Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Σκεπτομενη τα ονοματα που επαιζαν μαζι με τον Στηβ, πραγματικα αναρωτιεμαι:
Ολοι αυτοι διαβαζαν Ριτσο; Ειναι σιγουρο αυτο; :D
 
Διάβαζαν? Ή έλεγαν ότι διάβαζαν, σαν τις καλλονές των καλλιστείων πρόσφατων δεκαετιών που δήλωναν φανατικές του Παπαδιαμάντη? (αργότερα έγινε κι ο Κούντερα της μόδας)
 
Επί τέλους μου λύθηκε μια απορία. Για κάποιο λόγο υπάρχει η διάδοση (έχει γραφτεί και εδώ στις συγγένειες ηθοποιών) ότι η Λήδα Πρωτοψάλτη ήταν κόρη της Μαρίας Αλκαίου, πράγμα που το πρωτοείδα εδώ ενώ στα νιάτα μου και η Μαρία Αλκαίου και η Λήδα Πρωτοψάλτη ήταν ενεργές και ποτέ δεν είχα ακούσει να είχαν σχέση, πράγμα που επιβεβαιώνεται από όσα λέει για τη μητέρα της εδώ. Ποιος ξέρει γιατί βγήκε η διάδοση. Ίσως γιατί ανήκε στο θίασο Διαμαντοπούλου - Αλκαίου στα πρώτα της βήματα.

Θυμάμαι καλά την απορία που είχαμε όλοι μας όταν βλέπαμε στους τοίχους παντού γραμμένο "Χάσαμε τη θεία στοπ", είναι ακριβώς όπως τα λέει, διότι δεν είχαμε ιδέα ότι ετοιμαζόταν έργο με αυτό το όνομα. Αποτελεσματικό για αρχική διαφήμιση, αλλά η Λ.Π. είναι μετριόφρων εδώ. Η αποθέωση της παράστασης οφειλόταν στο ότι ήταν ένα πολύ καλό έργο με εξαιρετικές ερμηνείες. Αν το έργο και το ανέβασμα ήταν σούπα το αρχικό ενδιαφέρον θα ξεφούσκωνε σίγουρα. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα την Πρωτοψάλτη στο θέατρο και ήταν αξέχαστη... εκείνο το "Να ποιος με ταΐζει" στο τέλος πρέπει να ανήκει στις ιστορικότερες ατάκες του Νεοελληνικού θεάτρου.
 
Την είχα δει μαζί με τον Θανάση Παπαγεωργίου πριν πολλά χρόνια στην Φαύστα του Μποστ. Ήταν υπέροχη παράσταση και οι δυο τους καταπληκτικοί!
 
Η Μάρω Κοντού μιλά για ολα
 
Ενταξει, κυρια Μαρω, το εμπεδωσαμε: Ησουν κουκλαρα.
Περαν αυτου, δεν τα μπορω αυτα τα θεατρινιστικα με τα χαπια και τις αυτοκτονιες. Τα θεωρω πανηλιθια. Επισης την ατακα του τιτλου με την ευχη και την καταρα δεν την ειδα πουθενα μεσα στη συνεντευξη και αυτο σημαινει πως δεν δημοσιευτηκε ολοκληρη.
 
 
Πλάκα πλάκα στα νιάτα του ωραίο δεν τον έλεγες! Για 60αρης σήμερα μια χαρά τον βρίσκω
 
 
Δεν εχει δικιο η Ρικα στο τελος της συνεντευξης που λεει πως η Αλικη κερδιζε αυτο που ηθελε.
Αφου η σταρ δεν καταφερε να κρατησει ουτε τη μια μποτα για να τη φοραει.
 
Δεν εχει δικιο η Ρικα στο τελος της συνεντευξης που λεει πως η Αλικη κερδιζε αυτο που ηθελε.
Αφου η σταρ δεν καταφερε να κρατησει ουτε τη μια μποτα για να τη φοραει.
Αφου η Άλικη την κάλεσε να παίξουν μαζί πρώτη στο θέατρο έπρεπε να σεβαστεί και τους όρους της. Δεν ζήτησε δα και κάτι φοβερό
 
Πίσω
Μπλουζα