The Wasp Woman (1959)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.032
Προβολή συνημμένου 107797

H Janice Starlin ειναι η σιδηρα κυρια της βηομηχανιας των καλλυντικων και η πιο πετυχημενη στον τομεα αυτο που οπως εχει αρχισει να αντιμετωπιζει καποια προβληματα.Το ενα προβλημα ειναι η τεραστια εταιρια καλλυντικων που ειναι το απολυτο κουμαντο και το πολυ μεγαλο οικονομικο προβλημα που αντιμετωπιζει και το δευτερο και πιο σημαντικο ειναι η ηλικεια της που πλησιαζει τα 40 και βλεπει το δερμα της και την επιδερμιδα της να μην ειναι οπως ηταν 20 και 30 χρονων και αυτο ειναι μεγαλο προβλημα για την εικονα της βασιλισσας των καλλυντικων που βγαζει προς τα εξω.Ετσι λοιπον εχει πεσει σε βαθεια καταθλιψη και τα βλεπει ολα μαυρα για το μελον της μεχρι την στιγμη που εμφανιζεται ο επιστημονας Dr.Zinthrop και της προτηνει να αγορασει εναν ορο που εχει φτιαξει και εχει ως βαση της μελισσες που οπως λεει θα την κανει ξανα νεα με της απιστευτες αναζωογονητικες ικανοτητες που εχει.Μη χανονοντας χρονο η Janice πεφτει με τα μουτρα στον ορο αλλα το αποτελεσμα δεν ειναι αυτο που θα περιμενε γιατι αντι για νεοτητα αυτο που γεινεται ειναι να την μετομορφωσει σε μια ανθρωπομορφη μελισσα που αρχιζει να σκοτωνει τους παντες στην εταιρια.

Η ταινια The wasp woman για μενα ειναι απο της καλητερες ταινιες με τερατα του Roger Corman και απο της πιο αγαπημενες μου.Η ερμηνειες γενικοτερα ειναι σε πολυ καλο επιπεδο με κορυφαιες της Susan Cabot που κανει τελεια δουλεια ως janice starlin αλλα και του Michael Mrk ως Dr.Zinthrop.Η πλοκη ειναι καλη και εχει καλη ροη των πραγματων και δεν ειναι καθολου βαρετη ασχετα αν βλεπουμε τους σκοτωμους κλπ τα τελευταια 15-20 λεπτα της ταινιας.Σε οποιους αρεσει η ταινια ''The fly'' ας αναζητησει αυτο το διαμαντακι που παρουσιαζω εδω και αν και δεν εχουν τεραστια σχεση η ανθρωπομορφη μελισσα θα σας θυμισει αρκετα την αγαπημενη μας ''μιγα''.

http://www.youtube.com/watch?v=ex7IsInXV3c

Έχει την πλάκα της. Είναι βέβαια επικά προχειροφτιαγμένη (δεν θυμίζει σε τίποτα τις ταινίες του Κόρμαν με τον Πράις πάνω σε έργα του Πόε) στα συν της η αρκετά μικρή διάρκεια (λίγο πάνω από την ώρα αν θυμάμαι καλά) υπάρχει και ένα ριμέικ της (τηλεοπτικό νομίζω) στα 90s που μπροστά του αυτή εδώ είναι κάτι σαν τον πολίτη Κέιν :P

Το τρέιλερ του ριμέικ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ Θεέ μου, είχα ξεχάσει αυτό το άθλιο ριμέικ! Την ταινία του 59 δεν την έχω δει, αλλά φαίνεται σαφώς καλύτερη από αυτό που είδα εγώ και όντως βλέπω να μοιάζει με το "The Fly". Στο ριμέικ, εκτός από την απόλυτη μετριότητα σε όλα, γέλασα πολύ με τη γυναίκα-σφήκα, φαίνεται καθαρά ότι είναι μία στολή, και ειδικά στην περιοχή του στήθους. Τι την ήθελαν την ολόσωμη σφήκα; Σαν τη στολή της Ζήνας είναι.

Ούτε εγώ έχω δει το πρωτότυπο, αλλά μου άρεσε η προχειρότητα του ριμέικ. Πρέπει να το βρω... :D

Πίσω
Μπλουζα