Zombi Holocaust (1980)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας iggylebowski
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

iggylebowski

RetroAdept
Αντιδράσεις
657
Zombi Holocaust (1980, Marino Girolami)

http://www.imdb.com/title/tt0079788/

Ζόμπι, κανίβαλοι, τρελοί επιστήμονες, μεταμοσχεύσεις εγκεφάλων, ξεκοιλιάσματα, έντερα, συκώτια, γυμνό. Τι άλλο να ζητήσει ο μέσος θεατής; Ζόμπι εναντίον κανιβάλων. Η ταινία παίρνει τα βασικά συστατικά των δυο πιο αιματοβαμένων ειδών του ιταλικού τρόμου και τα παντρεύει με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Όσο ηλίθιο κι αν ακούγεται, πρέπει να το δεις, γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερο. Το αίμα ρέει άφθονο και η εκθαμβωτική Alexandra Delli Colli (New York Ripper) περνάει την περισσότερη ώρα της ταινίας γυμνή. Άθλιο μακιγιάζ, τραγελαφικοί διάλογοι, αστείες ερμηνείες ακόμη και για ταινία τέτοιου είδους, μπόλικο ψεύτικο αίμα, αφηρημένο σενάριο. Δεν βλέπω τον λόγο για κάποιο εκπαιδευμένο μπιμουβά να μην βουτήξει άφοβα σ'αυτό το ανουσιούργημα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη διασκεδάσεις. Ταινία καταδικασμένη να γίνει cult. Σκηνή ανθολογίας: Ο Ian McCulloh (Zombie 2) διαλύει το κεφάλι ενός ζόμπι με μια προπέλα.

Trailer -

Σίγουρα το πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό cross-genre "διαμάντι" του ιταλικού σινεμά.

Στην Αμερική κυκλοφόρησε σε εναλλακτική εκδοχή, με τον πιο "πιασάρικο" τίτλο "DR.BUTCHER MD"

Αρχές-μέσα δεκαετίας 90', το είχε παίξει "άκοφτο" το TV-Magic (αν θυμάμια καλά).

Όπως λέγανε και οι αρχαίοι-ημών-πρόγονοι, "Those were the days" ...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Mε άτυχο ήρωα της ταινίας, να ρωτά τον παρανοϊκό γιατρό " τι έκανες στα αρ...α μου;"... :o

Το SS Experiment Camp είναι αυτό που μεταμοσχεύουν τα balls του τύπου στον διοικητή του στρατοπέδου;

Κυκλοφόρησε λίγο πριν τις γιορτές από μια γερμανική εταιρεία, σε HD με όλες τις μπάντες (και την αυθεντική ιταλική) στην uncut εκδοχή της. Ακόμα δεν τον έχω δεί για να σας πω για το τράνσφερ, δεν μου έχει έρθειη παραγγελία. Στην Αμερική είχε κυκλοφορήσει πετσοκομμένη R-rated ως Dr.Butcher M.D. όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, και στην υπόλοιπη Ευρώπη και Ασία ως Zombie 3 σαν συνέχεια του θρυλικού Zombie του μεγάλου Fulci (μοιάζει το στόρυ λίγο και κάποιοι ηθοποιοί είναι ίδιοι).

Πίσω
Μπλουζα