Το χαμενο prototype Golden Axed στο steam

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.817
Στης αρχες της δεκαετιας το στουντιο της sega στην αυστραλια ειχε αναλαβει να κανει 2,5D remakes τα παιχνιδια alterde beast,golden axe,streets of rage και shinobi ομως λιγα χρονια μετα το στουντιο εκλεισε και παπαλα το project.Φτανοντας στο σημερα η sega για τα 60 της χρονια και για να πει ενα ευχαριστω στους fans της εβγαλε απο το ντουλαπι το πρωτοτυπο του Golden Axed το οποιο αν καταλαβα καλα ειναι μια πιστα μονο και θα διατεθει στο steam μονο για λιγες ωρες.Δεν ξερω αν θα ειναι δωρεαν η θα κοστιζει κανα ψιλο ομως ειναι ενα κομματι της gaming ιστοριας που δεν ειδαμε ποτε και καλο ειναι να το εχουμε.


Επισης στης 16 του μηνος και μεχρι της 19 θα κυκλοφορησει στο steam παλι απο την sega το Endless Zone και στης 17 και μεχρι της 19 θα υπαρχει και το Streets of Kamurocho το οποιο ειναι διασταυρωση του streets of rage με την σειρα Yakuza και ειναι και τζαμπανταν νομιζω γιατι οπως ξερουμε ολοι του κουτρα η μανα δεν εκλαψε ποτε :p :p :p


 
Νομιζω δεν ειναι για κατεβαδμα, αλλα για δωρεαν παιξιμο τις συγκεκριμενες μερες;
 
Νομιζω δεν ειναι για κατεβαδμα, αλλα για δωρεαν παιξιμο τις συγκεκριμενες μερες;
Φιλος πραγματικα δεν εχω ιδεα.Εγω το παιχνιδι το εκανα install στο PC μου απο το steam τωρα αν με καποιον τροπο κοψουν την προσβαση και δεν μπορουμε να το παιξουμε ακομα και μεις που το εχουμε κατεβασει η αν απλα οποιος προλαβε προλαβε και θα μπορει να το παιζει για παντα πχ απλα θα εξαφανιστει μεσα απο το steam και δεν θα μπορει κανεις αλλος να το κατεβασει δεν το ξερω.Θα φανει σημερα που ληγει η προθεσμια.
 
Εγω το κατεβασα το demo αυτο παντως και εκανα και ενα μικρο longplay γιατι 3,4 λεπτα ειναι ολο το demo αυτο στην ουσια.Το Longplay ειναι το παρακατω και βγαλετε τα συμπερασματα σας γιατι για μενα ειχε προυποθεσεις να γινοταν ωραιο παιχνιδακι αλλα ας οψεται η sega που παει απο λαλακια σε λαλακια και απο σαβουρα σε σαβουρα.

 
Respect για το καρά-ρετρό σεμεδάκι, αλλά και για το σωστό thread που τα έκανες post. Ψάχνω να βρω τον death-adder που είναι σε αυτές τι κάρτες, αλλά δεν..
 
Koίτα ο Death Adder είναι από τις δύσκολες κάρτες να βρεις. Έχω τις ακόλουθες σπάνιες Axe Battler, Tyris Flare και Gilius Thunderhead.

Μακράν αυτό πρέπει να ανακηρυχθεί thread της χρονιάς. Χρήστο που είσαι;
 
Εδώ είμαι. Problem solved. Sorry που άργησα λίγο, είχα τρεχάματα σήμερα.

Να σαι καλά βρε ΣΤΑΜ.. Καιρό είχα να γελάσω έτσι.
 
Πίσω
Μπλουζα