Aναζητηση χριστουγεννιάτικης ταινιας

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.082
Αντιδράσεις
15.389
Την ταινία την έδειχνε το τοπικό μας κανάλι παντα τα Χριστούγεννα ,βραδακι ή απογευμα και είχε αισθητική ρετρό, τέλη του 90' με αρχές 2000 γιατι εμφανιζόταν τα πρώτα κινητά τηλ.οι παντόφλες με άλλα λόγια. Επίσης υπάρχει και ο ρετρό στολισμός σε όλη την ταινια
Θέλω πολυ να την δω ξανά , παρά πολυ.Λοιπόν είχε σχέση με έναν νεαρο, γοητευτικό δημοσιογράφο που μαθαίνει πως είναι υιοθετημενος και πώς οι γονείς του μένουν σε μία μικρή κωμοπολη των ΗΠΑ.
Οπότε ψάχνει να τους βρει παραμονες Χριστούγεννων και αφήνει την έγκυο γυναίκα του στην πόλη. Eκει όμως ο φάκελος του είναι ασφαλισμένος και πρέπει να πάρει δικαστική εντολή αλλά το μυστήριο γύρω από την γέννηση τοη περιπλέκεται. Βρε παιδιά σας λένε κάτι όλα αυτά, να μου πείτε τίτλο.
 
Δεν εχω ιδεα.

Χριστουγεννιατικο γραφειοκρατικο θριλερ. Ενδιαφερων συνδυασμος. Ηθελα μονο αυτο να σχολιασω
 
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ταινία!
Nαι σπουδαία ταινία always, αυτός γίνεται 40 ετών την παραμονη Χριστούγεννων και ψάχνει την μητέρα του σε μία μικρή πόλη. Και ή γέννηση του έχει σχέση με μία υπέροχη φάτνη που έχει φτιάξει ο ξυλουργός της περιοχής.
 
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον ταινία!
Always την έβαλε χθες το τοπικό κανάλι. Φαντάζεσαι πως την είδα ξανά. Ο δημοσιογράφος γίνεται 40 ετών όταν μαθαίνει πως η μητέρα του ήταν μια 17 Χρόνη έφηβη που είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη και πως αυτός έπρεπε να δοθεί σε υιοθεσία. Κάποια από τα γεγονότα της ταινίας είναι αληθινά.
 
Πίσω
Μπλουζα