Οι σταρ και τα παιδιά τους!

μάλιστα!η αστρολόγος "προέβλεψε" την πτώση της χούντας!και γιατί δεν "προβλέπει" τους αριθμούς του Τζόκερ να γίνει πάμπλουτη;

Δηλ.ξη επταετία έπεσε και έφταιγαν τα άστρα και όχι τα γνωστά γεγονότα;
 
και γιατί δεν "προβλέπει" τους αριθμούς του Τζόκερ να γίνει πάμπλουτη;
Κάτι τέτοια δύσπιστα έλεγε και ο Οιδίπους στον Τειρεσία και κατέληξε οφθαλμωρύχος.

Μα τι νομίζετε ότι ρώτησε η κυρία αστρολόγα τον Αλδεβαράν και τον Πολικό? Για τη χούντα? Όχι βέβαια.  Για προπό και λαχεία συμβουλεύτηκε τα άστρα (τζόκερ δεν είχε τότε). Αλλά άστρα ειν' αυτά, ό,τι θέλουν λένε. Κι έτσι αντί να προβλέψουν το πέσιμο του λαχείου προβλέψαν το πέσιμο της χούντας. (Κι η Πυθία κάτι τέτοια έκανε, άλλα τη ρωτούσαν για άλλα απαντούσε μέχρι που της βούτηξε ο Ηρακλής τον τρίποδα να πάει να φτιάξει δικό του μαντείο και έβαλε μυαλό για λίγο). Τι να κάνει κι η γυναίκα, περί χούντας της είπαν τ' άστρα, περί χούντας είπε ότι μάντεψε.
 
Τοσο απλο ειναι τελικα να γινουμε ολες σεξυ καλλονες; Απλως ακολουθουμε τις συμβουλες της Βεντετας; :)
 
Και κατακτάτε και τον εκλεκτό της καρδιάς σας. Στην καρδιά του οποίου προφανώς δεν πέφτει λόγος αν θέλει να είναι οι αναγνώστριες της Βεντέτας εκλεκτές της. Αλλά τι περιμένετε? Αυτός είναι ο έρωτας σήμερα.
 
Γιατι εμενα το παραπανω εξωφυλλο μου θυμιζει σκηνη απο την ταινια του 1960, Village of the damned;
 
...κατά την οποία δεκαετία φαντάζομαι η ηλικία της αυξήθηκε κατά δύο έτη.
 
Η Στεφανίδου πριν τις πλαστικές!!!

Εγώ πια έχω μάθει να γνωρίζω το μωρό. Η μαμά μου μοιάζει πολύ διαφορετική σε κάθε φωτό (το είχα πάντα αυτό το πρόβλημα με τη Λάσκαρη, άλλαζε πολύ και δεν τη γνώριζα, ενω Αλίκη Β. ή Ξένια Κ. δεν άλλαξαν καθόλου για δεκαετίες)
Επιτέλους κάποιος να με καταλάβει! Σπάνια αναγνωρίζω αμέσως τη Λάσκαρη και αυτό συνήθως σε μεγάλη πια ηλικία. Κι όταν το λέω με κοιτάν παράξενα.

Προφανώς είναι από τουαλετοδικό ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ επιπέδου αν κρίνω από το κόκκινο πλαίσιο και τη γρμαμματοσειρά. Οπότε σε αυτού του επιπέδου τις αναλύσεις των διασήμων οι τίτλοι είναι τόσο βαρύγδουποι όσο και ό,τι νά'ναι. Και στο άρθρο τελικά να λέει ότι η αλλαγή ήταν το μαλλί ξερωγώ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όλες οι γυναίκες έχουμε πανέμορφο πρόσωπο όταν γινόμαστε  μητέρες. Τέλος. 
 
Ημουν βεβαιη μεχρι σημερα πως μιλουσα σε αντρα. Δεν μπορω να ανακαλεσω στο μνημονικο μου γιατι το πιστευα αυτο, αλλα κατι θα εγινε. Δεν μπορει! B| Bρε παιδια, μονο εγω επεσα εξω; Εσεις οι υπολοιποι ξερατε πως ειναι η karapiperim και οχι ο;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαχαχαχαχαχα

Πάντως έχει πολύ ενδιαφέρον η εικόνα που σχηματίζουμε για τον άλλο που δεν τον βλέπουμε..

Απ ότι θυμάμαι πρέπει να έχω αναφέρει κι άλλοτε πως είμαι γυναίκα.. αλλά Μπαμπινελλα από σένα δεν το περίμενα γιατί απ' ότι θυμάμαι κάποτε σου είπα πως " Ο Νίκος Καζής ήταν θεός, ήλιος καλοκαιρινός"!!!:')

Οπότε να συμβιβαστώ με το να πίστεψες πως είμαι ομοφυλόφιλος άντρας έστω ??????
 
Πίσω
Μπλουζα