Unreal Tournament (99) και XBOX 360 Controller

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.538
Νοσταλγησα το UT 99 και το εγκατεστησα στο PC και σε εναν φορητο στο σπιτι για κανα μακελειο στην Turbine.

Το χερι μου εχει ξεσυνηθισει το WASD και προσπαθησα να παιξω με XBOX 360 pad.

Δυστυχως το παιχνιδι δεν φαινεται να το υποστηριζει.

Ενεργοποιησα το XPadder και βρηκα και ενα UT Profile εδω (btw για οσους χρησιμοποιουν Xpadder θα τους ειναι χρησιμο)

Το User.ini στο κομματι του pad control ειναι:

JoyX=Axis astrafe speed=2JoyY=Axis aBaseY speed=2JoyZ=

JoyR=

JoyU=Axis aturn speed=5.9

JoyV=Axis aLookUp speed=-3
Το προβλημα ειναι οτι ενω εχω turn,strafe και look δεν μπορω να κατευθυνθω μπροστα (πισω πηγαινει!!). Σαν να δουλευει μονο ο μισος αξονας Y!

Εχει κανεις καμια ιδεα??

Δεν εχω λυσει το προβλημα μου αλλα βρηκα DX10 renderer που ομορφαινει πολυ το παιχνιδι. Κατεβασμα και οδηγιες (εγκαταστασης και νεων χαρακτηριστικων) εδω

Για τους υπαρχοντες renderers χρησιμο Tweak Guide

Εχει δοκιμασει κανεις τον OpenGL renderer?

Οταν ξεσκουριασω, μπορουμε να ανεβασουμε εναν server να παιξουμε, ε?

Wally είπε:
Οταν ξεσκουριασω, μπορουμε να ανεβασουμε εναν server να παιξουμε, ε?
Ναι αλλά θα σου πρότεινα να μην παίξεις με joypad έτσι :P

Ειχα κατεβάσει κι εγώ έναν renderer παλιότερα, νομίζω opengl, ο οποίος έκανε το παιχνίδι να δείχνει όσο καλό έδειχνε όταν το έτρεχα με glide στην Voodoo 3. Πχ, όταν πήγαινες κοντά σε ένα τοίχο, έβλεπες πεντακάθαρα ρωγμές κλπ, αντί για μία θολούρα. Από τότε δεν το έχω ξανακάνει install το παιχνίδι, απλά copy-paste μιας και είναι portable after install οπότε έχουν μείνει και τα αρχεία.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mε Realtek καρτα ηχου, με ποιο Audio Renderer μπορω να εχω surround ηχο στο UT99 σε Win7?

Ελα με ακουει κανεις? :) Τεστ

Το εγκατελειψα τελικα για χαριν του νεου Unreal Tournament που ειναι σε alpha. Διαθεσιμο δωρεαν παιχνιδι οσο ειναι ακομα σε alpha.

Το παιχνιδι ειναι απιστευτο. Απλα απιστευτο. Εξαιρετικα γραφικα ακομα και σε αδυναμα συστηματα (αρχαιο Quad 9400 και μια τουμπανιασμενη εκδοση της 750ti - @1080 με ολα στο High και FXAA) - και μακρια απο την καφετιλα της UE3 μηχανης, φοβερη παρουσιαση-στησιμο-lobby, απιθανες πιστες που αφηνουν και τους αρχαριους να ζησουν πανω απο καποια δευτερολεπτα, μουσικουλα απο UT99 και μεγαλη προσοχη στη λεπτομερεια

Ειχα σκουριασει πολυ στο mouse gaming (το εγκατελειψα το σπορ οταν επαιξα για πρωτη φορα το Silent Cartographer στο OG XBOX). Στο UT99 που ξαναδοκιμαζα τις προαλες με λιωνανε διοτι ηταν τυπαδες-ζομπι που παιζουν τις ιδιες πιστες 17 χρονια με μικρα διαλειματα υπνου. Τωρα ειναι φρεσκα για ολους.

Ειχα να ευχαριστηθω multi τοσο πολυ απο την εποχη του COD4 Beta που λιωναμε με τον Keeper7k...

Downloading ήδη, αύριο που θα έχει τελειώσει θα ποστάρω εντυπώσεις.

Να ανεβασουμε και τα nicknames μας, μηπως βρεθουμε ως retromaniax σε καμια αρενα ;)

StormwatchGRE εδώ, έτοιμος να σας ανοίξω τα κεφάλια στα δύο :P

Ξέφρενο shooting και όντως παίζει σε χαλαρό pc-ακι. Μου άρεσαν οι αναφορές evil dead και έτσι (i'll swallow your soul, fresh meat).

danaos εγώ, που είσαι Πάνο να σε σκίσω.. :armed:

Pytzamarama

Το μονο μειον που μπορω να βρω στο παιχνιδι (ειναι σε pre alpha φυσικα!) ειναι οτι δεν υπαρχει match making!!! Το HALO μας ειχε καλομαθει σε αυτον τον τομεα.

Οταν πετυχαινεις αντιπαλους στα κυβικα σου το λατρευεις αλλα οταν πετυχαινεις σπυριαρηδες εφηβους που ζουν γι αυτο, με keyborads και mice των 500 ευρω που σε λιωνουν με απιθανους τροπους, γινεται ελαφρως εκνευριστικο-βαρετο.

Αν δεν προλάβεις να πάρεις ένα σωστό όπλο δεν έχεις ελπίδα. Γενικά αν δεν έχεις όπλο της προκοπής (πχ σαν εκείνο το χαζό που πετάει τις πράσινες μπάλες) πας άκλαφτος και ούτε λουλούδια δεν σου πετάνε από πάνω. Το να προσπαθείς να σημαδέψεις στυλ call of duty δεν παίζει σε έχουν φάει ήδη. Πας σαν το διάολο και βαράς στο περίπου, αφού όλοι πάνε σαν τρελοί το ίδιο γρήγορα με εσένα (sonic style). Πάντως 3-4 ματσάκια τα ρίχνω καθημερινώς για να είμαι σε φόρμα.

Μαριε το πολυ καλο σε αυτο το παιχνιδι ειναι οτι ολα (εκτος απο την τρομπα) ειναι χρησιμα!

Πχ η "μιξα" ειναι πολυ θανατηφορα! Με το δεξι κουμπι μαζευεις πολυ μιξα και την βαζεις στο κατωφλι. Μετα αρκει ενα χτυπηματακι με μιξα σε οποιον περναει, και αυτο θα ελξει και την πολυ μιξα που ειχες βαλει ως παγιδα. Αμεση ανατιναξη του αντιπαλου!

Το προβλημα που εχω εγω ειναι οτι εχω απομακρυνθει απο το πληκτρολογιο στο gaming οποτε δυσκολευομαι να διαλεξω οπλα με τα κουμπια. Χρησιμοποιω το ροδακι αλλα μεχρι να βρεις το οπλο σε εχουν εξαερωσει. Βασικα ακομα και crouch δυσκολευομαι να κανω. Γενικα το χερι μου μονο WASD και SPACE μπορει να ελεγξει μεχρι στιγμης.

Και βασικα θελω MATCHMAKING!!!!

Δεν το είχα πάρει χαμπάρι πως το όπλο με την μύξα κάνει τέτοια ζημιά. Θα το τσεκάρω το βραδάκι που θα κάτσω να παίξω κανένα ματς.

Καταλαβαίνω, είναι θέμα τα control σε μερικά παιχνίδια στις κονσόλες. Στο 360 θυμάμαι πως τα έβρισκα δύσκολα σε καναδυό fps που έπρεπε να σπάω τα δάχτυλα μου για να παίξω. Συνήθεια ήθελε βέβαια. Τώρα για το ροδάκι τι να σου πω, ούτε που μπορώ να φανταστώ τι καντήλια θα έριχνα αν έπαιζα εγώ με αυτό.

Matchmaking θα ήταν πιο ενδιαφέρον και πολύ πιο fun. Φαντάζομαι στην τελική έκδοση θα βάλουν, προς το παρών ας ελπίσουμε στην beta έκδοση.

Wally είπε:
Οταν πετυχαινεις αντιπαλους στα κυβικα σου το λατρευεις αλλα οταν πετυχαινεις σπυριαρηδες εφηβους που ζουν γι αυτο, με keyborads και mice των 500 ευρω που σε λιωνουν με απιθανους τροπους, γινεται ελαφρως εκνευριστικο-βαρετο.
Αυτό ξαναπέστο, έπαιξα μερικά ματς μέχρι πριν από λίγο. Ένας χρήστης τους σκότωνε όλους με δυό τρείς ριπές από το αρχικό όπλο και είχε χάσει μόνο μια φορά. Δεν ξέρω αν ήταν admin και απλώς έσπαγε πλάκα ή κανένα απάλευτο τυπάκι που παίζει σε 24ωρη βάση, απλά ξενέρωσα και το έκλεισα. Αναρωτιέμαι το παιχνίδι δεν έχει level balance στις μάχες;

Πίσω
Μπλουζα