Sonic Shuffle

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας leftxand
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

leftxand

RetroN00b
Αντιδράσεις
0
Παρακολουθω καιρο το topic για αυτη την υπεροχη και αξεχαστη κονσολα αλλα δν εχω δει πουθενα να αναφερεται αυτο το φοβερο παιχνιδι μονο σε μενα μαρεσε? Εσεις τι γνωμη εχετε? Μετα λυπης εχω δει και η ιδια η Sega το χει ξεχασει μια και δν κυκλοφορησε καμια συνεχεια παρα τα απειρα αλλα sonic που εχουν βγει τουλαχιστον με το sonic sega all star racing φενεται να βρισκει το σωστο δρομο μια και τα sonic riders ηταν σχεδον αθλια. Για μενα ειναι πολυ καλο παιχνιδι το sonic shuffle και αν το κυκλοφορουσε ξανα ειδικα στο xbox η στο playstation θα χε επιτυχια πιστευω η γνωμη σας?

Δεν το εχω παιξει. Θυμαμαι να το εχω δει (σε μαγαζι?). Καρτες και cel-shaded γραφικα?

Το Sega all star racing δεν με ενθουσιασε. Περιμενα περισσοτερα απο την Sumo στον τεχνικο τομεα.

Σημερα βγηκε στη φορα οτι 6 domains με το λεκτικο SOnicAdventure3 εχουν γινει registered...να δουμε

Άργησες δύο χρόνια να ποστάρεις leftxand! :D Αν και έχω καιρό να το παίξω, θυμάμαι ότι με είχε κουράσει απίστευτα το storyline του, τόσο πολύ ώστε να παρασύρει μαζί του τις ελάχιστες καλές στιγμές των mini games που είχε. Στο multiplayer τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα (αλίμονο! party game είναι!) αλλά και πάλι άφηνε αυτή την αίσθηση της ανεκπλήρωτης διασκέδασης. Ίσως μία συνέχεια να είναι πολύ καλύτερα δομημένη τώρα, όμως εγώ προσωπικά δεν καίγομαι να δώ κάτι τέτοιο.

Ναι οντως αργησα να ποσταρω ειμαι πιο πολυ του διαβασματος anyway σιγουρο δεν λεω οτι ηταν το τελειο παιχνιδι και σιγουρα κατωτερο του mario party απλα πιστευω οτι ηταν μια καλη προσπαθεια και εχει προοπτικες μια και δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο στο ps3 και χβοχ. Oσον αφορα το sonic adventure 3 το sonic unleashed ειχε αρχισει σαν το sonic adventure 3 και αν ειναι να το κανουν ελπιζω να ειναι ανταξιο των αλλων 2 παιχνιδιων μια και εχουμε πολυ καιρο να δουμε κατι αξιολογο με εξαιρεση το generation που ηταν μια μιξ των παλιων ομως to color δεν το παιξα δεν εχω wii! Παντως η sega θα μπορουσε να συνεχει στο hardware τομεα οχι τοσο στις κονσολες μια και ειχε μπει πολυ μεσα αλλα γτ να μην συνεχει να φτιαχνει χειριστηρια για αλλες κονσολες η pc? Ολα της τα χειριστηρια ηταν φοβερα και του xbox 360 εμοιαζε πολυ με του dreamcast.

Ειναι γνωστη η αγαπη μου γιαυτο το μπλε σιχαμα αλλα δεν φοραω παροπηδες και σεβομαι την οποια επυτηχια εκαναν αυτα τα ελεινα παιχνιδια.Το sonic shuffle ομως που καποτε εκανα το τεραστιο λαθος να το παιξω λιγο σε εναν φιλο που ηταν το πρωτο του παιχνιδι για το Dreamcast ειναι τραγικο ειναι μια βλακεια και μιση και μια κακη αντιγραφη του mario party.Kαταρχην τα γραφικα δεν εχουν καμια σχεση με τα πολυ καλα του sonic adventures αλλα ειναι μετριοτατα.Κατεδευτερον το παιχνιδι σε κοροιδευει απορω γιατι υπαρχει το easy αφου μονο easy δεν ειναι.Δεν υπαρχει περιπτωση να νικησης των υπολογιστη γιατι κλεβει.Στης καρτες παντα εχει της καλητερες παντα ξερει ποιες εχεις παντα εχει τεραστια κωλοφαρδια και γενικα ειναι παντα δεκα βηματα μπροστα ωστε να μην εχεις καμια τυχη να κερδισεις.Ακομα και στης διαδρομες ποτε δεν κανει λαθος ενω ο ταλαιπωρος παικτης ολο και θα πεφτει στα αδιεξοδα κτλ.Υπαρχει ενα mini game που πατας γρηγορα το κουμπι ωστε να ξεφυγεις απο το στομα ενος κροκοδειλου και πριν προλαβεις καλα καλα να πατησεις το κουμπι ο υπολογιστης εχει καταφερει ηδη να ξεφυγει.Μακρια απο αυτο το παιχνιδι μη διανοηθη να το παιξει κανενας εστω και για πλακα.Ακομα και πορωμενος με αυτο το μπλε πραμα να ειναι καποιος το θεωρω απιθανο να ασχοληθει μαυτο η ακομα και να δωσει λεφτα για να το αγορασει.Αν με ειχαν στα 5 μετρα να με κτελεσουν και με ελεγαν η θα σε εκτελεσουμε η θα παιξεις 1 ωρα sonic shuffle θα τους εκληπαρουσα να με εκτελεσουν παρα να παιξω αυτο το τρισαθλιο παιχνιδι.

metalcandyman είπε:
Αν με ειχαν στα 5 μετρα να με κτελεσουν και με ελεγαν η θα σε εκτελεσουμε η θα παιξεις 1 ωρα sonic shuffle θα τους εκληπαρουσα να με εκτελεσουν παρα να παιξω αυτο το τρισαθλιο παιχνιδι.
Υπάρχει τρόπος να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο: θα παίξεις πρώτα μια ώρα Sonic Shuffle και μετά θα σε εκτελέσουμε.

Πέρα από την πλάκα, θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς τα γραφικά που δεν θεωρώ ότι έχουν κάποιο θέμα. Είναι λίγο ιδιαίτερης τεχνοτροπίας λόγω του cel shading, αλλά κάνουν καλά την δουλειά τους και έχουν χαρακτήρα. Πάντως σαν παιχνίδι ούτε εμένα με "κράτησε", το βρήκα αρκετά κουραστικό. Όσο για το ποιός θα έδινε λεφτά για να το αγοράσει, εγώ έχω πάρει και τις 3 εκδόσεις για την συλλογή μου: PAL, USA και Japan. ;)

Maddog είπε:
Υπάρχει τρόπος να έχουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο: θα παίξεις πρώτα μια ώρα Sonic Shuffle και μετά θα σε εκτελέσουμε.
Πέρα από την πλάκα, θα διαφωνήσω μαζί σου ως προς τα γραφικά που δεν θεωρώ ότι έχουν κάποιο θέμα. Είναι λίγο ιδιαίτερης τεχνοτροπίας λόγω του cel shading, αλλά κάνουν καλά την δουλειά τους και έχουν χαρακτήρα. Πάντως σαν παιχνίδι ούτε εμένα με "κράτησε", το βρήκα αρκετά κουραστικό. Όσο για το ποιός θα έδινε λεφτά για να το αγοράσει, εγώ έχω πάρει και τις 3 εκδόσεις για την συλλογή μου: PAL, USA και Japan. ;)
Doc τα λατρευω τα cel shading γραφικα αλλα δεν μπορω να συγκρινω τα εκπληκτικα cel shading του zelda wind waker με αυτα του sonic shuffle.Για μενα ειναι μετρια οπως ειπα.Εσυ εισαι αλλο φιλε τα αγορασες ολα αυτα για συλογη.Εγω δεν μιλαω για συλογη αλλα να εδωσε λεφτα για να το παρει να το παιξει.

Πίσω
Μπλουζα