Wardner και Spin master τερματισμος με ενα credit

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Metalcandyman
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Αντιδράσεις
6.054
To wardner το λατρευω ωσο λιγα παιχνιδια και θεωρω οτι ειναι απο τα κορυφαια arcades της Taito.Το ειχαν φερει παλια στο χωριο μου κλασικα για λιγο και μετα μπορεσα και το επαιξα ελαχιστες φορες οταν το ξαναβρηκα σε καποια αλλα μερη.Το μονο κακο ειναι η πολυ μικρη διαρκεια του αν το μαθεις και το ξερεις καλα.Ο τελικος ειναι απο τους πιο δυσκολους αν τον πολεμησης στα ισια και με ειχε βγαλει την ψυχη οταν πιτσιρικας προσπαθουσα να τον νικησω μεχρι να βρω το κολπο του.

Το spin master ειναι ακομα ενα διαμαντακι της Data East.Πολυ ομορφο και πολυχρωμο παιχνιδι και γενικα ενα platform Που περνας πολυ ευχαριστα την ωρα σου.Ειναι και γρηγορο δεν ειναι αργο παιχνιδι και το κατατασω αναμεσα στα κορυφαια.Εξαλου η Data East μας εχει συνηθησει σε κορυφαια Arcades.

index=1&feature=plcp

Ωραιος Mεταλ απ τα αγαπημενα παιχνιδακια ειδικα το Wardner

Thanks Bill για τα videos (μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι γιατί το Metalcandyman κάνω 5 ώρες να το γράψω σωστά :P )

Αυτά τα 2 παιχνίδια δεν τα είχαμε ποτέ στο χωριό μου οπότε τα ξέρω μόνο από το Mame. Το Spin Master πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον, μόνο και μόνο γιατί είναι από τα ελάχιστα 2D platform στο NeoGeo με τα ανάλογα γραφικά.

Imgema είπε:
Thanks Bill για τα videos (μου επιτρέπεις να σε λέω έτσι γιατί το Metalcandyman κάνω 5 ώρες να το γράψω σωστά :P )
Αυτά τα 2 παιχνίδια δεν τα είχαμε ποτέ στο χωριό μου οπότε τα ξέρω μόνο από το Mame. Το Spin Master πάντως είναι πολύ ενδιαφέρον, μόνο και μόνο γιατί είναι από τα ελάχιστα 2D platform στο NeoGeo με τα ανάλογα γραφικά.
Eννοοιται ρε φιλε οπως θες λεγε με δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Και satoru iwata αν θες λεγε με παλι δεν εχω προβλημα :D Απλα πεσ με και συ το ονομα σου γιατι με την δεινουν πολλες φορες τα Nicknames.Και τα δυο ειναι παιχνιδαρες και απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια.Το μονο κακο οπως ειπα ειναι οτι το wardner ειναι πολυ μικρο αν το μαθει καποιος πολυ καλα και το τερματιζει.Θα μπορουσαν να το κανουν μεγαλητερο η πιο δυσκολο ωστε να διαρκει περισσοτερο.

metalcandyman είπε:
Απλα πεσ με και συ το ονομα σου γιατι με την δεινουν πολλες φορες τα Nicknames.
Ουπς, το ξέχασα αυτό :P

The name is Τασος.

Πίσω
Μπλουζα