E-mail στην ΕΡΤ για το ErtFlix

Αρμαγεδών

RetroDB Feeder
Joined
7 Φεβ 2021
Μηνύματα
1.214
Αντιδράσεις
3.431
Καλημέρα σε όλους,


Τον τελευταίο καιρό, εγώ, σε συνεργασία με τον ChristosM, αποφασίσαμε να αποστείλουμε ένα e-mail στην ΕΡΤ, προκειμένου να τους «προτρέψουμε» να «εκμεταλλευτούν» την ψηφιακή πλατφόρμα ErtFlix. Είναι μία κίνηση η οποία αφ’ ενός θα «ευνοήσει» τόσο την ΕΡΤ (από πλευράς προσέλκυσης κοινού), αφ’ ετέρου, θα «θρέψει» και εμάς, τους απλούς θεατές, καθώς θα μπορέσουμε να (ξανα)δούμε σειρές οι οποίες ή δεν έχουν προβληθεί ποτέ σε επανάληψη, ή προβλήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και μετά τίποτα.

Δηλαδή:


Το ErtFlix είναι η πρώτη ανάλογου περιεχομένου Ελληνική πλατφόρμα, στην οποία η ΕΡΤ αναρτά σειρές, ταινίες, εκπομπές, παιδικά κ.ά. Έτσι, παρακινημένοι απ’ αυτήν την, ομολογουμένως, ωραία κίνηση, και απ’ την είδηση ότι παρέλαβε η ΕΡΤ τα κατάλληλα μηχανήματα ψηφιοποίησης των φιλμ, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, ούτως ώστε να τους προτείνουμε να αναρτήσουν στο προσεχές μέλλον κινηματογραφημένες Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες έχουν να προβληθούν αρκετά χρόνια σε επανάληψη (περίπου απ’ το 1991-1992).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Το E-mail (για ευνόητους λόγους δεν αναγράφονται τα ονόματα των υπογραψάντων):
Αξιότιμοι κύριοι,

Αρχικά, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε τον τελευταίο καιρό σχετικά με την ψηφιοποίηση αλλά και την ανάδειξη του Αρχείου της ΕΡΤ. Τα φιλμ που ανακαλύπτετε και σκανάρετε ψηφιακά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς περιέχουν σπάνια ντοκουμέντα. Ευχόμαστε μέσα σ' αυτά να βρεθούν τηλεοπτικές σειρές της πρώτης περιόδου της τηλεόρασης, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούνται χαμένες.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας συγχαρούμε για την αξιόλογη ψηφιακή πλατφόρμα ErtFlix, η οποία είναι καλοφτιαγμένη, εύμορφη, εύχρηστη και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Πάνω σ' αυτό το θέμα θα θέλαμε να σας κάνουμε μία πρόταση:

Καθώς πρόκειται για Ελληνική πλατφόρμα, θα ήταν καλό να εμπλουτιστεί με Ελληνικό πρόγραμμα, και τι καλύτερο από το να διανθισθεί με παλιές κινηματογραφημένες σειρές της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ, αρκετές από τις οποίες έχουν να προβληθούν πάνω από 25 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι μια ολόκληρη γενιά δεν τις έχει δει ποτέ. Θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνουν τη "νέα πρεμιέρα" τους στο ErtFlix και μάλιστα χάρη στα καινούργια μηχανήματα της ΕΡΤ, μπορεί να αποκατασταθεί η εικόνα και ο ήχος, όπως ακριβώς έγινε με την παιδική σειρά "Ο κήπος με τ' αγάλματα" και να έχουμε ένα άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα.

Ως παράδειγμα, σας παραθέτουμε ορισμένες από τις κινηματογραφημένες σειρές που δεν έχουν επαναληφθεί για περισσότερο από 25-30 χρόνια:

Α) «Στα δίχτυα της αράχνης», (ΕΪΡΤ, 1972): Πολεμική σειρά του Τζέιμς Πάρις. Ένα επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί το 2016, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της ΕΡΤ.
Β) «Στα δίχτυα του τρόμου», (ΕΪΡΤ, 1973): Πολεμική σειρά του Τζέιμς Πάρις. Ένα επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί το 2016, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της ΕΡΤ.
Γ) «Ισιδώρα», (ΕΪΡΤ, 1973): Δραματική σειρά του Ντίνου Δαδήρα
Δ) «Εκάτη», (ΕΡΤ, 1979): Τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Κοσμά Πολίτη, σε σκηνοθεσία Παύλου Φιλίππου. Είναι η πρώτη ΕΓΧΡΩΜΗ Ελληνική σειρά και δεν έχει προβληθεί ποτέ σε επανάληψη.
Ε) «Η μάνα», (ΕΡΤ, 1981): Δραματική σειρά σε σκηνοθεσία Πωλ Σκλάβου.
ΣΤ) «Το μυστικό του άσπρου βράχου», (ΥΕΝΕΔ, 1982): Αστυνομική σειρά, μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Γιάννη Μαρή, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Παπανικολάου
Ζ) «Οι δικηγόροι», (ΕΡΤ, 1982): Δικαστική σειρά σε σκηνοθεσία Πωλ Σκλάβου
Η) «Απέναντι όχθη», (ΕΡΤ, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Κωστελέτου
Θ) «Ο καρχαρίας και τα εννιά κύματα», (ΕΡΤ-2, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κωνσταντίνου
Ι) «Σκληρά καρύδια», (ΕΡΤ, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Φράνσις Κάραμποτ. Δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη, και μάλιστα κατά την διάρκεια του τέταρτου επεισοδίου συνέβη το μεγάλο «μπλακ άουτ» στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι τηλεθεατές να μην είδαν ποτέ αυτό το επεισόδιο.
ΙΑ) «Τρίτο Χριστιανικό Παρθεναγωγείο», (ΕΡΤ-2, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Λάμπρου Λιαρόπουλου

Χαιρόμαστε πολύ που ολοένα και περισσότερος κόσμος γνωρίζει και υποστηρίζει την Ελληνική πλατφόρμα ErtFlix, και ευχόμαστε να γίνει ακόμα πιο πλούσια σε περιεχόμενο, εκμεταλλευόμενη το Αρχείο της ΕΡΤ.

Με εκτίμηση,



Υ.Γ.: Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι χρειαζόμαστε από εσάς:

Ως γνωστόν, «η ισχύς εν τη ενώσει», συνεπώς, όσο περισσότεροι προσυπογράψουμε το e-mail, τόσο περισσότερο (ελπίζουμε πως) θα «ακουστεί» στην ΕΡΤ. Γι’ αυτό, όποιος θέλει να προσυπογράψει, ας μου στείλει pm με το ονοματεπώνυμό του, προκειμένου να προστεθεί στους/στις υπογράψαντες/υπογράψασες.

Έχετε προθεσμία μέχρι και τις 12:00 π.μ. της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2021. Μετά το πέρας της προθεσμίας, το e-mail θα οριστικοποιηθεί μαζί με τα ονόματα των υπογραψάντων και θα αποσταλεί στην ΕΡΤ.



Αυτά από εμάς και ο λόγος σε εσάς.

Ευχαριστούμε!


Αρμαγεδών και ChristosM.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εισαστε σιγουροι οτι υπαρχουν αυτες οι σειρες?
Το αρχειο της ερτ εχει καταστραφει / χαθει 2-3 φορες.
 
Εισαστε σιγουροι οτι υπαρχουν αυτες οι σειρες?
Το αρχειο της ερτ εχει καταστραφει / χαθει 2-3 φορες.
Ας το πάρω με τη σειρά:

Από τα Α) και Β) προβλήθηκε ένα επεισόδιο το 2016.
Το Γ) υπάρχει.
Για το Δ) είμαστε κατά 99% σίγουροι.
Όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν, καθώς τα ΣΤ), Ζ) και Η) προβλήθηκαν σε επανάληψη τη διετία 1990-1992 :)
 
Για όλους εμάς τους λάτρεις της παλιάς τηλεόρασης θα ήταν ένα όνειρο να προβληθούν ξανα αυτές οι σειρές.

Θα ήταν καλύτερα πιστεύω να γίνει κάτι σαν petition σε κάποιο γνωστό website και να υπογράψουμε εκεί είτε με τον ονοματεπώνυμο μας είτε με κάποιο αναγνωριστικό nickname (οπου πίσω υπάρχουν ονοματεπώνυμο/email κτλ).

Πολλοί απο εδώ μπορεί να διστάζουν να στείλουν τα προσωπικά στοιχεία τους για τους α/β λόγους.

Όλα αυτά τα sites λοιπόν έχουν ειδικό νομικό πλαίσιο privacy/policy για ολα τα προσωπικά στοιχεία.

Τα πραγματικά στοιχεία απο αυτούς που υπογράφουν ηλεκτρονικα το petition δίνονται μόνο αν τελικά γίνει δεκτό το 'τάδε' αίτημα που έχει γίνει το petition.

Αν και νομίζω ότι και 150 ακόμα και 500 απο εμάς να υπογράψουμε (με οποιοδήποτε τρόπο) ότι επιθυμούμε να δούμε αυτές τις παλιές θρυλικές σειρές αλλα είναι αυτά που θα κοιτάξει για να προβάλει η (οποίαδηποτε) τηλεοπτική πλατφόρμα και πάντα σύμφωνα με την δική της στρατηγικη προβολής ταινιών με στόχο φυσικά και το πιο μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον απο το πανελλαδικό κοινό.

Τα παραπάνω με όλο το σεβασμό σε εσάς.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αυτά από εμάς και ο λόγος σε εσάς.

Ευχαριστούμε!


Αρμαγεδών και ChristosM.

Ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν αλλα ούτε και το όλο εγχείρημα σας με αυτά που έγραψα.

Όμως μας ζητασατε το λόγο μας δηλαδή να πούμε την γνώμη μας και έτσι εξέφρασα την ειλικρινή άποψή μου και τον προβληματισμό μου σε κάτι λεπτό που μπορεί να προβλημάτισει κάποιους να συμμετέχουν στο πρότζεκτ σας.

Ίσως και να είναι η ιδέα μου αλλα μετά απο μέρες νιώθω ότι η γνώμη μου δεν έχει κανένα νόημα για το πρότζεκτ.

Ο λόγος σε εμάς φυσικά αλλά και η οποια εκφραζόμενη άποψη πρέπει να έχει ένα αντίκρισμα ενδιαφέροντος και συνεργασίας με κάποια απάντηση για συζήτηση.

Έτσι και αλλιώς την φιλική συνεργασία μας θέλει το πρότζεκτ σας.

Οπως και να έχει σας ζητώ συγνώμη.

Φιλικά απο κάποιον με ονοματεπώνυμο που θέλει να πραγματοποιηθεί το πρότζεκτ σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ελπίζω να μην προσέβαλα κανέναν αλλα ούτε και το όλο εγχείρημα σας με αυτά που έγραψα.

Όμως μας ζητασατε το λόγο μας δηλαδή να πούμε την γνώμη μας και έτσι εξέφρασα την ειλικρινή άποψή μου και τον προβληματισμό μου σε κάτι λεπτό που μπορεί να προβλημάτισει κάποιους να συμμετέχουν στο πρότζεκτ σας.

Οπως και να έχει σας ζητώ συγνώμη.

Ίσως και να είναι η ιδέα μου αλλα μετά απο τόσες μέρες απλα νιώθω ότι η γνώμη μου δεν έχει κανένα νόημα για το πρότζεκτ.

Ο λόγος σε εμάς φυσικά αλλά και η οποια εκφραζόμενη άποψη πρέπει να έχει ένα αντίκρισμα ενδιαφέροντος και συνεργασίας με κάποια απάντηση για συζήτηση. Έτσι και αλλιώς την συνεργασία μας θέλει το πρότζεκτ σαςμ

Φιλικά απο κάποιον με ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία παρεξήγηση, αγαπητή Always Somewhere. Προς θεού :) Γι' αυτό ακριβώς ζητάμε τη γνώμη σας, για τυχόν συμφωνίες/διαφωνίες, προσθήκες κ.λπ :)
 
Παιδιά απαγορεύεται να ζητάει κανείς συγνώμη ΕΔΩ ΜΕΣΑ, μόνο για χαβαλέ είμαστε εδώ. Η συγνώμη επιβάλλεται μόνο αν κάποιος προσβάλλει κάποιον. Αν κάποιος θέλει να υπογράψει στο petition, ας υπογράψει, όποιος δε θέλει, ΔΕΝ υπογράφει και δεν είναι και υποχρεωμένος να αναφέρει το λόγο. Κι αν δεν υπογράψει κανείς, ο φίλος Αρμαγεδών θα πρέπει να το δεχτεί και κυρίως να μην το πάρει προσωπικά. Αυτά τα λέω πάντα φιλικά και με αγάπη και σεβασμό στο χώρο αυτό και στα παιδιά που είναι εδώ μέσα.
 
Πολύ σωστή η τοποθέτησή σου, Rygar!
Πάντως, για να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις ή "παρερμηνείες", δεν υπήρξε τίποτα προσωπικό. Αλλοίμονο αν έπαιρνα "κατάκαρδα" κάτι τέτοιο :) Γι' αυτό, άλλωστε, όπως προείπα, αναρτήθηκε εδώ αυτήν η προσπάθεια, για να ακουστούν γνώμες οι οποίες είναι απολύτως σεβαστές, διότι είναι γνώμες και πρέπει να ακούγονται :)
 
Καλημέρα σε όλους,

Το e-mail οριστικοποιήθηκε, αφού προσυπογράφηκε από 7 άτομα. Σε προσεχή συνεννόησή μου με τον ChristosM, θα το αποστείλουμε στην ΕΡΤ και θα αναμείνουμε αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε.

Αρμαγεδών και ChristosM.
 
Καλή επιτυχία! Εύχομαι να εισακουστεί και να πραγματοποιηθεί η πρόταση σας!
 
Υπάρχει επίσης η σειρά ''Ο Καπιταλιστής'' 12 επεισόδια των Σιμιτζή/Πετρίδη (Σενάριο Σκηνοθεσία) του 1983
 
Καλημέρα σε όλους,


Τον τελευταίο καιρό, εγώ, σε συνεργασία με τον ChristosM, αποφασίσαμε να αποστείλουμε ένα e-mail στην ΕΡΤ, προκειμένου να τους «προτρέψουμε» να «εκμεταλλευτούν» την ψηφιακή πλατφόρμα ErtFlix. Είναι μία κίνηση η οποία αφ’ ενός θα «ευνοήσει» τόσο την ΕΡΤ (από πλευράς προσέλκυσης κοινού), αφ’ ετέρου, θα «θρέψει» και εμάς, τους απλούς θεατές, καθώς θα μπορέσουμε να (ξανα)δούμε σειρές οι οποίες ή δεν έχουν προβληθεί ποτέ σε επανάληψη, ή προβλήθηκαν στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και μετά τίποτα.

Δηλαδή:


Το ErtFlix είναι η πρώτη ανάλογου περιεχομένου Ελληνική πλατφόρμα, στην οποία η ΕΡΤ αναρτά σειρές, ταινίες, εκπομπές, παιδικά κ.ά. Έτσι, παρακινημένοι απ’ αυτήν την, ομολογουμένως, ωραία κίνηση, και απ’ την είδηση ότι παρέλαβε η ΕΡΤ τα κατάλληλα μηχανήματα ψηφιοποίησης των φιλμ, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους, ούτως ώστε να τους προτείνουμε να αναρτήσουν στο προσεχές μέλλον κινηματογραφημένες Ελληνικές τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες έχουν να προβληθούν αρκετά χρόνια σε επανάληψη (περίπου απ’ το 1991-1992).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Το E-mail (για ευνόητους λόγους δεν αναγράφονται τα ονόματα των υπογραψάντων):
Αξιότιμοι κύριοι,

Αρχικά, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε τον τελευταίο καιρό σχετικά με την ψηφιοποίηση αλλά και την ανάδειξη του Αρχείου της ΕΡΤ. Τα φιλμ που ανακαλύπτετε και σκανάρετε ψηφιακά παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον καθώς περιέχουν σπάνια ντοκουμέντα. Ευχόμαστε μέσα σ' αυτά να βρεθούν τηλεοπτικές σειρές της πρώτης περιόδου της τηλεόρασης, οι οποίες μέχρι σήμερα θεωρούνται χαμένες.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας συγχαρούμε για την αξιόλογη ψηφιακή πλατφόρμα ErtFlix, η οποία είναι καλοφτιαγμένη, εύμορφη, εύχρηστη και με πολύ καλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Πάνω σ' αυτό το θέμα θα θέλαμε να σας κάνουμε μία πρόταση:

Καθώς πρόκειται για Ελληνική πλατφόρμα, θα ήταν καλό να εμπλουτιστεί με Ελληνικό πρόγραμμα, και τι καλύτερο από το να διανθισθεί με παλιές κινηματογραφημένες σειρές της ΕΡΤ και της ΥΕΝΕΔ, αρκετές από τις οποίες έχουν να προβληθούν πάνω από 25 χρόνια, πράγμα που σημαίνει ότι μια ολόκληρη γενιά δεν τις έχει δει ποτέ. Θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να κάνουν τη "νέα πρεμιέρα" τους στο ErtFlix και μάλιστα χάρη στα καινούργια μηχανήματα της ΕΡΤ, μπορεί να αποκατασταθεί η εικόνα και ο ήχος, όπως ακριβώς έγινε με την παιδική σειρά "Ο κήπος με τ' αγάλματα" και να έχουμε ένα άρτιο τεχνικά αποτέλεσμα.

Ως παράδειγμα, σας παραθέτουμε ορισμένες από τις κινηματογραφημένες σειρές που δεν έχουν επαναληφθεί για περισσότερο από 25-30 χρόνια:

Α) «Στα δίχτυα της αράχνης», (ΕΪΡΤ, 1972): Πολεμική σειρά του Τζέιμς Πάρις. Ένα επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί το 2016, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της ΕΡΤ.
Β) «Στα δίχτυα του τρόμου», (ΕΪΡΤ, 1973): Πολεμική σειρά του Τζέιμς Πάρις. Ένα επεισόδιο της σειράς είχε προβληθεί το 2016, στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια της ΕΡΤ.
Γ) «Ισιδώρα», (ΕΪΡΤ, 1973): Δραματική σειρά του Ντίνου Δαδήρα
Δ) «Εκάτη», (ΕΡΤ, 1979): Τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος του Κοσμά Πολίτη, σε σκηνοθεσία Παύλου Φιλίππου. Είναι η πρώτη ΕΓΧΡΩΜΗ Ελληνική σειρά και δεν έχει προβληθεί ποτέ σε επανάληψη.
Ε) «Η μάνα», (ΕΡΤ, 1981): Δραματική σειρά σε σκηνοθεσία Πωλ Σκλάβου.
ΣΤ) «Το μυστικό του άσπρου βράχου», (ΥΕΝΕΔ, 1982): Αστυνομική σειρά, μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του Γιάννη Μαρή, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Παπανικολάου
Ζ) «Οι δικηγόροι», (ΕΡΤ, 1982): Δικαστική σειρά σε σκηνοθεσία Πωλ Σκλάβου
Η) «Απέναντι όχθη», (ΕΡΤ, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Κωστελέτου
Θ) «Ο καρχαρίας και τα εννιά κύματα», (ΕΡΤ-2, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Παναγιώτη Κωνσταντίνου
Ι) «Σκληρά καρύδια», (ΕΡΤ, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Φράνσις Κάραμποτ. Δεν προβλήθηκε ποτέ σε επανάληψη, και μάλιστα κατά την διάρκεια του τέταρτου επεισοδίου συνέβη το μεγάλο «μπλακ άουτ» στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι τηλεθεατές να μην είδαν ποτέ αυτό το επεισόδιο.
ΙΑ) «Τρίτο Χριστιανικό Παρθεναγωγείο», (ΕΡΤ-2, 1983): Κοινωνική σειρά σε σκηνοθεσία Λάμπρου Λιαρόπουλου

Χαιρόμαστε πολύ που ολοένα και περισσότερος κόσμος γνωρίζει και υποστηρίζει την Ελληνική πλατφόρμα ErtFlix, και ευχόμαστε να γίνει ακόμα πιο πλούσια σε περιεχόμενο, εκμεταλλευόμενη το Αρχείο της ΕΡΤ.

Με εκτίμηση,



Υ.Γ.: Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Τι χρειαζόμαστε από εσάς:

Ως γνωστόν, «η ισχύς εν τη ενώσει», συνεπώς, όσο περισσότεροι προσυπογράψουμε το e-mail, τόσο περισσότερο (ελπίζουμε πως) θα «ακουστεί» στην ΕΡΤ. Γι’ αυτό, όποιος θέλει να προσυπογράψει, ας μου στείλει pm με το ονοματεπώνυμό του, προκειμένου να προστεθεί στους/στις υπογράψαντες/υπογράψασες.

Έχετε προθεσμία μέχρι και τις 12:00 π.μ. της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου 2021. Μετά το πέρας της προθεσμίας, το e-mail θα οριστικοποιηθεί μαζί με τα ονόματα των υπογραψάντων και θα αποσταλεί στην ΕΡΤ.



Αυτά από εμάς και ο λόγος σε εσάς.

Ευχαριστούμε!


Αρμαγεδών και ChristosM
Καλημέρα...πολλες από τις ταινείες είναι δύσκολο....της ΥΕΝΕΔ πχ αδύνατον....καλό θα ήταν να τις βλέπαμε , αλλά από το youtub πάντως δεν είδα και πολλές....
 
Ωραια πρωτοβουλια! Δυστυχως εχασα την προθεσμια, ανετα θα υπεγραφα. Μονο και μονο γιατι το Ο καρχαρίας και τα εννιά κύματα ηταν η αιτια που ο 5 χρονος Joe, αποφασισε να αλλαξει επαγγελματικο προσανατολισμο κι απο μπολντοζιερης να γινει Λιμεναρχης. Βεβαια μετα ηθελα να γινω πιλοτος υδροπλανου αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια χαχαχαχαχαχα.
 
Ωραια πρωτοβουλια! Δυστυχως εχασα την προθεσμια, ανετα θα υπεγραφα. Μονο και μονο γιατι το Ο καρχαρίας και τα εννιά κύματα ηταν η αιτια που ο 5 χρονος Joe, αποφασισε να αλλαξει επαγγελματικο προσανατολισμο κι απο μπολντοζιερης να γινει Λιμεναρχης. Βεβαια μετα ηθελα να γινω πιλοτος υδροπλανου αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια χαχαχαχαχαχα.

(Ερώτημα: γιατί όλοι σε εκείνη την ηλικία των 5-7 χρονών ήθελαν να γίνουν χειριστές εκσκαπτικών-χωματουργικώνμηχανημάτων;;)
 
Ωραια πρωτοβουλια! Δυστυχως εχασα την προθεσμια, ανετα θα υπεγραφα. Μονο και μονο γιατι το Ο καρχαρίας και τα εννιά κύματα ηταν η αιτια που ο 5 χρονος Joe, αποφασισε να αλλαξει επαγγελματικο προσανατολισμο κι απο μπολντοζιερης να γινει Λιμεναρχης. Βεβαια μετα ηθελα να γινω πιλοτος υδροπλανου αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια χαχαχαχαχαχα.
Δεν πειράζει, φίλε joe :)
Πάντως, μέχρι τώρα, δεν έχουμε λάβει απάντηση... Ας ελπίσουμε να έχουμε, και κατά προτίμηση, θετική...
 
(Ερώτημα: γιατί όλοι σε εκείνη την ηλικία των 5-7 χρονών ήθελαν να γίνουν χειριστές εκσκαπτικών-χωματουργικώνμηχανημάτων;;)
Για μενα ειναι ευκολη η απαντηση.
Στην αλλη γωνια ειχαμε την μαντρα οικοδομων του κυρ Αντωνη, ο οποιος περναγε μπροστα απ το σπιτι με την μπουλντοζα και ο 3χρονος Joe εκανε λες κι εβλεπε ροκ σταρ χαχαχαχα. Αυτος γελαγε με τον εκστατικο μπομπιρα και πολλες φορες με εβαζε μεσα στην κουταλα και με πηγαινε μεχρι την γωνια βολτα.
Eπισης εκεινη την εποχη (αρχες 80) ηρθε επιτελους η αποχετευση στην γειτονια μας. Ολη η περιοχη ηταν γεματη χαντακια και JCB που πηγαινοερχονταν.
 
Δεν πειράζει, φίλε joe :)
Πάντως, μέχρι τώρα, δεν έχουμε λάβει απάντηση... Ας ελπίσουμε να έχουμε, και κατά προτίμηση, θετική...

Ενα απλό email μπορεί με ένα κλικ να διαγραφεί ή να πάει στα spam με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Για αυτό έγραφα να γίνει η κίνηση μέσω κάποιας γνωστής ιστοσελίδας που οργανώνει petition οπου αναπαράγει και διαδίδει το αίτημα.

Εκεί θα μπορούσαν να υπογράψουν ακόμα περισσότεροι.
 
Ενα απλό email μπορεί με ένα κλικ να διαγραφεί ή να πάει στα spam με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Για αυτό έγραφα να γίνει η κίνηση μέσω κάποιας γνωστής ιστοσελίδας που οργανώνει petition οπου αναπαράγει και διαδίδει το αίτημα.

Εκεί θα μπορούσαν να υπογράψουν ακόμα περισσότεροι.
Εγώ προσωπικά, δεν ξέρω πώς κανονίζεται κάτι τέτοιο. Αν μπορεί κάποιος άλλος...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω αν λάβατε κάποιο email απο την ΕΡΤ πάντως εγώ σας έχω πολύ ευχάριστα νέα. :)




Ίσως οι επόμενες σειρές που θα θυμίθουν να είναι και οι δικές σας.. :)
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα