What is this?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας ambu_dare
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

ambu_dare

RetroMasteR
Αντιδράσεις
61
Βασικά ότι λέει και η ερώτηση του θέματος.

Τί στο καλό είναι αυτό;

whatthefisthisun1.gif

Ήδη και μόνο από το μέρος που έχω ανοίξει το θέμα σας βοήθησα αρκετά.

Ελάτε λοιπόν, δεν είναι πολύ δύσκολο, μόνο λίγη προσοχή θέλω από εσάς.

Όποιος απαντήσει σωστά, κερδίζει ένα κουλούρι (που λέει και ο φίλος Wally).

:)

Εντάξει η φωτό έχει κυκλοφορίσει αρκετά. Οι εκτιμητές του νόμου του Moore πάντως λένε ότι σε μια 10ετία το ipod θα μπορεί να χωρέσει όλες τις ταινίες που υπάρχουν. Εγώ δε πιστεύω ότι θέλει μόνο 10 χρόνια αλλά για σκέψου αυτό το κτήνος ήταν μόλις 5 ΜΒ και ήταν μόλις 50 χρόνια πριν.

Πριν μια δεκαετία μου έδειναν mainframe (IBM) αλλά δεν είχα χώρο να το βάλω και ήθελε και τριφασικό.

Απίθανη φώτο...

Δεν μου πέρασε καν από το μυαλό οτι είναι ενασ σκληρός μαμουθ δίσκος..

Κάποια μικρότερα της ΙΒΜ τα είχα βρει σε ένα παλιατζίδικο ενός παλιου μου φίλου..Ηταν σε μέγεθος όσο ένα παλιό πληντήριο..Ακρως ρετρο..

Εκεί βέβαια βρήκα και άλλα κομπιουτερ.

Σωστός ο Shock...

Nαι,είναι ένας σκληρός δίσκος του 1956 με το "εξωφρενικό" για τότε μέγεθος των 5 όλοκληρων ΜΒ και βάρους "μόλις" ενός τόνου. Eν έτη 1956 και μήνα Σεπτέμβριο, η ΙΒΜ κυκλοφόρησε τον 305 RAMAC, ο οποίος ήταν ο πρώτος υπολογιστής που βγήκε στην "αγορά" με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο. Αναρωτιέμαι, εάν μπορεί να θεωρηθεί και εξωτερικός φορητός έτσι όπως φαίνεται στην φωτό... :)

Είναι ένας φορητος εξωτερικος,αντικλεπτικος σκληρός δίσκος οτι πρεπει για δωρο.Οι εμφανιζομενοι στην φωτο ειναι φιλοι και αποφασισαν να παρουν το pc στις διακοπες τους.

Και εγώ που νόμιζα ότι είναι το PlayStation 4! :D

Πίσω
Μπλουζα