Street Fighter 25th Anniversary Collector's Set

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.108
Ωσοι νοιωθουν μπρουκληδες,εχουν 150$ για πεταμα και γουσταρουνε πολυ την σειρα street fighter τοτε θα χαρουν σιγουρα με την ειδηση οτι η capcom ανακοινωσε το street fighter 25th anniversary collectors's edition που θα κυκλοφορησει στης 18 σεπτεμβριου στην αμερικη για αρχη στα xbox360 και ps3.Mεσα σε ενα ομορφο κουτι θα περιλαμβανωνται τα εξης:τo Super Street Fighter 2 Turbo HD remix,το Street Fighter 3: 3rd Strike Online Edition, το Super Street Fighter 4 Arcade Edition (με ολες τις στολες), το Street Fighter X Tekken (με ολους τους χαρακτηρες και το Swap Costum DLC), δυο Disc Blu-Ray Set (με ντοκιμαντερ για τη σειρα, τις anime ταινιες Street Fighter 4 και Super Street Fighter 4, τα επεισοδια της anime σειρας Street Fighter, καθως και την Street Fighter 2: The Animated Movie), 11 CDs με τη μουσικη της σειρας και artbook 64 σελίδων.

Εκτος απο αυτα θα περιλαμβανει επισης ενα φωτιζομενο αγαλματακι 8 ιντσων του Ryu, ενα αντιγραφο σε πραγματικο μεγεθος της ζωνης του Ryu και αριθμημενο πιστοποιητικο γνησιοτητας.

Προβολή συνημμένου 52657

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ πράμα ρε αδερφάκι μου. Δεν λέω, φοβερό σετ αλλά όποιος είναι τόσο πορωμένος με την σειρά για να δώσει τόσα χρήματα, λογικά τα περισσότερα θα τα έχει ήδη :xm:

Καλο αλλα πολυ ακριβο ρε... Επισης δεν εχω ουτε ps3 , ουτε xbox360 αρα μου ειναι αχρηστο. :darkglasses:

Έντάξει, αναμενόμενη κυκλοφορία απο Capcom, και ταυτόχρονα δελεαστική. Ότι πρέπει για τους οπαδούς της σειράς που δέν είναι και λίγοι !

Τα περισσοτερα που εχει μεσα, απο θεμα software/ταινιων υπαρχουν σε αλλες εκδοσεις, οπως η 15th anniversary.

Παλι τα ιδια θα παρω?

mike είπε:
Τα περισσοτερα που εχει μεσα, απο θεμα software/ταινιων υπαρχουν σε αλλες εκδοσεις, οπως η 15th anniversary.Παλι τα ιδια θα παρω?
+1. Αναμασημα και ανακυκλωση στο μεγαλειο της

Kι άλλο Street Fighter Anniversary Collection; Kι όπως πολύ σωστά είπε ο mike, από την στιγμή που συνοδεύεται με ήδη υπάρχων υλικό (όπως το anime και το soundtrack) ποιό το νόημα; Θ' αρκέσουνε να βάζανε από extras τo ντοκυμαντέρ, την φιγούρα, την ζώνη και το artbook (αν και κατά καιρούς έχουν βγει ένα σωρό εμπλουτισμένα artbooks που ήντουσταν πορύ παραπάνω από 64 σελίδες). Πάλι καλά που δεν βάλανε και την αμερικάνικη cartoon σειρά, τις live action ταινίες, τα comics, τα manga, την στολή ολόκληρη του Ruy, το σακίδιό του, μαξιλαροθήκη με την Chun-Li κι όπως πρότεινε ένα άτομο σε άλλο forum...Bison dollars (όσοι έχετε δει την παρακμιακή live action ταινία πιάσατε το νόημα). :P

Εντάξει, κι εγώ οπαδός της σειράς είμαι, έχω δει όλες τις anime ταινίες και OVA (η anime σειρά είναι μέτρια, οπότε δεν την συνέχισα), έχω πάρει διάφορα manga του (και θέλω να πάρω και τα υπόλοιπα), θέλω ν' αγοράσω και τα artbooks...αλλά και να είχα λεφτά για πέταμα δεν θα τα έδινα γι' αυτό το πακέτο.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
πολυ καλο πακετο αλλα ακριβο.

Πίσω
Μπλουζα