X-Arcade Joystick - Ιδεες για modification?

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Daytime Dreamer
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Daytime Dreamer

RetroActive
Αντιδράσεις
7
Εχω ενα πολυ παλιο X-arcade stick (το διπλο)

http://media.teamxbox.com/dailyposts/xarcade_dual_1.jpg (δειτε εδω)

Θελω να το μονταρω και να το κανω συμβατο για οσο το δυνατον πιο πολλα συστηματα γινεται. Κυριως για Pc/PS3 Και XBOX360 γιατι με την serial port που εχει απο default λαγγαρει πολυ (για fighting games και shooters που το θελω)

Ξερω οτι θελω μια cthulhu board για Pc/PS3 συμβατοτητα αλλα για xbox360 τι να βαλω?

για 360 μάλλον την πάτησες... usb παίζουν μόνο τα ms χειριστήρια και για ασύρματο δεν υπάρχει πλακετάτακι από όσο ξέρω...

Daytime Dreamer είπε:
Ξερω οτι θελω μια cthulhu board για Pc/PS3 συμβατοτητα αλλα για xbox360 τι να βαλω?
Ο toodles έχει βγάλει το chimp που είναι συνδιασμός της cthulu με imp όπου υποστηρίζει PS3 και xbox360, με αυτόματη αναγνώριση της κονσόλας. Το έχω το board αλλά δεν το έχω βάλει ακόμα σε joystick για δοκιμή, θα το δοκιμάσω στον Wally (για να κάψω άλλο ένα από το μαραφέτια του μιας και δεν έχω xbox). Υποστηρίζει και PC.

http://www.lizardlick.com/pages/boards.shtml

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
σοβαρά; κατάφερε και το έκανε να παίζει σε 360; είχα μείνει στο κλείδωμα της ms για τα pads (λες και είναι τίποτα ξεκλείδωτο αλλά λέμε τώρα... )

edit: τώρα βλέπω ότι το κολλάς σε κανονικό 360 χειριστήριο... σαν modchip για χειριστήρια ΛΟΛ

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
keropi είπε:
σοβαρά; κατάφερε και το έκανε να παίζει σε 360; είχα μείνει στο κλείδωμα της ms για τα pads (λες και είναι τίποτα ξεκλείδωτο αλλά λέμε τώρα... )
Όχι ακριβώς, χακάρεις ένα madcatz, και κάνεις dual mod, ώστε να το βλέπει το xbox. Αυτό φτιάχνω τώρα, αλλά το έχω αφήσει στην άκρη λόγο μπέμπη.

άχρηστο είναι...

IMPORTANT INFORMATION REGARDING CONSOLE USAGE (PS2/PS3/DreamCast/Xbox/Xbox360) OF X-ARCADE:

DONʼT!

Due to its design, it will have INPUT LAG when used with ANY CONSOLE SYSTEM. So for any games sensitive to precise timing inputs such as fighting games or shoot them ups, the use X-arcade + adapters will experience severe lag thus unable to perform complex or precise combos or movements.

keropi είπε:
άχρηστο είναι...
IMPORTANT INFORMATION REGARDING CONSOLE USAGE (PS2/PS3/DreamCast/Xbox/Xbox360) OF X-ARCADE:

DONʼT!

Due to its design, it will have INPUT LAG when used with ANY CONSOLE SYSTEM. So for any games sensitive to precise timing inputs such as fighting games or shoot them ups, the use X-arcade + adapters will experience severe lag thus unable to perform complex or precise combos or movements.
Το χω πει αυτο στο πρωτο-πρωτο ποστ ... επειδη χρησιμοποιει serial port λαγγαρει. Γιαυτο θελω να αλλαξω το PCB του και να βαλω USB. Ουσιαστικα δηλαδη να κρατησω το κουτι και να αλλαξω ολα τα εντοσθια. ;)

Και ο αλλος που το εχει μονταρει με USB το εχει πλεον :)

ααα... ΟΚ , με το που είδα την προειδοποίηση σταμάτησα να διαβάζω ΛΟΛ

Πίσω
Μπλουζα