ZX Spectrum 128 RGB

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας rigardie
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

rigardie

RetroAdept
Αντιδράσεις
21
καλημέρα

Ξέρει κανένας πού θα βρώ τέτοιο καλώδιο στην Ελλάδα? scematics

ευχαριστώ

Εχω και εγώ μια απορία....... :xm:

Θα μπορούσα να συνδέσω το QL μου με ένα Comodore 1901 monitor και αν ναι, που θα βρω scematics για να κάνω το καλώδιο ??8)

Aν γίνεται θα τα βρείς ψάχνοντας....

Υπάρχει κανένας που να το έχει φτίαξει; η να μπορεί να το φτίαξει;

ευχαριστώ

Πουλάνε έτοιμα στο ebay

κανένας ελλήνας δεν φτίαχνει δηλαδή εε;;

Ίσως αν ασχολούταν ο pontium σε συνεργασία με Retromarket...

Aγορασα το scart καλωδιο για τον ψυκτρα και εμεινα αφωνος!

Η εικονα ειναι καθρεφτης.Δεν εχω ξαναδει τετοια απεικονιση σε Spectrum.

Τσιμπημενο μεν αλλα worths every penny.

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ καμια 5πλη(τουλαχιστον) full cabled scart-ιερα με επιλογεα υπαρχει τελικα??

Σου ήρθε τελικά ε? Ο τύπος δεν απάντησε ποτέ?

Παραξενος τυπας....του εστελνα μηνυματα...ουτε φωνη,ουτε ακροαση και σημερα μου ηρθε το καλωδιο.

Κριμα που για τον απλο Spectrum οι RGB υλοποιησεις για το expansion slot δεν ειναι (απο αυτα που εχω διαβασει) καλες.Οι περισοτερες δειχνουν αλλα χρωματα και δεν λαμβανουν υποψιν το Bright...

Wally είπε:
Παραξενος τυπας....του εστελνα μηνυματα...ουτε φωνη,ουτε ακροαση και σημερα μου ηρθε το καλωδιο.
Κριμα που για τον απλο Spectrum οι RGB υλοποιησεις για το expansion slot δεν ειναι (απο αυτα που εχω διαβασει) καλες.Οι περισοτερες δειχνουν αλλα χρωματα και δεν λαμβανουν υποψιν το Bright...

Αν δείς την απόδοση που βγάζει η composite out πλακετίτσα που έχω φτιάξει θα πάθεις... (δές αντιστοιχο doc στο XxFilesxX).

Aλλά το RF το χαιρετάς δια παντός. Αν σε ενδιαφέρει μου λές.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολυ καλυτερο απο το απλο composite by-pass ε?

Χμμμμμ....με εβαλες στη πριζα

Φυσικά και καμία σχέση με το απλό, αν δείς την πλακετίτσα στο σχετικό doc που έχω ανεβάσει θα καταλάβεις. Έχει ενισχυτή σήματος η πλακέτα.

Πίσω
Μπλουζα