VGA box + bootdisc

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Other_Reality
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Other_Reality

RetroNuts!
Αντιδράσεις
69
επιτέλους πήρα κι'εγώ ένα dreamcast για να το βασανίσω, με την βοήθεια άξιου συμφορουμίτη, και είχα ήδη ένα VGA box, όπως φαντάζεστε οι εμπειρότεροι έφαγα μερικά πακέτα. Τελικώς, υπάρχει bootdisc συμβατό με το VGA box και ποιό είναι ? (bootdisc όμως, το κόλπο με το switch tv/vga το έμαθα αλλά το θεωρώ ώς τελευταία λύση)

Με γειά!

To utopia 1.5 πιστεύω κάνει τη δουλειά.

Τhx..Θα το δοκιμάσω σε λίγο, μόλις το βρήκα και αυτό. Τα 1.1 και 1.2 πάντως δέν δουλέυουν !

Ποιο ακριβώς είναι το προβλημά σου;Δεν κάνει switch από TV σε VGA σε όλα τα παιχνίδια;

..Βασικά, περίμενα να δώ μια οθόνη η ένα μενού, στο 1.5 τελικά άλλαξα το δισκάκι μετά την μάυρη οθόνη...έβαλα ένα ορίτζιναλ NTSC και τελικώς έτρεξε. Το Code Veronica ήταν το παιχνίδι. Έ, εντάξει άν είναι μόνο να βλέπω μιά μαυρίλα δέ χάλασε και ο κόσμος... (το μηχάνημα το έχω μόνο σε Vga)

Έτσι δουλεύει αυτό, δεν συμβαίνει κάτι περίεργο με το dreamcast σου :D

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.Έχεις VGA box.Ωραία...

Και; :P

Είχα την εντύπωση ότι αυτά τα bootdisc βγάζουν κάποιο μενού με επιλογές κλπ κλπ. Το ένα μου έκανε flickering, το άλλο δέν το διάβαζε κάν (λόγω vga), και στο τελευταίο απλά έβγαινε μάυρη οθόνη...problem solved anyway..Mε το composite δουλεύουν όλα ρολόι έτσι και αλλιώς.

f2bnp είπε:
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα.Έχεις VGA box.Ωραία...Και; :P
Με vga box δεν παίζουν όλα τα bootdiscs. Αυτό απλά. :D

Haros είπε:
Με vga box δεν παίζουν όλα τα bootdiscs. Αυτό απλά. :D
Και τι να το κάνει το bootdisks εφόσον όλα ή σχεδόν όλα τα releases είναι selfboot ή τουλάχιστον γίνονται selfboot πολύ εύκολα;

Εγώ τουλάχιστον το θέλω για να boot-αρω originals από άλλα regions.

Κι εγώ γι'αυτό το ήθελα maddog, και επίσης περίμενα μήπως και υπήρχε επιλογή για να φορτώσει με vga κάποια games που δέν το κάνουν, όπως ένα Soul Calibur PAL που έχω (και αυτό original ...) oh well....

Α οκ τότε πάω πάσω.Δεν υπάρχει κανένα mod για το Dreamcast για να το κάνεις region free;Κρίμα :(

@f2bnp:

υπάρχει ένα τσιπ 4 καλωδίων που το κάνει region free, αλλά λόγω των bootdisks που είναι δωρεάν δεν προχώρησε και πολύ... επίσης ενα bootdisk που βάζει το dc σε vga mode είναι χρήσιμο ούτως η άλλως, διότι αλλιώς πρέπει να patcharistei το ίδιο το παιχνίδι... βασικά δεν μπορώ να καταλάβω την ΧΑΖΟΜΑΡΑ των εταιρειών στο θέμα vga. Το ps2 μπορεί να βγάλει κανονικά vga, το xbox1 μπορεί και αυτό και το DC μπορεί άνετα. Δηλαδή πόσο κόπος ήταν να το βάλουν σαν screenmode ; Και στα 3 γίνεται, αλλά με πολύ patcharisma το οποίο μερικές φορές σκαλώνει.... Ευτυχώς η ms το διόρθωσε στο 360, το οποίο έχει ΟΛΑ τα καλώδια που μπορεί κανείς να φανταστεί και χωρίς κόλπα: το βάζεις και δείχνει.

Πίσω
Μπλουζα