Φίλε μου, καλώς ήρθες!alxdros είπε:ρε παιδια
δωστε μας μια κατευθυνση να ψαξουμε για τα επεισοδια...ενα στοιχειο ,κατι.....ενταξει με τα δικαιωματα και τα σχετικα.....το καταλαβαμε....δε θελουμε να εκτεθει κανεις....αλλα δωστε μας κατι ,να μπορεσουμε να κινηθουμε.....
Kαλως ηλθες και απο εμενα...Δυστυχως το αρχειο της ΕΡΤ εχει κατεβει (ασε που δεν θα το ανεβαζαν...).Αρα η μονη ελπιδα ειναι ο εγγονος του Λακη Αποστολιδη (εκτος εαν και μας κανει καμμια εκπληξη το ΔΤ)alxdros είπε:ρε παιδια
δωστε μας μια κατευθυνση να ψαξουμε για τα επεισοδια...ενα στοιχειο ,κατι.....ενταξει με τα δικαιωματα και τα σχετικα.....το καταλαβαμε....δε θελουμε να εκτεθει κανεις....αλλα δωστε μας κατι ,να μπορεσουμε να κινηθουμε.....
Μπορεις να δοκιμασεις του στειλεις πμ...alxdros είπε:angel_grig πως μπορουμε να ερθουμε σε επαφη με τον εγγονο του λακη αποστολιδη??....εχει γινει καμμια κινηση.....παρακολουθω συνεχως το thread αλλα δε βλεπω και μεγαλη κινητικοτητα στο ολο θεμα
ImmortalCataphract είπε:Παιδιά, έχω γράψει όλα τα επεισόδια όταν τα έπαιξε πέρυσι η ΕΤ1. Πόσταρα το βίντεο εδώ αλλά μου το διέγραψαν.
Όποιος τα θέλει, ας μου τα ζητήσει.
ΥΓ. Δε καταλαβαίνω το όλο θέμα με τα πνευματικά. Αν είναι δυνατόν δηλαδή να κυνηγήσει το φόρουμ η ΔΤ επειδή ένας χρήστης πόσταρε ένα βίντεο μιας σειράς του 80. Έλεος δηλαδή...
Το βιβλίο που αναφέρεις μετα απο ατέλειωτο ψάξιμο σε διάφορα παλαιοβιβλιοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας τελικά το βρήκα και το αγόρασα πριν λίγες μερες σε άριστη κατάσταση - και το κυριότερο - σε εξαιρετική τιμή! Θα ηταν περιττό φυσικά ν'αναφέρω οτι απο την αρχη ως το τέλος το βιβλίο ειναι ενα μοναδικό ταξίδι στη μαγεία της ελληνικής παράδοσης που χαρίζει μοναδικές γνώσεις, χαρακτηριστικά στη πρώτη σελίδα ο συγγραφέας Θάνος Βελλούδιος σημειώνει : "Αφιερωμένο στον ελληνικό λαό με τις χιλιόχρονες παραδόσεις του"! Πραγματικα, αυτο το βιβλιο δε πρεπει να λείπει απο κανενα σπίτι που αγαπα τις παραδόσεις αυτου του τόπου! Ξεκάθαρα ειναι το καλύτερο βιβλίο που διαβάζω για το φετινό καλοκαίρι!Όλες οι κούκλες στην καταπληκτική αυτή πρωτοβουλία της ΕΡΤ2 μου φαίνεται ότι πρέπει να εμπνεύστηκαν απο το - εξαιρετικά δυσεύρετο σήμερα -λαογραφικό έργο του Θάνου Βελούδιου, Ελληνικά Πνεύματα: Αερικά, Ξωτικά και Καλλικάντζαροι που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1980 σε μια καλαίσθητη ιδιωτικη εκδοση 82 σελίδων με 45 εικονογραφήσεις. Καποιες απο τις εικονες στο βιβλιο αναπαραγονται εδω και θα τις αναγνωρίσετε αμέσως από τις "Καλλικαντζαροδουλειές"