Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Συγνώμη για την ενόχληση, απλά έτυχε και είδα τώρα την ερώτηση σου.
Oχι και ενοχληση! Χαρα μας να μαθαινουμε νεα για αγαπημενους ηθοποιους. Γι' αυτο αλλωστε υπαρχει αυτο το θεμα.
Ευχαριστουμε πολυ για οσα μας ανεφερες σχετικα με τον Λακη Γκεκα.
 
Συγνώμη για την ενόχληση, απλά έτυχε και είδα τώρα την ερώτηση σου. Αυτό που έχω να πώ για τον Λάκη Γκέγκα και το γνωρίζω απο πρώτο χέρι. Είναι οτι το μάτι του δεν είναι ψέυτικο απλά είχε ατύχημα σε παιδική ηλικία στον τόπο γέννησης του Ιωάννινα (Σιταριά) παίζοντας με αλλά παιδιά της ηλικίας βρηκε γερμανική χειροβομβίδα και την πέταξε μακρυα απο την παρέα τους με αποτέλεσμα να τραυματιστει θανάσιμα ο ίδιος. Στο σώμα του ειχε ακομα θραυσματα που κουβαλουσε μια ζωή και που δεν μπορεσαν να βγαλουν σε νοσοκομειο της εποχής! Το μάτι του ειχε μονο 12% ικανότητα όρασης. Συγνώμη και πάλι! Καλή σας νύχτα!
Ζήση, προφανώς εννοείς ότι τραυματίστηκε σοβαρά ο ίδιος ο Λάκης Γκέκας, γιατί αν είχε τραυματιστεί θανάσιμα όπως λες, δεν θα ζούσε και δεν θα ήταν ο γνωστός ηθοποιός.
 
E ναι αυτή είναι , αγνώριστη όμως. Λάτρευε τον χορο
Κι εγω λατρευω την αρχιτεκτονικη, αλλα κανεις δεν με εμπιστευεται να του κανω τα σχεδια για το σπιτι του. Γιατι αραγε;
 
Μια πολύ ωραία πρόσφατη συνέντευξη της Δέσποινας Στυλιανοπουλου
Διαβάζοντας τη συνέντευξη, σα ν' άκουγα τη φωνή της να τα λέει...
 
5 χρονών συνέντευξη δεν τη λες και πρόσφατη, αλλά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Δεν τη φαντάζομαι κλασσική τραγουδίστρια! Δεν τραγουδούσε ωραία στις ταινίες της, όπως και η Ζουμπουλάκη που επίσης είχε σπουδάσει τραγούδι. Βέβαια αλλιώς τραγουδιέται η όπερα αλλιώς ο Ζαμπέτας, οπότε μπορεί να ήταν καλή στο κλασσικό τραγούδι.
 
Πίσω
Μπλουζα