Roof Fighters

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Luffy
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Luffy

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Roof_Fighters_Logo.png

Καλησπέρα στην κοινότητα!

Θα θέλα λίγο να διαθέσετε λίγο χρόνο από τη μέρα σας σήμερα για να τσεκάρετε ένα gaming youtube channel που φτιάξαμε εγώ και ο κολλητός μου στο οποίο ασχολούμαστε με fighting games κατα βάση. Πρίν μπώ σε λεπτομέριες ορίστε τα videos:

το κανάλι μας:

http://www.youtube.com/user/RoofFighters

Αν είδατε ήδη κάποιο από τα videos θα έχετε καταλάβει ήδη πως λειτουργούμε περίπου. Σκοπός μας, απλή διασκέδαση παίζοντας αύτα τα παιχνίδια και οτι επακολουθεί μ'αύτο. Δεν είμαστε επαγγελματίες ούτε ειδίκοι στον χώρο ψυχαγωγίας αλλά μας αρέσει αυτό που κάνουμε και ελπίζω πως δείχνει.

Ο λόγος που χρησιμοποιούμε Αγγλικά είναι γιατί θέλουμε και κόσμος πέραν Έλλαδας να μας δεί χωρίς πρόβλημα μετάφρασης(οχι πώς είμαστε και οι καλύτεροι στο να μιλάμε τη γλώσσα και αυτό σίγουρα δείχνει). Προς το παρών τελιώσαμε με την 1η σεζόν και ετοιμαζόμαστε για την 2η η οποία θα ξεκινήσει σε 1-2μήνες(ημερομηνία δεν έχει τεθεί ακομα, όποτε είμαστε έτοιμοι μέσα σ'αυτό το δίαστημα θα ενημερώσουμε). Μέχρι τότε θα μας βοηθούσε πολύ αν μπορούσατε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας. Αν πάλι δεν σας αρέσει κάτι μπορείτε να μας πείτε ελεύθερα! Δεχόμαστε κάθε σχόλιο/συμβουλή για να καλυτερέψουμε(εκτός του να το γυρίσουμε στα ελληνικά μιας και εξηγήσαμε το γιατί, ελπίζουμε σε κατανοήση).

Τέλος, αν θέλετε να τα πούμε και απο αλλού, έχουμε και έτοιμο facebook:

http://www.facebook.com/RoofFighters

Thanks for watching!

Εχει αρκετή πλάκα σε κάποια σημεία. :)

Στα beat'em ups & fighting games είμαι επιεικώς μέτριος - αν και έχω παίξει πάρα πολλά (πράγμα που σημαίνει πως τελικά είμαι αυτό που ονομάζουμε "ανεπίδεκτος μαθήσεως").

Παρ' όλα αυτά, μου κίνησαν το ενδιαφέρον τα βιντεάκιο με τον JoJo, μιά και είναι απο τους αγαπημένους μου χαρακτήρες !! (ξεκίνησα να διαβάζω τα manga κάπου μεταξύ του 2001 - 2002, όταν έκανε "scanlation" o VeggieH8R στο Νeo0, μιά και τότε δεν υπήρχε τίποτα απο επίσημη κυκλοφορία στα εγγλέζικα - τουλάχιστον απ' όσο γνωρίζω. Δυστυχώς το 5ο και 6ο μέρος με Giorno & Jolyne αντίστοιχα, τα είχα αφήσει στη μέση... :( Eπίσης έχει μείνει στη μέση και το Steel Ball Run, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...)

Μου άρεσε το... "makeup" του Τάσου που παρέπεμπε σε D' Arby (θα το χαρακτήριζα... GOOD !! :D ), καθώς και κάποιες γνώριμες ατάκες (με ιαπωνική προφορά), όπως το περίφημο toki wo tomare... ZA WAAARUDO !! , του αγαπημένου μας Dio. :D

Ενα ακόμα καλό στοιχείο του συγκεκριμένου παιχνιδιού που μου άρεσε τον καιρό που είχα ασχοληθεί, ήταν όταν ερχόντουσαν σε σύγκρουση δύο "button-mashing" χαρακτήρες, όπου είχαμε -ταυτόχρονα- close-ups στις φάτσες, συνοδευόμενα απο την σχετική λύσσα για το ποιός θα πατήσει με μεγαλύτερη ταχύτητα τα κουμπιά. Ειδικά μεταξύ Jotaro & Dio γινόταν ένας πανικός με τις κραυγές (ORA-ORA-ORA / MUDA-MUDA-MUDA) και μάλιστα όταν έπαιζα διπλό, ένας φίλος μου είχε πεί ότι έβγαζα... αφρούς απο το στόμα στην συγκεκριμένη φάση !! :P :P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωπά; Nα κι άλλος fan του Jojo's Bizarre Adventure! Eύγε, Billy! :darkglasses:

Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι τα επεισόδια του Roof Fighters με το JBA ήταν όλα τα λεφτά και με έξυπνες παρωδίες του. Αλήθεια, πως γίνεται ν' αφήσεις στην μέση δύο ξεχωριστά arcs; Bαρέθηκες το ένα και πήγες στο άλλο; Mε την ευκαιρία πρέπει να συνεχίσω και το Steel Ball Run που 'χω αφήσει στην άκρη.

Ωραιο το καναλι μπραβο βρε παιδια αλλα γιατι μειλατε στα αγγλικα?

Vetus είπε:
Ωπά; Nα κι άλλος fan του Jojo's Bizarre Adventure! Eύγε, Billy! :darkglasses:
Αλήθεια, πως γίνεται ν' αφήσεις στην μέση δύο ξεχωριστά arcs; Bαρέθηκες το ένα και πήγες στο άλλο;
Hail 2 U σύντροφε JoJomaniac. :D

Oχι, δεν τίθετο θέμα βαρεμάρας, απλά έτυχε να περάσω μία κρίση ανυπομονησίας (όπου με έτρωγε η περιέργεια να δω νέους χαρκτήρες, κλπ), οπότε και ξεκίνησα το 6ο πριν ολοκληρώσω το 5ο. (έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν τα πήρα με τη σειρά τα arcs: Πρώτα ολοκλήρωσα το 3ο, μετά πήγα στα πρώτα δύο, και μετά στο 4ο).

Τελικά και το 5ο και το 6ο έμειναν μισοδιαβασμένα λόγω του ολοένα και αυξανόμενου φόρτου εργασίας στη δουλειά, καθώς και διαφόρων άλλων υποχρεώσεων & ασχολιών που με κρατούσαν μακριά. (Θεού θέλοντος, κάποια στιγμή θα τα ολοκληρώσω...)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DREDD είπε:
Ωραιο το καναλι μπραβο βρε παιδια αλλα γιατι μειλατε στα αγγλικα?
Ο λόγος που μιλάνε στα αγγλικά είναι προκειμένου ν' απευθυνθούν σ' ευρύτερο κοινό. Αν κι εγώ ήμουν της άποψης πέρι εκπομπής στα ελληνικά αλλά όπως την βρίσκει κανείς.

Πίσω
Μπλουζα