WinUAE: Παιχνίδια δεν αναγνωρίζουν το DF1:

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rakeesh
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Rakeesh

RetroDB Feeder
Αντιδράσεις
1.824
Ειπα αυτες τις μερες να παιξω καποια παιχνιδια της Σιερρα στο WinUAE. Καποια απο αυτα, οπως το Λαρρυ 3 συμπεριφερονταν διαφορετικα απο ο,τι θυμαμαι.

Ενω στην πραγματικη μου Αμιγκα, επαιζα μια χαρα το παιχνιδι με τη βοηθεια του εξωτερικου drive, και ενω θυμαμαι οτι πριν 1-2 χρονια επαιζα το ιδιο παιχνιδι στο WinUAE με τον ιδιο τροπο, χτες και σημερα το παιχνιδι εδειξε να μη διαβαζει το rom που ειχα στο εικονικο DF1: Οταν μου ζηταει πχ τη δισκετα 2 και τη βαζω στο DF1:, φορτωνει λιγο, αναβοσβηνει το κουτακι, αλλα την ξαναζηταει. Οταν ομως τη βαζω στο DF0:, συνεχιζει κανονικα.

Επειδη οπως ειπα αυτη η συμπεριφορα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θυμαμαι, θεωρησα οτι ισως εχει ενα bug το προγραμμα με αποτελεσμα να εχει "χαλασει" το εικονικο drive. Ετρεξα το Workbench, και η δισκετα στο DF1: αναγνωριζεται και εμφανιζεται κανονικα. Κοιταξα με αλλα παιχνιδια (πχ. Conquests of Camelot) και ολα λειτουργουν κανονικα!

(ναι, ξερω οτι υπαρχουν οι λυσεις του PC version, του DH0: installation, του WHD κλπ, αλλα εν προκειμενω μου ειναι πιο επιθυμητο απλα να κοτσαρω τα disk roms :) )

Βάλε παραπάνω RAM και ξαναδοκίμασε. Η υποστήριξη δεύτερου drive, τρώει αρκετά Kb...

Πίσω
Μπλουζα