Snake [Game]

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.531
Θα το ανοιγα στα κινητα αλλα το ξανασκεφτηκα μιας και εχει προϊστορια στα arcades!

O παππους των videogames τις μεγαλες του δοξες τις γνωρισε μετα απο χρονια ,καπου τελη 90ς μεσα απο τα τηλεφωνα της Νοκια,gameplay απλο ,αποφυγε τους τοιχους φαε τα φρουτακια να μεγαλωσεις και προσεχε μην τρακαρεις!!

Θελω να το ξαναπαιξω στο κινητο ,την απλη πρωτη εκδοση οχι την 3D αλλα μιας και Νοκια δεν κατεχω το ψαχνω..Προς το παρον βολευτηκε με το βιντεακι του youtube.

Σε οποιοδηποτε βιντεακι του youtube πατηστε left arrow Και up!!

nokiaSnake.png

http://www.youtube.com/watch?v=wLr5uASs2kc

Χεχε... στο "αρχαίο" πολύ καλό και αγαπημένο ΝΟΚΙΑ 3210, το είχα τερματίσει! Ακολουθούσα ένα συγκεκριμένο "μοτίβο", μέχρι που το φιδάκι, έπιανε στο τέλος όλη την οθόνη.

Δεν ήταν δύσκολο... υπομονή ήθελε!

οταν ηρθε το φιδακι στα κινητα τις νοκια (3210,3310?) πρεπει να ημουν 1η-2α Γυμνασιου. .. Θυμαμαι ολα τα παιδια στο σχολειο να παιζουν φιδακι και να λεει ο καθενας για τα score του. Εγω το ειχα στο 3310 ηταν μια αναβθμισμενη εκδοση οπου ετρωγες και κατι φρουτακια καθε τοσο και δεν ειχε τοιχο γυρω γυρω. Πολυ καψιμο τοτε...

Ολα τα φιδακια στα κινητα δεν αξιζουν τιποτα.Ειναι βαρετα και γενικα πανευκολα.Το μονο φιδακι που ειναι σωστο,αξιολογο και με μεγαλο επιπεδο προκλησης ειναι η παιχνιδαρα το Nibbler στα Arcades.Aπο την δευτερη πιστα ανεβαινει κατακορυφα η δυσκολια και η ταχυτητα.Παιξτε το στα mame και δεν θα χασετε.Εγω το παιζω σχεδον καθημερινα παντως και γενικα ειναι φοβερο παιχνιδι.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
Ολα τα φιδακια στα κινητα δεν αξιζουν τιποτα.Ειναι βαρετα και γενικα πανευκολα.Το μονο φιδακι που ειναι σωστο,αξιολογο και με μεγαλο επιπεδο προκλησης ειναι η παιχνιδαρα το Nibbler στα Arcades.Aπο την δευτερη πιστα ανεβαινει κατακορυφα η δυσκολια και η ταχυτητα.Παιξτε το στα mame και δεν θα χασετε.Εγω το παιζω σχεδον καθημερινα παντως και γενικα ειναι φοβερο παιχνιδι.
Λογικο!! για εναν εξωγηινο δεν ειναι τιποτα... χαχα! Για τυπους σαν και μενα που θελω 20 κερματα για να τερματισω το Aero fighter πχ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!

Υγ. Βασιλη υπαρχει κατι που να σου φαινετε δυσκολο φιλε;;;

Ajax87 είπε:
Λογικο!! για εναν εξωγηινο δεν ειναι τιποτα... χαχα! Για τυπους σαν και μενα που θελω 20 κερματα για να τερματισω το Aero fighter πχ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ!!
Υγ. Βασιλη υπαρχει κατι που να σου φαινετε δυσκολο φιλε;;;
Ναι φιλε πολλα με φαινονται δυσκολα ασχετα που τα τερματζω.Και ολα ειναι τα παλια τα κλασσικα και οχι ολες οι καινουριες φολες.Πχ pacman,donkey kong(το κλασικο στα arcades εννοω),galaga,galaxian,space invaders,zero hour,Nibbler και γενικα πολλα και διαφορα που θελουν εκκατομυρια ωρες προπονησεις.

To 93 ενόσω είχα το αμιγκάκι και ασχολιόμουν με την amiga basic, παραλληλα εκανα και dos/basic/c/pascal στο ΙΕΚ. Πρώτη φορά είδα το φιδάκι και ηταν φτιαγμένο σε qbasic, δείχνοντας τί μπορείς να κανεις. Νομίζω είχε τίτλο Nibble και δινόταν μαζί με την qbasic ως demo κωδικας. Περιττό να πω ότι το εχω παίξει παρα πολλες φορές.

Τρέλλα μεγάλη.... Απίστευτο σκάλωμα - almost addicted! :D

Όταν πέρασα από το στάδιο των Nokia Κινητών φυσικά! ;)

Πριν γίνει μόδα στα Nokia το φιδάκι εγώ το είχα παίξει μερικές φορές σε handheld lcd consoles που είχε Tetris, rally κι άλλα πολλά παιχνιδάκια (κυρίως παραλλαγές του Tetris). Eίχε την πλάκα του αλλά το βαριόσουν γρήγορα.

Walkthrough και πως να το τερματισεις.

Κανονικα παιρνει 13 λεπτα εδω ειναι σε 2 και κατι.

dAtcCfH.gif

Ποτέ δεν περίμενα walkthrough στο φιδάκι!

Από τα πρώτα παιχνίδια μου στον 286.

All time classic παίγνιον, και σχεδόν όλοι οι υπολογιστές είχαν απο μία τουλάχιστον έκδοση !!

Eπίσης, ήταν το all-time favorite ενός Apple IIc user φίλου μου. :)

Υπήρχαν τόσα άλλα παιχνίδια (Wolfenstein, Sundog, Transylvania, κ.α.), και όμως προτιμούσε πάνω απ' όλα, αυτό !!

Aard, έγραψες! :thumb:

Θενκς από μένα - για ένα παιχνίδι που έφαγα άπειρες ώρες με την πάρτη του στα λεωφορεία! :)

Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έβλεπα που τελειώνει!...

Το φιδάκι επιστρέφει στα κινητά!

Στα τέλη του 90 και στις αρχές των 00ʼs, υπήρξε χωρίς αμφισβήτηση το παιχνίδι/βασιλιάς των «πρωτόγονων» Nokia.

Όλοι ήταν τότε πωρωμένοι μαζί του και ο εθισμός ήταν μοιραίος και αναπόφευκτος.

Το εμβληματικό «Φιδάκι» ετοιμάζεται τώρα για το μεγάλο comeback για όλα τα έξυπνα κινητά με λειτουργικά Android, iOS και Windows,

Υπό την επίβλεψη του Taneli Armanto, δημιουργού του πρώτου Snake για Nokia, και της ετιαρείας Rumilus Design, το παιχνίδι της καρδιάς μας,

πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαϊου.

Η νέα, προσαρμοσμένη στην εποχή της βερσιόν, θα ονομάζεται «Snake Rewind», θα διαθέτει παρεμφερή γραφικά με το πρωτότυπο

και θα είναι εμπλουτισμένο με διάφορα νέα χαρακτηριστικά στο gameplay του.

Πηγη: city.sigmalive.com

Snake Rewind - May 14th

[video=youtube;5i-Lvla_wt8]

Ακόμη θυμάμαι τον λοχία που έλεγε όταν ένας φαντάρος έδειχνε απασχολημένος με το κινητό του, "Πάλι φιδάκι παίζεις"; (Τότε που είχαμε τόξα και βέλη ακόμα). Επίσης ο ίδιος λοχίας είχε StarTack και θυμάμαι πόση εντύπωση μου έκανε. Επίσης θυμάμαι δυο παιδιά που παίζαν διπλό στα κινητά τους με υπέρυθρες! Το φιδάκι εμένα ποτέ δεν με πολυτράβηξε, τότε με το 3310 ΝΟΚΙΑ κλπ.

Πίσω
Μπλουζα