Street Fighter X Mega Man για τα 25χρονα των 2 >PC >17Δεκ(Free)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Nemo
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Αντιδράσεις
1.425
[video=youtube;61-OMrOxyso]

H Capcom γιορταζοντας τα 25χρονα απο την πρωτη εμφανιση των 2 franchises θα μας τραταρει ενα 8 Bit οσων αφορα το look και το gameplay game για PC στις 17 Δεκεμβριου που θα ειναι διαθεσιμο ,ως free download απο το capcom-unity.com .

Oσων αφορα το ιδιο το παιχνιδι αναμεσα στα αλλα ο bomberman θα κληθει να αντιμετωπισει 8 street fighter χαρακτηρες ενω θα εχει στην διαθεση του 8 νεα οπλα.

2.png

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ωραιος αλανι ευχαριστουμε.

Αυτα ειναι!!!!! :d@redevil :D @redevil

Ευχαριστουμε για τη πληροφορια Nemo!!! :thumb:

Το κατεβασα ειναι δυσκολο παιχνιδι αρκετα και δεν εχει save αρα θες χρονο να ασχοληθεις μαζι του :D . Σε γενικες γραμμες μου φανηκε καλο!

υγ.Σε μερικες πιστες μου κανει screen tearing και δεν εχει ρυθμιση για vsync. πως μπορω να το διορθωσω αυτο;

Ajax87 είπε:
υγ.Σε μερικες πιστες μου κανει screen tearing και δεν εχει ρυθμιση για vsync. πως μπορω να το διορθωσω αυτο;

http://www.capcom-unity.com/mega_man/go/thread/view/7461/29540925/streetfighter-x-megaman-screen-tearing

ουτε εδω εδωσαν απαντηση ...

Αν ενεργοποιουσες το vsync μεσα απο το control panel της καρτας γραφικων σου ???

Υ.Γ.επισης με το F4- toggle window sizes μηπως αυτο βοηθουσε ???

Y.Γ2 Δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βοηθησει και το D3DOverrider που ερχεται με τοRivatuner ....

Εγω εγραψα εκει :P το πρόβλημα το είδα στο laptop στην πιστα της viper με τα ασανσέρ.. μου κάνει λίγα κοψίματα.. δοκίμασα να βάλω από το panel τις κάρτας γραφικών κάθετος συγχρονισμός το λέει ,αλλα τίποτα μονο σε μικρό παράθυρο δεν έχει θέμα. Μετά δοκίμασα και στο κανονικό pc δεν είχα πρόβλημα εκτος αν έκανα strech την εικόνα για να πιάσει όλη την οθόνη σε ύψος , εκεί πάλι είχε στο ιδιο σημειο άρα ίσος έχει κάποιο θέμα η πιστα γιατί δεν το παρατήρησα αλλου.και δεν ήταν τόσο ενοχλητικό απλά λέω γιατί να το κάνει :D

yye7at7.jpg

Offtopic mode on

Αλλα μια και το παραπανω παιχνιδι εγινε με αφορμη τα 25χρονα απο το πρωτο Mega Man

Ενα φανταστικο NES mod για τα 25η επετειο απο το πρωτο Mega Man video game.

http://platinumfungi.com/

Offtopic mode off

Πραγματικα φοβερο κομματι.Αν και το παλιο και πιστο μου NES δεν το αλαζω γιαυτο θα εκανα μια εξαιρεση αν μπορουσα να το εχω:dribble:

Πίσω
Μπλουζα