USERmania!!!!!!!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας akmakas
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

akmakas

Banned
Αντιδράσεις
93
To User ηταν ακομη ενα ιστορικο περιοδικο...Πολυ καλο και μαλιστα αν θυμαμαι καλα ηταν το πρωτο περιοδικο που εβαλε δωρεαν δισκετα με demos

και utilities.

Δυστυχως ομως ηρθε δευτερο.Το Pixel ειχε ηδη κατακατησει τους περισσοτερους απο εμας!Εχω ενα φιλο που εχει παρα πολλα τευχη!Ειχα και εγω αλλα πεταχτηκαν μαζι με καποια Pixel απο τριτους(Τα θυμαμαι και μου σηκωνεται η τριχα):mad:Μολις τελιωσουμε με τα Pixel μπορω να τα παρω και να σκαναρω μερικα Ιδωμεν! :o

Ean exeis to teuxos me to Ultima 8 Pagan review ( epoxhs '94 ean den kanw lathos )

kai to skanareis, tha htan super! :)

Εαν μιλας για τα user σιγουρα μπορω να το βρω γιατι τα εχει ενας φιλος σχεδον ολα!!!!

Τωρα ομως πρωταρχικη σειρα εχουν τα Pixel που πρεπει με την βοηθεια ολων να τα τελιωσουμε!

Θελει υπομονη!

WOW!!!!

to periodiko pou mou arese pio poly! den to poly-epairna to pixel! :P

to mono USER pou exo einai auto pou eixe review thn Amiga1200!!!! an den yparxei tha to scanaro!

Ναι keropi...Εάν βρεις χρόνο και το σκανάρεις θα σου είμαστε ευγνώμων..

basika tha to ekana, oxi olo vevaia mono to review gia tin A1200 gia to EAB, alla tha to kano oloklhro tora!

mono to piso eksofyllo leipei lol

1200 review...γιαμ...γιαμ!!!!!!

Μπα γαμώτο ! Δεν έχω κάτσει και εγώ λίγο στο forum και έχω δει τόσα πολλά ! Εσείς έχετε βάλει σκοπό να με κάνετε να πάθω καρδιακό από συγκίνηση με όσα βλέπω εδώ . Μα , καλά , μέχρι και με το User ασχολήστε ! Άντε , θα σηκωθώ να φύγω , διότι θα με πάρουν τα κλάματα . Τώρα που λέγαμε για User , θυμήθηκα και το βοβερο αγγλικό περιοδικό της εποχής το Sega Power . Όσες φορές και αν πήγα να εξομολογηθώ , ο παπάς αρνήθηκε να με συγχωρέσει που έκανα την αμαρτία και τα πέταξα ... Και όσο θυμάμαι το τεύχος που έκαναν περιγραφή του Sonic 3 ! ... Αααχχχ ....

iliekater που θα πάει, θα το ανεβάσουμε και αυτό ;)

Ποπο! User... είχα άπειρα τεύχη! Ημουν στην σχολή μαζί με τον Κυριάκο τον Ξαγοράρη που έγραφε τότε εκεί...και μου είχε κάνει συνδρομή στο τσάμπα! Μπορεί να υπάρχουν ακόμα μερικά τεύχη στο πατάρι στο σπίτι της μάνας μου! Σε ένα τεύχος μάλιστα είχε και φωτογραφία μου, καθώς είχα κάνει το review για το Another World για PC και είχα βγεί reviewer του μήνα! Ωραία χρόνια τότε! :)

Αλήθεια... έχει κανείς το τεύχος που είπα στο προηγούμενο post... με το review απο το another world? πολύ θα ήθελα να δώ ξανά την φάτσα μου όπως ήμουν εκείνη την εποχή ;)

Α! και για να θυμηθώ τα παλιά, πρόσφατα "κατέβασα" ένα remake του another world που είναι καταπληκτικό! Τρέχει και στο original mode Που είχε τότε... αλλά έχει και mode με πιο υψηλή ανάλυση για τα σημερινά pc! Πολύ καλό!

Θυμάσαι αριθμό τεύχους ή κάποια χρονιά, να μην τα ψάχνω όλα; ;)

Stan, θα κάτσω με την πρώτη ευκαιρία να σε αναζητήσω, τεύχος προς τεύχος… Για μένα είσαι ήδη ένας ζωντανός θρύλος χεχε… :D

Αν έχεις επαφές με τον Ξαγοράρη πες του να κοπιάσει σε παρακαλώ. :cool:

Καλώς ήρθες :cool:

Τεύχος 33, Φεβρουάριος 1993

Ένα φοβερό, επετειακό(3 χρόνια USER) και ιδιαίτερα Manowarάδικο τεύχος…

stannj5.jpg

:admin:

Είσαι πολύ τυχερός Stan... :thumb:

Ναιιιιι!!! Αυτός ήμουν εγώ!!! Με πολύ περισσότερα μαλλιά και λίγα κιλάκια λιγότερα!!! Χαχαχα... Τον Κυριάκο έχω λίγα χρόνια να τον δώ... παλιά μέναμε και στην ίδια γειτονιά... αλλά μετά κάναμε οικογένειες και χαθήκαμε!

Επίσης κάναμε παρέα με άλλον ένα Adventura τότε του user τον Μιχάλη τον Νταμουλάκη που έμενε και αυτός στην περιοχή μας και μας είχε γνωρίσει και τον Μιχάλη τον Ρακιντζή που ήταν φίλος του και πάντα φανατικός κομπιουτεράς!

Ευχαριστώ πολύ omenforever! (Με αυτή τη φωτό είχα κάψει καρδιές θυμάμαι!!! Τύφλα να έχει ο Rick Astley!)

Επίσης... είχαν βάλει και άλλη μία φωτογραφία μου στο περιοδικό "Εφοπλιστής"!!! Αυτή την έχει κανεις??? (ψωνάρα!)

Ο Jericho έχει κάνει μία και μοναδική εμφάνισή εδώ. Μετά χάθηκε πάλι στα Ξεχασμένα Βασίλεια. Τον φαντάζομαι να καλπάζει μαζί με τον ShadowCaster, πλάι-πλάι υπό το φεγγαρόφως… (Το έπιασες το υπονοούμενο έτσι; :D )

χεχε... τα επιτραπέζια rpg's έδιναν και έπαιρναν στο σπίτι του Μιχάλη!Τον είχα δεί και εγώ μία φορά τυχαία πριν μερικά χρονάκια... είχε περάσει από την δουλειά μου και τα είπαμε λιγάκι...

Βρε Θηρίο Stan, σκοτώνει ο avatar σου. Δεν παίζεσαι. :headbang:

Omenforever, σε εσένα το χρωστάω! Εσύ βρήκες αυτή την φωτογραφία μου!

Σου είμαι υπόχρεος! #)

Πίσω
Μπλουζα