Ποιον/αν θέλατε να παντρευτείτε μικροί;

Toν Τζερεμυ Μπρετ.

Ειχα τσιμπηθει μαζι του οταν γυρω στο 1985 τον εβλεπα ως Σερλοκ Χολμς στην ομωνυμη σειρα.

Jeremy Brett


attachment.php
 
Το Jordie όταν θα μεγάλωνε...λίγο...(!)

οκ, ας σοβαρευτούμε!

Το Στέφανο Κορκολή (έρωτά μου αγιάτρευτε!)

...ήθελα και τον Chad Allen από τη σειρά Dr Quinn, μόνη στην άγρια Δύση

......................
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το '86 -ήμουν ακόμη δημοτικό, ή τον John Taylor ή τον Simon Le Bon των Duran Duran, οποιοσδήποτε από τους δύο δεχόταν, δεν είχα πρόβλημα (lol). Παρεμπιπτόντως μέχρι και τώρα η αδυναμία στον Simon καλά κρατεί, ακόμη κι αν άλλαξαν οι μουσικές μου προτιμήσεις. Από την πρώτη Γυμνασίου και μετά αγρίεψαν τα πράγματα και ήθελα διακαώς τον John Bon Jovi και λίγο αργότερα ακόμη πιο διακαώς τον Rick Savage των Def Leppard (ειδικά αυτόν, πώς και γιατί μη ρωτάτε -τι παιδί ήταν τότε!). Το θέμα είναι πως ενώ μου άρεσαν αρκετοί ηθοποιοί πάντα η καρδιά μου χτύπαγε για κάποιον μουσικό, με πολύ μαλλί κατά προτίμηση. Όπως έλεγε κι ο Κυριακίδης στις "Βαρβαρότητες" : Αρρώστια!
 
Δεν θυμάμαι να ήθελα κάποια διάσημη. Η μάνα μου μόνο μου έλεγε να μην απορρίψω το ενδεχόμενο της Αθηνάς Ωνάση...
 
Να παντρευτώ, κανέναν. Μου άρεσε πολύ όμως ο Brandon του Beverly Hills.
 
Oύτε εγώ σκεφτόμουν έτσι, πολλοί μου άρεσαν, (από πραγματικούς ανθρώπους μέχρι καρτουν #) ), αλλά δεν ήθελα να τους παντρευτώ.
 
Hμουν πολύ μικρός για... παντρειές τότε, αλλά γενικά είχα μεγάλη αδυναμία στην Εριν Γκρέυ (η τηλεοπτική Γουίλμα Ντήρινγκ), και πάντα σκεφτόμουν πόσο τυχερός ήταν ο Μπακ Ρότζερς που είχε δίπλα του αυτή τη γυναίκα. :D (στις τελευταίες photos φαίνεται και το υπέροχο λακκάκι στο μάγουλο όταν χαμογελούσε)





erin1.jpg

erin2.jpg

erin4.jpg

erin3.jpg
 
Στο γυμνάσιο για κάποιο καιρό είχα πάθει τρέλα με την Σάνεν Ντόχερτι την Μπρέντα του Μπεβερλι Χιλς.
 
Την γοργόνα Daryl Hannah απο το Splash!!!Τεράστιο κόλλημα ,νοικιαζα την βιντεοκασέτα καθε τρεις και λίγο για να την βλεπω.Μαλιστα το δήλωνα ευθρασώς στα παιδιά την γειτονιάς μου, οτι εγω αυτη θα την παντρευτώ...το τι δούλεμα ειχα φαει δε λέγεται...? Την ήθελα οχι μονό ως Daryl Hannah αλλα και ως ΓΟΡΓΟΝΑ...περίεργο γιατι εμενα δεν μου αρέσουν τα ψάρια καθόλου ?

4piqjJE.jpg
 
Πιο μικρός ήθελα Christina Ricci που ήταν και στην ηλικία μου.

Πιο μετά την Linda Cardellini (η ηθοποιός που έπαιζε την Velma στην πρώτη ταινία Scooby Doo).
 
Πίσω
Μπλουζα