The Retro Hunters!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας freaktmp
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

freaktmp

Expert
Αντιδράσεις
10.411
Δυο κολλητοί τριγυρνανε σε fleamarkets και ψάχνουν για retrogaming ευκαιρίες.

The Retro Hunters!

Προσοχή! Μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη και βίαιες αντιδράσεις σε όσους από εμας συστηματικά δινουν δεκάδες και εκατοντάδες ευρω για κονσόλες και παιχνίδια!!! :bash: :frypan: :banghead: :points: :rant:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
freaktmp είπε:
Δυο κολλητοί τριγυρνανε και σε fleamarkets και ψάχνουν για retrogaming ευκαιρίες.
The Retro Hunters!

Προσοχή! Μπορεί να προκαλέσει κατάθλιψη και βίαιες αντιδράσεις σε όσους από εμας συστηματικά δινουν δεκάδες και εκατοντάδες ευρω για κονσόλες και παιχνίδια!!! :bash: :frypan: :banghead: :points: :rant:
ΟΧΙ! δεν θα το δω! ....τουλάχιστον μέχρι να απομακρύνω ότι αιχμηρό αντικείμενο έχω κοντά μου....

Συγνώμη, είδε κανένας τις κονσολο-συλλογές τους? Του Rob τα SNES games??????? :precry:

Θα κλάψω!!! :cry:

Έτσι που το έγραψες για τα SNES games του Rob, περίμενα να δω καμμία υπέρτατη συλλογή.

Εντάξει, έχει μερικά καλά παιχνίδια, αλλά πίστεψε με απέχει χιλιόμετρα από το να χαρακτηριστεί απίστευτη συλλογή. :)

Συμφωνω με τον maddog.O ενας ας πουμε εχει 2,3 παιχνιδια genesis και κανα δυο απο N64.Εξαλου δεν διαφημιζουν της συλλογες τους αλλα το οτι ψαχνουν για retrogaming ευκαιριες και γενικα διαφορα τετοιου ειδους σκηνικα.

Maddog είπε:
Εντάξει, έχει μερικά καλά παιχνίδια, αλλά πίστεψε με απέχει χιλιόμετρα από το να χαρακτηριστεί απίστευτη συλλογή. :)
Η ουσία της υπόθεσης δεν ειναι οι συλλογές που εχουν αλλα οτι τους κόστισε το 1/10-1/20 απο αυτα που χαλάμε εμεις.

Έλα ρε συ Maddog! :)

Δεν ξέρω σε τι ξεπεσμό θα έπεφτα όχι για όλη τη λίστα, αλλά για το 1/3 αυτής! Ντάξει, δεν κοιτάμε τα άφταστα, κοιτάμε αυτά που μπορούμε ν' αγγίξουμε! ;)

Όσο για το πόσο τα πήρανε, σας παρακαλώ - μη μου λέτε, δε θέλω να ξέρω!.... :cry: :cry: :cry:

Πίσω
Μπλουζα