Τι ακούω απόψε ...

Ντάξει ο Μπάιρον ήταν φωνάρα. Κι αν άκουγες αυτόν ή το Χαλφορντ σε ορισμένα τραγούδια, δε θα ξεχώριζες ποιός είναι ποιός.
Ακούστε τη φωνή του Χαλφορντ στο πιο κάτω, γύρω στο 03:00
 
Σώπα!! Πρώτη φορά διαβάζω γυναικάκι να γνωρίζει τους Glory και τους Icon (ανευ παρεξηγήσεως για το "γυναικάκι", το γράφω πάντα ευγενικά) και να τους βάζει και βιντεάκι συνεχόμενο !

Ορίστε ενα από μένα:

Δε βρίσκω πουθενά στον ΕσύΣωλήνα (που λεει κι ο Uskoke) το Eyes of a prisoner των Icon:shocked:.

Αλλά βρήκα Fate:

Ολες μπαντάρες, αν και όχι πολύ γνωστές. Σίγουρα για γνώστες.
Το ρίξαμε στο AOR.

Πλάκα πλάκα, αν εμείς οι 10-15 άνθρωποι που κρατάμε ζωντανό αυτό το θρεντ, βάζαμε κάτω τις μουσικές μας γνώσεις (ανησυχίες θα έλεγα), άνετα φτιάχναμε έναν μουσικό σταθμό που θα παίζει τα πάντα.
Τα λατρεύω αυτά τα κομμάτια ειδικά το I Can't Stand Losing You!! Ειναι από τις μουσικές που σε ταξιδεύει η AOR. Εγώ ψηνομαι να φτιάξουμε σταθμό, θα ήταν ο,τι καλύτερο!!
 
Ιντερνετικό σταθμό! Γουστάρω! Αλλά δεν έχω ιδέα πώς το στήνεις. Δε θα μιλάω, μονο μουσική θα βάζω. Από Στρουμφάκια μέχρι Τομάζο Αλμπινόνι από τα τελη του 1600.


Ελα πέστο! Ναι εσύ εκεί στο βάθος! Ερωτεύτηκες τον Κιάνου από αυτή την ταινιάρα. Ναι; Ημουν βέβαιος. Εκείνο το γύρισμα στο 0:35, από εκεί δεν ξεκίνησε;;;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ και οι φίλοι μου παντως είχαμε ερωτευεί την Κρίστεν. Δε βάζω τίτλο ταινίας, αν δεις το βίντεο, θα καταλάβεις. Αν όχι, φύγε από δω τώρα!
 
Ιντερνετικό σταθμό! Γουστάρω! Αλλά δεν έχω ιδέα πώς το στήνεις. Δε θα μιλάω, μονο μουσική θα βάζω. Από Στρουμφάκια μέχρι Τομάζο Αλμπινόνι από τα τελη του 1600.


Ελα πέστο! Ναι εσύ εκεί στο βάθος! Ερωτεύτηκες τον Κιάνου από αυτή την ταινιάρα. Ναι; Ημουν βέβαιος. Εκείνο το γύρισμα στο 0:35, από εκεί δεν ξεκίνησε;;;
Αχ οι Ratt!!!! Πορώθηκα φουλ. Αυτό έναν ιντερνετικό σταθμό να φτιάχναμε αλλά ούτε εγώ έχω ιδέα πως γίνεται σαν διαδικασία απλά κομματια θα ήθελα να παίζω
 
Πορώθηκα φουλ. Αυτό έναν ιντερνετικό σταθμό να φτιάχναμε αλλά ούτε εγώ έχω ιδέα πως γίνεται σαν διαδικασία απλά κομματια θα ήθελα να παίζω
Είναι πιο εύκολο από το να κάνεις έναν κανονικό ραδιοφωνικό σταθμό. Για πείτε, ετοιμάζουμε το retromaniax net radio; Αν ναι, να βάλουμε κι αφιερώσεις, όπως παλιά: Ο Σάκης, ο Λάκης κι ο Τάκης αφιερώνουν στη Ρούλα, την Λούλα και τη Σούλα με πολλή αγάπη και μίσος! *

Θα προτείνω το ντοκιμαντέρ Country Music (2019). Ειναι λιγο μεγαλουτσικο (16,5 ωρες) αλλα ειναι θυσαυρος γνωσης και εχει και απειρη μουσικη.
Ευχαριστώ πολύ freak! Είναι βέβαια πολλές οι ώρες αλλά σίγουρα κάτι θα μάθω (κι επίσης θα καταλήξω αν μ' αρέσει σαν είδος ή όχι, γιατί μπορεί να συμβεί κι αυτό).


* παιδιά, είναι αληθινή αφιέρωση, την είχα ακούσει σε πειρατικό της πόλης μου όταν ήμουν γυμνάσιο.
 
Προσωπικά δεν ακούω country, τη βαριέμαι, αλλά έχω μια συμπάθεια προς αυτή την τραγουδίστρια


Προσέξτε και τον τίτλο του τραγουδιού.

Διότι έχουμε κοιμηθεί στο ίδιο double bed. Όχι την ίδια μέρα και ώρα βέβαια, αλλά μην τα θέλουμε και όλα.

Όταν είχα πρωτοέρθει ΗΠΑ πήγα σε μια θεία (ξαδέλφη της μαμάς-elephada) η οποία όταν με πήγε στο δωμάτιο που θα κοιμόμουνα μου δήλωσε με καμάρι "Σ' αυτό το κρεββάτι έχει κοιμηθεί η Barbara Mandrell". Ο γιος της είχε σχέση με διάφορα country fairs στα οποία έρχονταν τραγουδιστές και μια φορά είχαν φιλοξενήσει την Β.Μ. (πριν γίνει διάσημη), πράγμα που γέμιζε τη θεία μου υπερηφάνεια (αναμνηστική πλακέτα δεν είχε βάλει στον τοίχο πάντως). Και την είχε βάλει στο δωμάτιο που καιρό μετά μπήκα κι εγώ. Οπότε αισθάνομαι να μας συνδέει κάτι.
 
Black Sabbath-heaven and hell
απ' τα καλύτερα αν όχι το καλύτερο των Sabbath πρέπει να είναι στα 10 κορυφαία metal τραγούδια όλων των εποχών και κορυφαία ερμηνεία και στίχοι από το μακαρίτη Dio. κάποιος έγραψε αυτολεξεί "Dio can sing about unicorns and rainbows and still be more badass than you " που κατά την γνώμη μου ισχύει απόλυτα. το έχω σε cd αυτό που βγάλανε οι Sabbath πριν πεθάνει ο Dio βασικά το πήρα γι' αυτό το track αλλά και τα άλλα που έχει είναι εξαιρετικά.
Μου αρέσει πολύ το track και ολόκληρος ο δίσκος παραμένει ένας από τους αγαπημένους μου ever, ανεξαρτήτου είδους. Die Young, Children of the Sea, τι να λέμε.

In the misty morning, on the edge of time
We've lost the rising sun, a final sign...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Giorgio Moroder - Irena's Theme (Cat People OST 1993)

Κύριε κύριε!!!! Να πω;;;;;; Μπορώ;;;;;; Σίγουρα;;;; Οκ φενκς. Εχω το βινύλιο!!!!!!!!

Και κάποτε είχα πάθει ψύχωση με την, κατά τρόπον τινά, ηχητική συνέχεια του Irena's theme (και την ίδια την "καρακουκλάρα-από άλλο πλανήτη" Ναστάζια) η οποία λέγεται To the bridge:


Και φυσικά δε μπορώ να μη βάλω και το θέμα του Παύλου (για να μιμηθώ τη Σαμάνθα Αλεπού):

Αυτά τα δύο κομμάτια μαζί με τα δεκάδες instrumentals του Alan Parsons μου έκαναν παρέα, κυρίως όταν έβλεπα Αθλητικιά Κυριακή, αφου όταν λέγανε τα Προπό (τα Προπά) και τις βαθμολογίες, αυτά έπαιζαν στο φόντο. Οπως αυτό:


Που ηταν το πρώτο κομμάτι του Πάρσονς στο οποίο έχει γίνει χρήση υπολογιστή και αυτό διαφαίνεται από τα ντραμς, ο ρυθμός των οποίων μοιάζει κάπως ρομποτικός και ξύλινος. Αν και από τους πρωτοπόρους στη χρήση υπολογιστή ήταν ο Vince Clarke όταν έκανε τους Yazoo.
 
Πίσω
Μπλουζα