Rakeesh
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 1.825
Παιδιά εδώ και μέρες προσπαθώ να τρέξω το Cobra Command του 1994 για την έκδοση Sega CD. Καθε φορα το "παιχνιδι" παγώνει μολις τελειωνει το σημα-τζινγκλακι της Sega με τον Σονικ και τα αστρακια. Εχω δοκιμασει με 2 διαφορετικους emu και με 3 διαφορετικά rom images του παιχνιδιού (τουλάχιστον ενα Αμερικάνικο και τουλ. ενα Ευρωπαϊκό).
Τα μόνα τινά που μπορώ να σκεφτώ είναι:
Στον ιστο δεν έχω δει καμία αναφορά για προβλήματα ή ασυμβατότητες ή να χρειάζονται "κόλπα" για να τρέξει αυτό το παιχνίδι, οποτε τεινω στην 3η υπόθεση.
Πριν αρχίσω να παιρνω σβαρνα τους emulators, τα bios και τα settings στα τυφλά, μπορεί να μου πει κανένας τουλάχιστον αν το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχει παίξει ή αν ξέρει κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ
Με λιγο ψαξιμο παραπανω ανακαλυψα οτι το προβλημα ξεπερνιεται (προς το παρον) με την επιλογη Perfect Sync. Αν δεν κανω λαθος κι αλλα παιχνιδια οπως το Road Avenger απαιτουν αυτη τη ρυθμιση
Τα μόνα τινά που μπορώ να σκεφτώ είναι:
- Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι απο τα λίγα που λόγω κάποιας ασυμβατότητας δεν παιζουν ακόμα σε emulator
- Οι 2 συγκεκριμενοι emus (gens και fusion) δεν μπορουν να παιξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι
- Έχω ελλαττωματικό bios.
Στον ιστο δεν έχω δει καμία αναφορά για προβλήματα ή ασυμβατότητες ή να χρειάζονται "κόλπα" για να τρέξει αυτό το παιχνίδι, οποτε τεινω στην 3η υπόθεση.
Πριν αρχίσω να παιρνω σβαρνα τους emulators, τα bios και τα settings στα τυφλά, μπορεί να μου πει κανένας τουλάχιστον αν το συγκεκριμένο παιχνίδι το έχει παίξει ή αν ξέρει κάτι παραπάνω; Ευχαριστώ
Με λιγο ψαξιμο παραπανω ανακαλυψα οτι το προβλημα ξεπερνιεται (προς το παρον) με την επιλογη Perfect Sync. Αν δεν κανω λαθος κι αλλα παιχνιδια οπως το Road Avenger απαιτουν αυτη τη ρυθμιση
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: