Tρελή Στρουμφοπαρέα

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας BETTY BOOP
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Αντιδράσεις
7.555
Είχα μια κασέτα των Στρουμφ με τίτλο Τρελή Στρουμφοπαρέα που κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του 80. Περιλαμβάνονταν τα τραγούδια (σε στίχους του Πάνου Τσαπάρα):

τρελό στρουμφοτσίρκο

θέλω στο λεπτό

έλα στο πάρτυ

Στρουμφοτζάζ

Λούνα παρκ

Τρελή στρουμφοπαρέα

Στρουμφ σας αγαπώ

χαρούμενο στρουμφάκι

βαλ'το μαγιό σου

Στρουμφοναύτες

Στρουμφίζει η ζωή

Στρουμφομυστικό

Δεν ανεβαζεις καμια φωτο?

MUS.079624.jpg

πρόκειται για τη νέα έκδοση της Τρελής Στρουμφοπαρέας σε CD με διαφορετικά τραγούδια...

Αυτη ειναι η κανονικη εκδοση απο το 1985 ! ;)

29521.jpg

29522.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ ήξερα σαν πρωτότυπη έκδοση το δίσκο που είχε το Ξυπνητήρι και το Σχολείο των Στρουμφ.Δεν γνώριζα ότι η τρελή Στρουμφοπαρέα είχε κυκλοφορήσει τότε.Αυτά τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει σε cd,από το ALTER και τις εταιρείες Modern Times/Legend (κυκλοφόρησαν γύρω στο 2000).

Φοβερο κομματι Argy ,μπραβο! :thumb:

Χαρηκα πολυ που σας αρεσε! :)

Βεβαια μακαρι να ειχαμε κρατησει και τις κασετες μας,αλλα παντα χαλαγαν/μασιοντουσαν κ.τ.λ :cry: !

http://www.youtube.com/watch?v=UEDUAhUdvB0

Eίχα κόλλημα με αυτό το τραγούδι. Τους στίχους τους έχω και έκανα ένα videaki με το τομ talking cat.

thebest20 είπε:
Εγώ ήξερα σαν πρωτότυπη έκδοση το δίσκο που είχε το Ξυπνητήρι και το Σχολείο των Στρουμφ.Δεν γνώριζα ότι η τρελή Στρουμφοπαρέα είχε κυκλοφορήσει τότε.Αυτά τα τραγούδια έχουν κυκλοφορήσει σε cd,από το ALTER και τις εταιρείες Modern Times/Legend (κυκλοφόρησαν γύρω στο 2000).
εγω ειχα την κασσετα με το σχολειο των στρουμφ,το ξυπνητηρι,το νανουρισμα κλπ

Αυτος ειναι ο δευτερος δισκος των Στρουμφ (κυκλοφορησε και τριτος με συμμετοχη της Πωλινας). Τα τραγουδια με το ξυπνητηρι (μη με ξυπνας απ'τις εξι), το Σχολειο των Στρουμφ, το Χαχανούλη κ.α. υπαρχουν στον πρωτο δισκο που λεγεται "Το παρτυ των Στρουμφ" και αν προσεξετε απεικονιζεται σε μικρογραφια στη δεξια πλευρα του οπισθοφυλλου που εχει αναρτησει πιο πανω ο Argy (πανω απο τη φωτο του Τσαπαρα).

Συνολικά κυκλοφόρησαν έξι βινύλια των Στρουμφ τότε. Η Πωλίνα συμμετείχε στο 5ο ή στο 6ο. Στο 5ο νομίζω.

Ο Χριστουγεννιάτικος δίσκος των Στρουμφ.

"ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ"

Δυστυχώς δε γράφει ημερομηνία παραγωγής.

(Λεπτομέρεια: δραχμές 650!!!)

DSC06266.jpg

DSC06267.jpg

DSC06264.jpg

DSC06265.jpg

Nice ,θα τον ηθελα για τα φετινα χριστουγεννα!

zouzou είπε:
Ο Χριστουγεννιάτικος δίσκος των Στρουμφ."ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦ"

Δυστυχώς δε γράφει ημερομηνία παραγωγής.

(Λεπτομέρεια: δραχμές 650!!!)

Προβολή συνημμένου 39993 Προβολή συνημμένου 39994 Προβολή συνημμένου 39995 Προβολή συνημμένου 39996
Γεια σου,το έχω σε κανονικό cd,είχε κυκλοφορήσει το 2006 ακριβώς τα ίδια κομμάτια και αυτό το εξώφυλλο

65399-big.jpg

Yπάρχει περίπτωση να βρείτε την tracklist όλων των βινυλίων για να συγκρίνω,ποια έχουν βγει σε cd?Σίγουρα έχω και αυτό με το Σχολείο των Στρουμφ!!!!

Έχω ακόμη τις 3 κασσέτες με τα τραγουδια των Στρούμφ. Προς το παρόν σώζεται η παρακάτω ρόζ ΣΤΡΟΥΜΦΟΓΕΝΕΘΛΙΑ του 1986 (κλικ για μεγαλύτερα ανάλυση). Οι άλλες, μια γκρί και μια μία ανοικτό μπλέ, κάπου κρύβονται...

sizeone.JPG

sizetwo.JPG

Πίσω
Μπλουζα