SSF - Οδηγός χρήσης

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.467
Υπαρχει ενας χρηστης παγκοσμιως,ο οποιος δεν μπορει να σεταρει τον SSF (τον καλυτερο Sega Saturn emulator για οποιον δεν γνωριζει).

Δεν ειναι αλλος απο τον super mod κυριο Aardvark.

Εδω ενας προσεγμενος οδηγος απο τον RacketBoy ωστε να μπορει πλεον κι αυτος να δει το Silvergun στο PC του. :)

Ισως το SSF αρνειται να τρέξει στο PC του Ardvaark επειδή καταλαβαίνει οτι είναι Sony fan και αυτό του στερεί αυτόματα το δικαίωμα να ασχολείται με σοβαρά gaming συστήματα... :P

Χαχαχα πονεμενη ιστορια αυτος ο emu,το 63% των χρηστων του (συμφωνα με την τελευταια εγκυρη δημοσκοπηση του CNN) εχει συναντησει προβληματα που ξεκινουν απο την ευχρηστια του μεχρι total breakdown του PC τους.

Απο τους τελευταιους υποστηρικτες του ειναι ο Wally * που ενας θεος ξερει τι μαυρα συμφεροντα κρυβονται πισω απο την ομολογουμενως περιεργη συμπεριφορα του. :xm:

*Υπαρχει και αλλος ενας σε ενα χωριο του Τζιμπουκτι αλλα ειναι τυφλος απο το ενα ματι.

Παρολαταυτα θα του ριξω μια ματια του λινκ,μπας και........
:P

Πλάκα κάνετε ασφαλώς στ' ότι δουλεύει ο SSF,έτσι ;;!;!;; :P :P

Πεστα βρε Μανο ,μονος μου παλευω ,αν γραψεις στο γουγλη "SSF not working" θα σου βγαλει 11.000 πονεμενες ιστοριες ,απο Graphic problems μεχρι BSOD. :(

Ακριβως Μανο, κανουν πλακα.

Εδω του πηρε 4 βδομαδες, 200 posts και 4500 pms για να εγκαταστησει το Ubuntu...και μας προσφερει και link για να "στησουμε" τον SSF, εναν emu που τον παρατησε και ο δημιουργος του επειδη δεν ετρεχε ουτε στο δικο του pc...

Χα,χα,πού αλλού θα βρει κάποιoς τέτοιες συζητήσεις,πείτε μου αλήθεια πού !;!!; :D ;) :D

Επιβεβαιώνω ότι ο SSF στήνεται πολύ εύκολα (και δεν νομίζω ότι κατοικώ στο Τζιμπουτί κ. Aardvark...)

Και εσένα βρε Herc πως ακριβώς σου ήρθε ότι τον παράτησε ο δημιουργός του, μόλις πριν 5 μέρες βγήκε η τελευταία version! :xm:

Ο τυπας ειναι μαγος. Μοναχος του εχει φτιαξει αυτο το φοβερο εμουλατορι και το ανανεωνει σχεδον εβδομαδιαιως.

Πραγματικα αν δεν την παλευετε να ψαχνετε για Saturn (πραγμα που σας συμβουλευω να κανετε ASAP), ο SSF ειναι μονοδρομος.

Κατι παει να κανει και ο Yabause τωρα τελευταια...

Συμφωνω και επαυξάνω με Maddog και Wally...

Σιγα που δεν θα συμφωνουσες - οποτε μαζευεται το SEGA Lobby εχουμε party :P

Γιατρε μου, απλα αναφερθηκα στα λογια του ιδιου του Shima εδω

και συγκεκριμενα στη παραγραφο που εξηγει γλαφυρα ποσους υπολογιστες εχει πεταξει μεχρι να του "κατσει" το εμουλατορι (κατα Wally)

"SSは複雑なハードのためPSのように簡単にはエミュレートできません。

特に画面に関してはDirect3Dでは再現できません。

ねじれた四角形ポリゴンが現在のグラフィックスカードで簡単に描画できますか?

それ以外にもハードウェア描画では再現不可能な機能がたくさんあります。

他のSSエミュレータはハードウェア描画を使用しているみたいですが、その辺は再現しなくても良いと割り切っているのでしょう。

SSFはPC上でサターンというハードを完全再現するのが最終目標であり、実機より高解像度,綺麗な画面で遊べるようにすることは全く考えていません。

たとえ遅くてもソフトウェアレンダリングで画面を生成し、見た目が限りなく実機と同じくなるようにしていきます......

Σοβαρα ομως αυτο που ενοχλει στο συγκεκριμενο emu ειναι οτι προκειται για εναν directx emu - στην πραγματικοτητα δεν ειναι καν for windows.

Αν ο SSF ηταν με SDL, φοβαμαι οτι δεν θα συζητουσαμε τωρα για το ποσο αποδοτικος ειναι... :)

Ακριβως, οσο αποδοτικος ειναι ο SDLMame που συνηθως παιζει καλυτερα απο το "κλασσικο" Mame...και οχι μονο τα 2D παιχνιδια αγαπητε... ;)

Ρε,μη κολλάτε σε....λεπτομέρειες τώρα,άλλο είναι το θέμα μας,δηλαδή ο SSF.....παίζει ;;!;!;;!;;!!; :P :P :P

Καταγγελω τους:

Paspartoo, για διασπορα ψευδων ειδησεων

Manos426f, ως εγκαθετο!

:P

Παρτε και φιλτρα για τον SSF

Ειναι και αλλος ενας σε ενα προαστιο του Καϊρου ονοματι Αμπουμπακαρ Αϊκικι.

Εδω ο Αμπου παλευει μονος του.

0tk3visvsq0zzddzx36a.jpg

Και εδω μετα το προσφατο ταξιδι του Wally που εσπευσε για βοηθεια. :xm:

tro57qdrb5njhuegnk47.jpg

Ο τριτος καβαλα στο τζιπ που τραβαει την φωτο ειναι ο Stormy.

Για να πώ την μαύρη αλήθεια έχω πολλά χρόνια να τον δοκιμάσω μιάς και είμαι πιο πολύ του real thing αλλά με τον οδηγό μαζί λέω να του ρίξω ένα βλέφαρο!

Thanks Wally...

Τώρα όσο για τους γνωστούς κατακριτές,δεν πάτε λέω εγώ να ανοίξετε κανένα sony related thread που είναι μετρημένα στα δάχτυλα?? :P :P

Αντε να γελάσουμε λίγο!

Τον χρησιμοποιώ από το την έκδοση 0.08 και δεν βρήκα ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.Ίσα ίσα με βοήθησε πάρα πολύ γιατί είχε πάρα πολλές επιλογές.Το κακό είναι πως χρειάζεται δυνατό επεξεργαστή καθώς δεν χρησιμοποιεί ούτε στο ελάχιστο τις δυνατότες της κάρτας γραφικών.Είναι μακράν ο καλύτερος εξομοιωτής Saturn και όποιος δεν έχει την κονσόλα είναι η καλύτερη επιλογή του.Ανανεώνεται συνεχώς.Γελάω με δηλώσεις του τύπου:"Χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας για να τον στήσεις".Είναι προφανές πως όποιος λέει κάτι τέτοιο δεν έχει ασχοληθεί όσο θα έπρεπε. :)

Τώρα για προβλήματα,δεν συνάντησα ποτέ κανένα αλλά η αλήθεια είναι πως έχω δει πολύ κόσμο να παραπονιέται.

f2bnp είπε:
Τώρα για προβλήματα,δεν συνάντησα ποτέ κανένα αλλά η αλήθεια είναι πως έχω δει πολύ κόσμο να παραπονιέται.
Ορισμένοι από αυτούς χρειάζονται ένα καλό n00bery stick κατακέφαλα, οι υπόλοιποι απλώς μεταφέρουν τα λόγια των προηγούμενων χωρίς να έχουν δοκιμάσει οι ίδιοι. :P

Ρε φιρί φιρί το πάτε εσείς να με πείσετε ότι ο SSF λειτουργεί τελικά !!!! :P :P :P

Πίσω
Μπλουζα