SEGA Console via KICKSTARTER?!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας DarkSynbios
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

DarkSynbios

RetroMasteR
Αντιδράσεις
214
Επειδη πολυ Σεγκακηδες περιμενουνε να τους βγαλει η αγαπημενη τους εταιρεια μια καινουργια κονσολα,αλλα αυτη δεν θελει να ξαναμπει στο χωρο του hardware για διαφορους λογους.

Και ερωτω : Πως θα φαινοτανε εαν η Sega δημιουργουσε νεα κονσολα αλλα οχι και με τοσες τρομερες δυνατοτητες με την υποστηριξη του κοσμου μεσω kickstarter;

Εγω πιστευω θα ειχε μεγαλη ανταποκριση απο το κοσμο και ακομα περισσοτερο εαν ειχε καποιους launch τιτλους αποκλειστικους ωστε να αξιζει καποιος να αγορασει την κονσολα.Αλλα και απο την αλλη μπορει αυτη η κινηση οτι μια εταιρεια σαν την Sega παει να βγαλει κονσολα μεσω kickstarter θα φαινοτανε καπως αρνητικα οτι εταιρεια ξεφτιλιζετε,αλλα αυτο δεν θα ηταν τιποτα σε σχεση με αυτα που ειδαμε απο την ιδια τα τελευταια χρονια.

Ποια ειναι η γνωμης σας πανω σε αυτο;

Damn ,διαβασα τιτλο και ετρεξα λεγοντας οτι ειναι αληθεια,so close,finally a kickstarter worth funding. :(

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δεν ξέρω... το θέμα δεν είναι μόνο η κονσόλα αλλά τα παιχνίδια. Έχει η Sega την δυνατότητα να φτιάξει δυνατούς exclusive τίτλους όπως παλιότερα? Sonic έχουμε πια καταλάβει ότι δεν μπορεί να φτιάξει οπότε τι άλλο μένει? Τα arcades? Ακόμα και αυτά δεν έχουν πια την αίγλη που είχαν παλιότερα, ποιος θα νοιαζόταν σήμερα για ένα arcade port? Υπάρχει αλήθεια κανένα coin-op παιχνίδι που να είναι αξιοζήλευτο τα τελευταία χρόνια?

Και τέλος πάντων τι σημασία θα είχε να φτιάξει κονσόλα? Για να πρέπει να αγοράζουμε περισσότερα μηχανήματα? Αφού βγάζει τα παιχνίδια της στις ήδη υπάρχουσες οι οποίες είναι ήδη πολλές κατά την άποψή μου. Δηλαδή το όλο θέμα θα γινόταν μόνο για λόγους νοσταλγίας και τίποτα παραπάνω, απλά και μόνο να δούμε την Sega να βγάζει κονσόλα όπως παλιά.

Από την μια είμαι σίγουρος ότι θα κατέρριπτε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στο Kickstarter. Εδώ το OUYA πήρε 8 μύρια, κάτι ενδιαφέρον με το όνομα Sega από πίσω θα ξεπέρναγε τα 30 για πλάκα νομίζω. Από την άλλη όμως, καμμία μεγάλη εταιρία δεν θα ρισκάριζε να χαλάσει το image της βγαίνοντας στην "ζητιανιά". Αυτό που θα μπορούσε να γίνει και ενδεχομένως να έχει μεγάλη απήχηση θα ήταν να πάρει κάποια μικρότερη εταιρία τα δικαιώματα και το license πχ του Dreamcast, να βρει τρόπο να μοιράσει software μέσω downloads ή SD κάρτας και ίσως-ίσως να αναβιώσει έτσι εμμέσως το Sega hardware. Αν αφαιρέσεις το GD-ROM, θα μπορούσε να γίνει μια κονσολίτσα μούρλια...

Και συμμερίζομαι και τους προβληματισμούς του Imgema, καθώς τα arcades που είναι ο φυσικός βιότοπος της Sega πρακτικά δεν υπάρχουν πια και θα υπήρχε μέγα θέμα με το first party software, που αποδεδειγμένα "σπρώχνει" κονσόλες στον κόσμο.

Ενταξει με το θεμα των arcade και της ζητιανιας το καταλαβαινω,αλλα ακομα υπαρχουν τιτλοι που δεν εχει εκμεταλλευτει ως τωρα. Μπορει ανετα να πεισει και πρωην δημιουργους της να βγαλουμε παιχνιδια γι'αυτην.

Ας δωσει επιτελους η sega το πρασινο φωτος για την επανακυκλοφορια του dreamcast απο την tectoy και συζηταμε ολα τα υπολοιπα. Οπως σωστα αναφερουν και οι παραπανω, και να βγει κονσολα, τι παιχνιδια θα εχει; Εχει καταφερει να βγαλει τα ματια απο τις δικιες τις κυκλοφοριες.

Θα θελει ενα kickstarter για την κονσόλα και από ενα Kickstarter για καθε παιχνίδι (είτε από Sega είτε από οποιονδήποτε αλλο) :D :D:D:D:D

H Sega έχει πεθάνει προ πολλού, η σημερινή εταιρεία καμία σχέση πλην ονόματος δεν έχει με τη παλιά. Αφήστε τη στην αιώνια γαλήνη της. Ούτε kickstarter, ούτε kickresurector, ούτε τίποτε. Αν είναι να καταντήσει σαν τους υπολογιστές amiga του σήμερα που είναι προσβολή στο παρελθόν και φαντάζουν σαν τεχλολογικά αποτυχημένα τραβέλλια, ας ανπαύεται αιώνια καλύτερα.

Πίσω
Μπλουζα