The One Second StopWatch Game

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Aardvark
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Aardvark

Retromaniax Co-Founder
Αντιδράσεις
4.544
Πιο ρετρο απο αυτο το παιχνιδι δεν γινεται,παιχνιδι που λιγοι εδω μεσα το προλαβαν,μιλαμε για προ Vita,προ DS ακομα και προ G&W.

Τουλαχιστον οσοι δεν ειχαν G&W με το απο αυτο τους παιζανε...,το ρολοϊ.

To G&W του φτωχου ενα πραμα.

Ποσο πιο κοντα μπορεις να φτασεις στον στοχο που θα βαλεις ειτε 10" ειτε 1",παιξε με τα δευτερα και σπασε το ρεκορ του φιλου σου,εγω θυμαμαι ημουν φανατικος.

Πατα link και go play.

Προβολή συνημμένου 84011

http://toys.usvsth3m.com/watch/

Το παλιο μου ρολογακι...

Κολλημα :)

Ωραιος Aardy! :thumb: Τελικα δεν ημουν μονον εγω !

00:01 (ενα δευτερολεπτο) σε 13 tries δεν ειναι δυσκολο . Αν και στο "φυσικο" ρολοι φανταζομαι θα ηταν πιο δυσκολο με το μεταλλικο πλα'ι'νο κουμπακι. Επαιζα και εγω αυτο το "παιχνιδι" με το ρολο'ι' μου απλα με το χρονομετρο δεν ειχε συγκεκριμενο mode (οχι αυτο της φωτο αλλο Casio μεταγενεστερο).

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πρεπει να πιασεις 00:01:00 για perfect score κατι που τοτε ηταν αν οχι αδυνατον επρεπε να ησουν πολυ τυχερος να σου κατσει,ολα και οι λεγομενες κοντρες παιζοντουσαν στα κλασματα και ποσο πιο κοντα στον στοχο σου το'φτανες,αλλος στο 00:00:46 αλλος στο 00:00:52

Εμεις στοχο συνηθως βαζαμε τα 10" οχι το 1" σου δινε χρονο για αυτοσυγκεντρωση!

Ενα λεπτο εννοεις; Εγω εκανα ακριβως 1δευτερολεπτο και μηδεν δεκατα σε 13 προσπαθειες.

Οχι βρε,δευτερα!

Καμμια φορα παιζαμε και στο λεπτο.

Edit:Ναι,εμεις το παιζαμε στην καθε φορα ποιος θα τα καταφερει καλυτερα και οχι στις ποσες φορες.

Με την πρώτη πάντως δεν τα πήγα και άσχημα :)

000101.jpg

και σε μενα 13 προσπάθειες ήθελε

Πίσω
Μπλουζα