saturn ISO

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Shinobi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Shinobi

RetroMasteR
Αντιδράσεις
808
θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για saturn iso

έχω κάποια zipped iso που έχουν μέσα ένα φάκελο πχ με ένα track.iso και κάποια κομάτια mp3...δε παίζουν σε emulator (χρησιμοποιώ το yabause αφού το SSF κρασάρει στο desktop σύστημα μου..)

πως θα τα φτιάξω σε ένα working iso?

έχω ψάξει το ιντερνετ αλλά δε βγάζω άκρη

:please:

thanks!

τώρα παίζουν μια χαρά :headbangdude:

Shinobi είπε:
θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για saturn isoέχω κάποια zipped iso που έχουν μέσα ένα φάκελο πχ με ένα track.iso και κάποια κομάτια mp3...δε παίζουν σε emulator (χρησιμοποιώ το yabause αφού το SSF κρασάρει στο desktop σύστημα μου..)

πως θα τα φτιάξω σε ένα working iso?

έχω ψάξει το ιντερνετ αλλά δε βγάζω άκρη

:please:
Προφανως δεν εψαξες στο σωτο μερος

http://www.mame.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=101&highlight=saturn

(βεβαια 1-2 εικονες ειναι down και ειναι ελαφρως outdated (2004) ...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά εγώ έχω ένα άλω πρόβλημα με τα iso.

Δημιουργώ κανονικά to cue με το Sega cue maker και τα mp3 τα κάνω wav δηλαδή είναι σε μορφή iso+wav+cue και τα γράφω με την πιο χαμηλή ταχύτητα που μου βγάζει. Όταν βάζω στο Saturn το παιχνίδι παίζει κανονικά αλλά ο ήχος πάει πιο μπροστά και δεν συγχρονίζετε με το παιχνίδι. Για να σας δώσω να καταλάβετε είχα γράψει το albert odyssey και στην αρχή του παιχνιδιού που έχει κάποιους διάλογους μέλανε πιο μπροστά ενώ το παιχνίδι δεν έχει φτάσει στην συγκεκριμένη σκηνή.

Αυτό το πράμα το κάνη και στα παιχνίδια του Sega Mega CD που έχω.

Μήπως ξερή κάποιος πώς το διορθώνουμε αυτό?

Το Saturn είναι τσιπαρισμενο και για να αλλάζω region έχω το action replay.

Δεν μπορείς να το διορθώσεις.

Προφανώς το .cue που χρησιμοποιείς δεν είναι το σωστό ή τα mp3 έχουν δημιουργηθεί με αφαίρεση του silence από την αρχή και το τέλος τους που αλλάζει την διάρκεια του track.

Παράτα τα iso/mp3 (σκουπίδια είναι έτσι και αλλιώς) και δοκίμασε κανένα bin/cue ή ακόμα καλύτερα τα γνήσια iso/wav/cue του TOSEC.

Από TOSEC δεν τα εχει καπια παιχνιδια που θελό οπος και από redump.

Τα BIN/CUE είναι πιο σταθερα?

Να μην ανοιγω αλλο θεμα. Υπαρχει καποιο site που να δινουν δωρεαν iso παιχνιδια για saturn?

Kαι να υπαρχει, αποκλειεται να βρεις απαντηση εδω μεσα! Διαβασε τους κανονισμους

Πίσω
Μπλουζα