Sonic μέσα από τα χρόνια..........

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.533
Η εξελιξη του Sprite του θρυλικου παιχνιδιου. :xm:

sonic_1_history.jpg

sonic_2_history.jpg

sonic_3_history.jpg

sonic_bottom_history.jpg

Εννοείται ότι προτιμώ το σχέδιο των πρώτων χρόνων από τα πιο μοντέρνα. Τώρα από τα παλιά δεν μου άρεσε το sprite του Sonic στο Sonic 1 για Game Gear και απορώ γιατί δεν έβαλαν αυτούσιο από το Sonic 1 του Master System και επίσης αυτό του Sonic Blast. Για μένα πρώτο είναι το sprite από το Sonic 1,2 για Master System.

Ανυπομονώ να δω ποστ του metalcandyman όταν πάρει είδηση το thread αυτό. :rant:

Νιntendo forever και Mario φυσικά.Ωραίο το αφιέρωμα,προσωπικά δεν έχω το παραμικρό δέσιμο με τον κύριο.

Το retromaniax αγαπαει sega-logo_s.png & Sonic...... :D

Tρανη αποδειξη.....η διαφημιση!!!!!! :diablotin:

attachment.php

Sega-Logo.gif

Αφηστε κατα μερος την φθηνη προπαγανδα σας γιατι και διαφημησεις NINTENDO και Mario εμφανιζονται στο forum.Οπως εχω ξαναπει εξαλου sonic καλος μονο νεκρος αυτη η μπλε απομιμηση του μαγκα υδραυλικου της NINTENDO δεν επρεπε ποτε να εμφανιστη στα video games:diablotin: :P

metalcandyman είπε:
Αφηστε κατα μερος την φθηνη προπαγανδα σας γιατι και διαφημησεις NINTENDO και Mario εμφανιζονται στο forum.Οπως εχω ξαναπει εξαλου sonic καλος μονο νεκρος αυτη η μπλε απομιμηση του μαγκα υδραυλικου της NINTENDO δεν επρεπε ποτε να εμφανιστη στα video games:diablotin: :P
Καμια προπαγανδα φιλαρακι....η γυμνη αληθεια ειναι!!!!! :tease: :tease: :tease: :tease:

Πίσω
Μπλουζα