Robbie the Rabbit (Silent Hill)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Fred Madison
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Fred Madison

RetroMaNiaC
Αντιδράσεις
114
Εν αναμονή του Downpour και στην πόρωση που έχω με το Silent Hill είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στην γλυπτική, να φτιάξω την φιγούρα του Robbie the Rabbit που πρωτοέκανε εμφάνιση στο Silent Hill 3 και να εμπλουτίσει την συλλογή μου που έχει να κάνει καθαρά με τον κόσμο του Silent Hill. Είναι ατελείωτος όπως θα δείτε αλλά λίγη δουλειά έχει μείνει πρίν να προχωρήσω στο βάψιμο.

Είναι 21-22 εκατοστά σε ύψος και το υλικό που τον φτιάχνω είναι πηλός.

Πως σας φαίνεται σαν αποτέλεσμα;

Προβολή συνημμένου 45093Προβολή συνημμένου 45094Προβολή συνημμένου 45095Προβολή συνημμένου 45096

Πολύ όμορφη δουλειά! ;)

Επειδή είμαι λίγο άσχετη: χρησιμοποίησες κάποιο υποστήριγμα για το σώμα του λαγού?

D@redevil είπε:
Πολύ όμορφη δουλειά! ;)
Επειδή είμαι λίγο άσχετη: χρησιμοποίησες κάποιο υποστήριγμα για το σώμα του λαγού?
Ευχαριστώ D@redevil. Στην ουσία όχι. Μόνο σύρματα έβαλα για να ενώσω πχ τα αυτιά πάνω στο κεφάλι, τον κύριο κορμό πάνω στις πατούσες, το χέρι πάνω στο σώμα κλπ.

Μπορείς να το δείς στις φωτογραφίες που ανέβασα. Στον δεξί του ώμο εκεί που δεν έχει μπεί ακόμη το χέρι τα σύρματα είναι εμφανή. :)

Μη νομίζεις και γω άσχετος είμαι. Πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο γενικά. Ψάχνωντας πάω...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ ωραια δουλεια φιλε μου!Και μονο που εισαι αρρωστος με το silent οπως και γω,φτανει!!

Αν και πρωτη φορα που ασχολεισαι οπως ειπες φιλε εκανες φανταστικη δουλεια.Συγχαρητηρια και 1000 μπραβο για το ταλεντο σου.

Gyubrush, metalcandyman ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα ανεβάσω και άλλες φωτογραφίες καθώς προχωράω... :)

Πάρα πολύ ωραία δουλειά Fred Madison!

Η λεπτομέρεια του φερμουάρ και της τιράντας είναι τρομερή! Aναμένουμε το τελικά αποτέλεσμα.

πολυ καλο μπραβο! Περιμενω τις επομενες φωτο!!

Fred Madison είπε:
Ευχαριστώ D@redevil. Στην ουσία όχι. Μόνο σύρματα έβαλα για να ενώσω πχ τα αυτιά πάνω στο κεφάλι, τον κύριο κορμό πάνω στις πατούσες, το χέρι πάνω στο σώμα κλπ.Μπορείς να το δείς στις φωτογραφίες που ανέβασα. Στον δεξί του ώμο εκεί που δεν έχει μπεί ακόμη το χέρι τα σύρματα είναι εμφανή. :)

Μη νομίζεις και γω άσχετος είμαι. Πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο γενικά. Ψάχνωντας πάω...
Τότε μάλλον το έχεις "έμφυτο" - δεν εξηγείται αλλιώς! :)

Έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με την αναλογία (εκεί που όλοι οι κοινοί θνητοί χωλαίνουμε), έχεις δώσει σημασία στη λεπτομέρεια και γενικά, αν δε μου το έλεγες ότι ασχολείσαι πρώτη φορά, θα ισχυριζόμουν ότι έχεις εμπειρία!

Πάντως αυτός ο λαγός πάντα με τρόμαζε (μια ανατριχίλα στην πλάτη ένα πράμα!), αλλά από την άλλη το ίδιο μπορώ να πω και για όλα τα silent hills! :)

Kambia είπε:
...Η λεπτομέρεια του φερμουάρ και της τιράντας είναι τρομερή! ...
Μπράβο! Κι εμένα εκεί έπεσε το μάτι μου! ;)

Fred Madison αν είδα καλά χρησιμοποιείς πηλό που ξερένεται στον αέρα. Δε θα ήταν πιο εύκολο να το κάνεις με πηλό που ψήνεται? Με το σκεπτικό οτι όλο και κάποιες προσθαφαιρέσεις θα χρειαστεί να κάνεις, μια επέμβαση, κάποια χαρακιά κλπ.... Εκτός και αν το χέρι πάει γρήγορα.

Από γλυπτική βλέπω υπάρχει ταλέντο! Φαντάζομαι ότι τα πας καλά και με την ζωγραφική γιατί δεν μιλάμε για απλό βάψιμο του τύπου "ένα χρώμα το κεφάλι, ένα τα μάτια, ένα ο κορμός" κλπ αλλά στην ουσία κανονικότατο texturing. Περιμένω με ενδιαφέρον το τελικό αποτέλεσμα μιας και είμαι κι εγώ fan των Silent Hill, ιδικά του 3.

Kambia είπε:
Fred Madison αν είδα καλά χρησιμοποιείς πηλό που ξερένεται στον αέρα. Δε θα ήταν πιο εύκολο να το κάνεις με πηλό που ψήνεται? Με το σκεπτικό οτι όλο και κάποιες προσθαφαιρέσεις θα χρειαστεί να κάνεις, μια επέμβαση, κάποια χαρακιά κλπ.... Εκτός και αν το χέρι πάει γρήγορα.
Αγαπητή Kambia, ενδεχομένως να έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αλλά, είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με κάτι τέτοιο οπότε δεν γνωρίζω και ιδιαίτερα τα προτερήματα και ελλατώματα του κάθε υλικού.

Κατά πως το θέτεις, μάλλον το χέρι πάει γρήγορα αν σκεφτώ πως δεν είχα ξανακουμπήσει πηλό και οι φωτογραφίες που ανέβασα είναι δουλειά μιας ημέρας. Έχει πολύ δουλειά βέβαια μπροστά, ειδικά στο κομμάτι του χρωματισμού.

To έχεις μέσα σου το καλλιτεχνικό τότε :D

Ο χρωματισμός κατά τη γνώμη μου είναι πιο εύκολος. Και το λέω γιατί άντε και δεν σου πέτυχε το χρώμα, το ξαναβάφεις. Ο πηλός και γενικά η γλυπτική αν κάνεις κάτι λάθος δύσκολα διορθώνεται.

Καλή δύναμη για τη συνέχεια.

Καλή φάση! Μπράβο!

Άν έχεις το χρόνο, θα είχε ενδιαφέρον να δούμε και τον Pyramid-head, από το SH2! :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Χαίρομαι που σας αρέσει... Όσο για τον Pyramid Head... ας τελειώσει πρώτα ο Robbie και βλέπουμε... :)

Λοιπόν...

Ο λαγός τελείωσε από πλευράς γλυπτικής. Σειρά παίρνει ο χρωματισμός.

Στο δεξί του χέρι κρατάει το όπλο σήμα κατατεθέν του Silent Hill καθώς και στη βάση

έβαλα το συγκεκριμένο ραδιοφωνάκι που βρίσκουμε στο στο Silent Hill 3, μιάς και εκεί

τον πρωτοσυναντούμε...

09.jpg

05.jpg

06.jpg

07.jpg

08.jpg

Λοιπόν...

Μόλις τελείωσα το βάψιμο της φιγούρας...

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος μπορώ να πω...

Στην πραγματικότητα τα χρώματα είναι κάπως πιο ρεαλιστικά.

Το κόκκινο πχ είναι πιο κοντά στο χρώμα του αίματος.

Υπάρχει μια μικρή υπερβολή στο χρώμα εξαιτίας φωτογραφίας από το κινητό.

Εύχομαι να αρέσει και σε εσάς...
glad.png

Robbie05.jpg

και ακόμη δυο....

Robbie07.jpg

Robbie01.jpg

Robbie02.jpg

Robbie03.jpg

Robbie04.jpg

Robbie06.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Fred είναι πάρα μα πάρα πολύ ωραίο! Μπράβο!!!!

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό - πού να τις "δουλέψεις" κιόλας τις κατασκευές με πηλό, δηλαδή!....

(Μιλάμε... ανατρίχιασα!.... Νιώθω μια κρυάδα στην σπονδυλική μου στήλη.... :nervous:)

Ιδέα (λαμπάκι πάνω από το κεφάλι της Καμπιας :D )

Το επόμενο project θα είναι με μεγάλα κομμάτια φελιζολ σε ανθρώπινες διαστάσεις :D :D :D

Πίσω
Μπλουζα