Tags στα blogs

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Optimus
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Optimus

RetroActive
Αντιδράσεις
203
Λοιπόν, όταν γράφω post στο blog μου λέει κάτω από το tag form "Separate tags using a comma. You may add 5 tag(s) to this entry.". Μετά μου βγάζει μήνυμα όταν πατώ το post πως υπερβαίνω. Τελικά ανακάλυψα ότι έχω δικαίωμα μόνο για 2 tags maximum. Είναι bug ή όντως έχω 2 και η υποσημείωση κάτω από το tag form είναι λάθος; Γενικώς τα 2 είναι λίγα οπότε αποφάσισα να ρωτήσω.

Γιαααααααααααααα δοκιμασε τωρα και πες μου

Πολύ ωραία, λοιπόν τώρα είναι 7 και όχι 5 τα επιτρεπόμενα αλλά δεν με πειράζει.

Επίσης, αφού φτιάξω το μήνυμα, μπορώ να προσθέσω tags το οποίο είναι καλό, αλλά εκεί δεν υπάρχει πια περιορισμός και μπορώ να πάω 8,9,10 κλπ. Αλλά και αυτό δεν με πειράζει. Απλά άμα θέλεις το φτιάχνεις :)

Επίσης, για να τα δοκιμάσω όλα αυτά έφτιαξα δύο draft messages με ότι νάνε μέσα, που τώρα δεν μου επιτρέπει να τα σβήσω και ας πατώ. Αυτό δεν είναι πολύ σημαντικό γιατί έτσι και αλλιώς δεν είναι published αλλά με πειράζει ελάχιστα γιατί είμαι λίγο οργανωτικός και δεν μπορώ να τα βλέπω εξτρά όταν κάνω login :P

Μπορώ να τα σβήσω αυτά τα δύο ή πρέπει οι admin;

Τωρα πρεπει να ειναι περισσοτερα απο 7

Τωρα επισης λογικα μπορεις να διαγραψεις τα draft σου ;)

Εξαιρετικη αναρτηση btw

Λοιπόν, ακόμα παίρνω αυτήν την απάντηση όταν πατώ διαγραφή:

"Optimus, δεν σας επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για έναν από τους παρακάτω λόγους:

Ο λογαριασμός σας ίσως δε διαθέτει τα προνόμια που απαιτούνται για να έχετε πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα. Μήπως προσπαθείτε να επεξεργαστείτε το μήνυμα κάποιου άλλου χρήστη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε χαρακτηριστικά των διαχειριστών ή ενός άλλου συστήματος προνομίων;

Αν προσπαθείτε να καταχωρήσετε μήνυμα, ίσως οι διαχειριστές έχουν απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας ή απλά αυτός ακόμη δεν έχει ενεργοποιηθεί."

Περιεργο...

Παντως στα διεγραψα τωρα.

Δεν πιστεύω να φταίει ο chrome. Πάντως την επόμενη φορά θα δοκιμάσω και από άλλους browser μπας και..

Στo Vbulletin Blog καλυτερα να χρησιμοποιεις IE ή FF οταν γραφεις καποια αναρτηση. Με Opera πχ δεν εχω καταφερει να βαλω εικονα απο τον υπολογιστη μου μεσα στο κειμενο. Δεν λεω οτι ειναι θεμα browser αυτο που αντιμετωπισες, απλα για να γλυτωσεις απο χαζο-bugs στο μελλον.

Ελπιζω να διορθωθουν αυτα στην επομενη εκδοση

Πίσω
Μπλουζα