WHDLOAD DVD για τα μέλη του GRM

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας keropi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

keropi

Human RetroDatabase
Αντιδράσεις
11
Λοιπόν, επειδή παρατηρώ μια έλειψη στο συγκεκριμένο θέμα...

όποιος θέλει ας μου στείλει ΡΜ με τα στοιχεία του, για να στείλω (δωρεάν φυσικά) ένα DVD με όλα τα whd games, ζιπαρισμένα κατά γράμμα μαζικά, που μπορούν να αποσυμπιεστούν σε Amiga η PC (όλα τα games που έχουν αρχεία με ονόματα μη συμβατά με τα windows, είναι σε μορφή LHA μέσα στο zip του γράμματος) εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μεγάλα zip είναι μοιρασμένα σε στυλ Α1.zip , A2.zip κτλ. Ενημερωμένο εώς και αυτό τον μήνα....

17052007002.jpg

Επίσης όποιος έχει amiga αλλά όχι δισκέττες για να κάνει boot ή είναι χαλασμένες , μπορώ να γράψω ότι θέλετε. έχο 1000 περίπου δισκέττες DD που σαπίζουν... καιρός να κάνουν κάτι χρήσιμο... δέχομαι και δίσκους για OS install κτλ, γενικά ότι τέτοιο θέλετε θα το κάνω (αν μπορώ φυσικά LOL και εννοείται δωρεάν) :D :D :D

Δεν εξιλεώνεσαι τόσο εύκολα, μην πω τίποτα και για το avatar σου:biglaugh:

Ενώ το δικό μου ε.....

To δικό σου gtsamour είναι ολόκληρη η ιστορία των home micros..Χμμ νομίζω πως εδώ έχει υποστεί και ένα μικρό face lifting...

Σε ευχαριστούμε keropi για το ενδιαφέρον σου θα σε έχουμε στα υπ όψιν... :thumb:

Ε αφού ακόμα χρησιμοποιείται σε συσκευές.... είπα να βάλω τον πιο σύγχρονο.

:animeek:..Τον θέλω σε μεγένθυση για πίνακα στο δωμάτιό μου!!!!Υπάρχει??????

Keropi Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ!

@telonio , vrhka ti accelerator exeis sthn 500ara!

(τωρα ειναι που θα ζητησει λεφτα για να του πει το μοντελο....)

ox, den to eixa skeftei auto!!!! damn!

Ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστω στο φιλο keropi για το dvd που μολις σημερα παρελαβα. Αν και η Α1200 μου ειναι ακομη σε κομματια και για ρεκτιφιε σε φιλο τεχνικο και δεν μπορω να νιωσω ακομη τη μαγεια οφειλω να ευχαριστησω το keropi για την ανιδιοτελη προσφορα του. ΕΥΓΕ ΝΕΕ ΜΟΥ!! Η ΕΝΔΟΞΗ ΑΜΙΓΚΟ-ΠΑΤΡΙΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΑΜΠΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!

keropi+10000 προσωπικά πιστευώ οτι μαζι με τον mrzammler είστε οι καλύτερη απο κάθε απόψη έλληνες amigaδες (σε ευχαριστώ και για την βοιηθεία σου στο θέμα g-rex)

νομίζω οτι θα μπορούσαμε να φτίαξουμε ένα FTP server για να υπάρχουν όλα συγκεντρωμένα

respect

mhn ta paralete...

ftp server? kaloooo ! alla pou? exei kaneis access?

έχω ένα ριμάδι pc το οποίο ετοιμάζω(ψάχνω για μεγαλύτερη μνήμη) για ρετρο pc (με amikit επάνω catweasel)

λέω να το βάλω επάνω στην dsl και απο εκεί να κατεβάζει ο κόσμος 24 ωρες το 24 αρο

ακούω απόψεις

keropi....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και in public !!!

Άψογος ο keropi συγχαρητήρια my friend!!!!!!!!

Πίσω
Μπλουζα