Workbench 1.3

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Wally

Retired Admin
Αντιδράσεις
4.523
Χρειαζομαι μια δισκετα με το Workbench 1.3!!! Η δικια μου τα φτυσε και θελω να κανω κατι που η παρουσια Workbench ειναι αναγκαια...

Μηπως υπαρχει κανενας φιλος που να μενει μεταξυ Αμπελοκηπων-Παγκρατιου (ωστε να μην ξενιτευομαι και πολυ :D ) που να μπορει να μου δανεισει τη δισκετα για λιγο? (να βγαλω μια κοπια και θα την επιστρεψω...)

Φχαριστωωωωωω

Wally άσε να δω το βράδυ αν θα μπορέσω να ξετρυπώσω το κουτί με τις δισκέτες και θα στο φέρω.

Φιλε Shock εσυ απαλασεσαι!!!! :D

Και μακρια μενεις και, κυριως, εχεις τα τρεχαματα σου τωρα...ασε που υπαρχουν και αλλα 200 μελη να με βοηθησουν :)

Έχω όλες τις εκδόσεις σε original δισκετούλες αλλά είμαι λίγο μακριά!

Αλλά wally αφού δουλεύει το disk drive σου πρέπει να είσαι ευτυχισμένος!!!!!

...έριξα μία ματιά εχτές, αλλά δεν κατάφερα να τις εντοπίσω. :(

Κυριοι τι GRM ειμαστε?? :D :D :D

Αν είσαι πραγματικά καμμένος από τον καημό, έλα σπίτι να ψάξουμε την αποθήκη. ;-P

...Wally, ψήνεσαι ακόμα για την δισκέττα;

NAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!

φτιαξε με...

Ο απομηχανής θεός billy πάλι ξαναχτυπά! :)

Nα ευχαριστησω Billy,rigardie,AEON,Akmaka και τα υπολοιπα παιδια που προσφερθηκαν.

Η σειριακη μεταφορα PC ADF κατευθειαν σε δισκετα στην Αmiga,με τη βοηθεια και του Stormwatch,πετυχε...

Kudos και στα παιδια του ΑmigaHellas για τη δημοσιευση του εξαιρετικου οδηγου...

Μπράβο βρε wally..Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου πάντα το πετυχαίνεις. Το καλώδιο το έχει ό φίλος μου που μου έδωσε τον Atari.Όταν έχεις χρόνο στείλε μου σε pm τι ακριβώς έκανες γιατί μπορώ να το κάνω στην 1200 μου επειδή έχει και δίσκο επάνω!!!

Μενω Πειραια αν σε βγαλει ο δρομος,στειλε pm..Εχω μαλιστα την original εκδοση με τα αυτοκολλητα της Commodore!

Να σαι καλα αλλα τη βρηκα απο τον Billy...thanx anyway

εδώ σας έχω βάλει δισκέτες,roms και ενα μικρό walktrought για τον winuae

(edit: το έφαγε η μαρμάγκα)

να σαι καλα φιλε rigardie!

einai ola tzampa etsi (exo akousei oti kanoume kai tilexreosh gia auto to leo)

Για κάντε μια βόλτα και εδώ (edit: το έφαγε η μαρμάγκα)..ίσως βρείτε κάτι χρήσιμο λέμε! :)

Παιδιά τα kickstarts είναι καρά-copyrighted. Χίλια συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να επιτρέψω direct linking από εδώ. Αν με θέλετε μαζί σας κι όχι πίσω από τις μπάρες (έχουμε και οικογένεια να θρέψουμε), σας θερμοπαρακαλώ μη μου κάνετε τέτοιες λαχτάρες...

Εξάλλου όποιος ψάχνει σοβαρά για kickstarts στο διαδίκτυο δε θα δυσκολευτεί καθόλου να τα εντοπίσει.

Πίσω
Μπλουζα