Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Υπάρχει άλλη περίπτωση που γιος/κόρη έγιναν εξ ίσου διάσημοι με γονιό? Δεν μου έρχεται στο μυαλό. Ο Κουρκουλάκος δεν συγκρίνεται με τον Νίκο Κ, ούτε ο Καζακάκος με μπαμπά ή μαμά. Ούτε από τραγουδιστές μπορώ να σκεφτώ κανέναν, με εξαίρεση ίσως Στελλάκη / Βαγγέλη Περπινιάδη.

Ωχ τώρα οι κάτοχοι καλύτερης μνήμης θα μου αραδιάσουν καμιά δεκαριά άλλες περιπτώσεις.
 
Υπάρχουν οι καλλιτεχνικές οικογένειες με πιο χαρακτηριστική περίπτωση της Κυβέλης αλλά κ του Μυράτ.

Η Σμαράγδα Καρύδη έγινε ίσως πιο γνωστή απο το μπαμπά της.

Ο ηθοποιός Βύρων Κολάσης έκανε κι αυτός μια κάποια καριέρα ( ο συνονόματος πατέρας του ήταν βιολιστής πολύ γνωστός)

Ο γιός του Τίμου Περλέγκα βρίσκεται σε καλλιτεχνικό λίμιτ απ :)

αυτά μου έρχονται τώρα..
 
Επειδη η λεζαντα μαλλον κατι αλλο υπονοει για τον Παριο περαν του γνωστου σουξε, τελικα αυτο που υπονοησε δεν ισχυσε.
 
Έλα ντε!

Αλλά η δήλωσή της είναι μνημείο ανούσιας πρότασης που μπορεί να ερμηνευτεί με ένα σωρό τρόπους αλλά και μπορεί να την κάνει ο πάσα ένας. Τι θα πει "αρκετός καιρός"? Εννοεί δηλαδή ότι η ζωή της είναι στάσιμη διότι δεν έχει υπάρξει "κάποια αλλαγή" πιο πρόσφατα από "αρκετό καιρό"? Αλλά υπάρχει κανείς του οποίου η ζωή δεν είχε "κάποια αλλαγή" σημαντική ή ασήμαντη, ακόμη και την τελευταία μέρα? Ας πούμε εγώ σήμερα το πρωί άλλαξα πουκάμισο (κλπ είδη ενδυμασίας, μην μπαίνουμε σε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα :D) και επίσης έφαγα διαφορετικό πρωινό από χτες. Και διαφορετικό μεσημεριανό. Και σκοπεύω να φάω και διαφορετικό βραδυνό. Δεν είναι αυτά κάποιες αλλαγές? Δεν μας είπε ότι είναι "κάποιες σημαντικές αλλαγές".
 
Μαλλον τα σκαλια Ιερου Ναου ανεβαινει η Ζωη με τη μπεμπα της στην αγκαλια.
 
Εγώ πια έχω μάθει να γνωρίζω το μωρό. Η μαμά μου μοιάζει πολύ διαφορετική σε κάθε φωτό (το είχα πάντα αυτό το πρόβλημα με τη Λάσκαρη, άλλαζε πολύ και δεν τη γνώριζα, ενω Αλίκη Β. ή Ξένια Κ. δεν άλλαξαν καθόλου για δεκαετίες)
 
Πίσω
Μπλουζα