες και αναρίθμητα addons αλλά καλό θα είναι πριν κάνετε οτιδήποτε να διαβάσετε καλά όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον εξομοιωτή.Επίσης επιπλέον χρήσιμα sites με απαραίτητα addons θα βρείτε εδώ και εδώ

Μιας και ειναι μορφης mini-review η αναφορα σου στο παιχνιδι αυτο akmakas,το εκανα sticky το thread...

Δε μπορω παραυτα να σχολιασω το οτιδηποτε περι του game αυτου αλλα και της κατηγοριας που ανηκει ολοκληρης,καθοτι δεν εχω ασχοληθει ποτε με αυτην... :)

Καλό φαίνεται, αν και δε με συγκίνησε ποτέ το PC-gaming...

Καλό φαίνεται, αν και δε με συγκίνησε ποτέ το PC-gaming...
Εαν σου άρεσαν τα simulations, όχι απλά θα σε συγκινούσε το PC Gaming, αλλά αγκαλιά με το PC θα κοιμόσουνα. :tease:

Χμ.... Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό...

Ακριβώς..Μιλάμε για ένα συνεχώς εξελισσόμενο εξομοιωτή με πάνω από 1700 addons ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γούστο...αναρίθμητες αποστολές ονειρικά ταξίδια στο διάστημα και τους πλανήτες..Το θέμα δεν είναι τα texture γραφικά της γης (ούτως σι αλλιώς και αυτά με το καιρό θα αναβαθμηστούν) αλλά η σοβαρότητα της προσομοίωσης..Εγώ σαν φανατικός fan του διαστήματος μπορώ να πω πως κοιμάμαι πλέον αγκαλιά με το PC.....Θέλω να ευχαριστήσω τον Jay που μου άνοιξε τα μάτια γιατί δεν είχα ιδέα τι δουλειά γίνεται...Επίσης εδώ θα συζητάμε όσοι θέλουν να ασχοληθούν με οτιδήποτε έχει σχέση με τον εξομοιωτή όπως νέα addon,προβλήματα κλπ.

Και για να αρχίσετε να πετάτε, μην πάρετε τις αποστολές του Space Shuttle, αλλά το fictional αεροδιαστημοπλάνο Dragonfly.:biglaugh:

Captain Kal από ότι βλέπω το ξέρεις το Orbiter..για δώσε κανένα hit...

Ερώτηση..ποιο είναι το σωστό υψόμετρο που πρέπει να φτάσω με το Atlantis για να μπω σε τροχιά ξέρεις?

Captain Kal από ότι βλέπω το ξέρεις το Orbiter..για δώσε κανένα hit...
Όχι και πολύ καλά. Δεν το έχω παίξει για ένα με ενάμιση χρόνο.

Ερώτηση..ποιο είναι το σωστό υψόμετρο που πρέπει να φτάσω με το Atlantis για να μπω σε τροχιά ξέρεις?
Νομίζω γύρω στα 200 χλμ. (Ή στο ύψος που είναι ο I.S.S.). Χρησιμοποίησε το Dragonfly πρώτα, γιατί στα Shuttles, παίζει ρόλο και η ποσότητα καυσίμου που έχει μέσα. Το Dragonfly έχει πολύ πιο δυνατούς κινητήρες, και έιναι πιο απλό στην χρήση. :)

παιδια μονο με τα tutorial μπορειτε να βγειτε στην σωστη τροχια για ζευξη με ιss και mir,το παιχνιδι θελει πολυ διαβασμα απο j.p.l oσο για ταξιδι σε αλλο πλανητη η συστημα μονο αυτοματα με το καταλληλο software..:nervous:

...έχω ένα συνάδελφο ο οποίο είναι άρρωστος με αυτό το παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν τον βλέπω συχνά.

Οταν ήμουν εικοσάρης είχα κάνει κάποιες φιλότιμες προσπάθειες ασχοληθώ με το "Shuttle" της Virgin και το "Space Simulator" της Μ$, αλλά "τα έφτυσα" πολύ γρήγορα !!

simonkey είπε:
παιδια μονο με τα tutorial μπορειτε να βγειτε στην σωστη τροχια για ζευξη με ιss και mir,το παιχνιδι θελει πολυ διαβασμα απο j.p.l oσο για ταξιδι σε αλλο πλανητη η συστημα μονο αυτοματα με το καταλληλο software..:nervous:

Aκόμη ένας φίλος του Orbiter..όταν λές j.p.l τι εννοείς?Επίσης γνωρίζεται πώς μπορώ να χειριστώ τον αστροναύτη και τι εργασίες μπορεί να κάνει?Π.Χ στην αποστολή του Hubble τι κάνει ο αστροναύτης..έχω πολλές απορίες!!!:animrolleyes:

τιποτα δεν κανεις, μονο το πλησιαζεις και κανεις εξωοχηματικη δραστηριοτητα και καλα.!χρησιμοποιησε τα num keys! :)

Wow!!!!Πολύ πολύ ενδιαφέρον!!!!!!!Μπράβο..

Eγώ παρόλο που μου αρέσουν σάν ιδέα τα simulators, πάντα νοιώθω τελείως άχρηστος όταν έρχεται η ώρα να τα παίξω !! Το ίδιο και με το Orbiter ! 2 χρόνια και ακόμα τίποτα ! Και θέλω δηλαδή....αλλά έκανα μάταιες σβούρες στο διάστημα, με αποτέλεσμα όλο το virtual πλήρωμα να χρειάζεται φάρμακα για το στομάχι..

Βy the way, μου θύμισε amiga εποχές όταν προωτοβγήκε το Shuttle !!! (Εκεί να δείτε αχρηστίλα)

Πίσω
Μπλουζα