Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

Με αυτά και με τ' άλλα με βάλατε να αναζητήσω στοιχεία για την Πέγκυ Δογάνη

Βρήκα τα παρακάτω στο http://www.amflife.gr/eidiseis/bournazos-3/

Ο Σπύρος Μπουρνάζος με την Πέγκυ Δογάνη, σε εκδήλωση προς τιμή της Σταρ Ελλάς και την πρόσφατη επιτυχία του Σπύρου στη Ρώμη στο μίστερ κόσμος και βράβευση από την Ζωζώ Σαπουντζάκη
1647709424535.png

Εκδήλωση προς τιμή του Σπύρου Μπουρνάζου και της Πέγκυς Δογάνη. Η βράβευση του Σπύρου έγινε από την Ελένη Φιλίνη και της Πέγκυς από την Νέλη Γκίνη
1647709495415.png

1647709551730.png

Όμως στην αρχή του άρθρου υπάρχει μιά φωτογραφία από τα εγκαίνια στις 12 Δεκεμβρίου 1983,του πρώτου γυμναστηρίου του Σπύρου Μπουρνάζου στην οδό Τροίας 28 στην Κυψέλη. Ο κόσμος, η προσέλευση στα εγκαίνια, ήταν πέραν των προσδοκιών και οι εγγραφές ακόμη και από αυτούς που δεν είχαν καμία σχέση από γυμναστική, πέραν κάθε περιγραφής.
Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν δίδονται για την εν λόγω φωτογραφία όπου έχω επισημάνει με κόκκινο βέλος μία χαρακτηριστική γυναικεία παρουσία η οποία κρατάει στο δεξί της χέρι ένα βαράκι... Δε νομίζω να βλέπω φαντάσματα , μπορεί να κάνω λάθος, αλλά μήπως είναι η νεαρή (τότε 20 ετών) Μαντώ;;;
Γιατί η Πέγκυ Δογάνη όπως στέκεται όρθια δίπλα από τον Σπύρο Μπουρνάζο στην πρώτη φωτογραφία είναι ψηλότερη από την εικονιζόμενη παρακάτω.

1647710101717.png


Ακολουθούν στιγμιότυπα οθόνης από εκτεταμένα αποσπάσματα από Το Πάρτυ στη Βουλιαγμένη (25-7-1983) όπου εικονίζεται η Μαντώ μαζί με τη Λία Βίσση στα φωνητικά .

1647711919634.png
 
Τελευταία επεξεργασία:
Θεσσαλονίκη Σεπτεμβριος 1954
Ο 23χρονος τότε Κώστας Βουτσάς φωτογραφίζεται με την αδελφή του Νίτσα.
1647796490718.png
πηγή:
 
Βουγιουκλακη και Παπαμιχαηλ στη Λευκωσια το 1970. Παρακαλαω μονο να θελησει ο gordon να σχολιασει.
Έχω πάθει ψιλοσοκ με το βίντεο. Συνεχόμενα μπλόκινγκ οπτικά της Βουγιουκλάκη στο ρεπόρτερ και άπειρα γέλια χωρίς κανένα νόημα. Να πω για εκατοστή φορά πως την εποχή εκείνη η Αλίκη ήθελε σώνει και ντε να πουλήσει τον ευτυχισμένο γάμο κι ερμήνευε -όχι πολύ πετυχημένα- το ρόλο της τρισευτυχισμένης συζύγου.
Εμείς βέβαια σήμερα γνωρίζουμε πως λίγο μετά γυρίστηκε ο Παπαφλέσσας που ο Παπαμιχαηλ τα έφτιαξε με τη Δανδουλάκη και νομίζω αρραβωνιάστηκαν κιόλας.
Δε θα σχολιάσω το "κυρία Παπαμιχαηλ φυσικά!!!" . Γενικά το ζευγάρι δείχνει απολύτως προβληματικό. Αυτήν πάντα γύρω από τον εαυτό της, τη ρωτάνε για τον άντρα της και πάλι λέει πως η ίδια είναι καλή σύζυγος δίνοντας του πάσα, λέει πως κλέβει χρόνο από τη δουλειά για το παιδί της, ενώ θα περίμενε κανείς να πει το ανάποδο, πάααααααρα πολύ στρες και από τους δύο.
Η Βουγιουκλάκη δείχνει ήδη αγχωμένη μήπως δεν την πουν καλή μητέρα, ο Παπαμιχαήλ δείχνει να μη μπορεί να ελέγξει το περιβάλλον του.
Φυσικά λένε ψέμματα κι οι δύο για το αν θέλουν να μεγαλώσουν την οικογένεια τους. Ο ίδιος ο Παπαμιχαήλ είχε δηλώσει πως η Βουγιουκλάκη δεν ήθελε με τίποτα δεύτερο παιδί αν και την παρακαλούσε.
Γενικά, αυτοί οι δύο άνθρωποι δε μπορώ να καταλάβω γιατί παντρεύτηκαν. Είναι προφανές πως δε μιλάνε καν την ίδια γλώσσα. Να ξαναπώ πως η Βουγιουκλάκη μου φαινόταν ανθρώπινη μόνο με το Μπονάτσο. Ούτε εκεί εντελώς, αλλά τελοσπάντων, κάπως πιο ήρεμη.
Ποτέ μα ποτέ δεν θα πιστέψω πως Βουγιουκλάκη και Παπαμιχαήλ ερωτεύτηκαν. Ποτέ.


* "Είμαι καλή μητέρα" αντί του πιο λογικού δεδομένης της κοινής συνέντευξης "εμαστε καλοί γονείς"
"εξοικονομώ χρόνο για να τον αφιερώσω στο γιο ΜΟΥ αντι για το "γιο μας"
"Γενικά, τα βολεύω" αντί "τα βολεύουμε"
Που είναι ο μπαμπάς του παιδιού και σύζυγος οεο;;;
Στο σημείο που ρωτάει ο δημοσιογράφος για δεύτερο παιδί η Αλίκη λέει "αυτόοοοο.....". Αν σταματήσει εκεί το βίντεο θα καταλαβαίναμε πως θα πει κάτι τύπου "αυτό πια το ξέρει μόνο ο Θεός", παρεμβάλλεται όμως ο Παπαμιχαήλ και λέει "φυσικά", και διορθώνει κι αυτή αστραπιαία την αρχική της τοποθέτηση.
Επίσης, πέρα από το σημείο που του λέει "Ε Δημήτρη;" και τον μπλοκάρει με τα μάτια της, προφανώς για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της, δεν τον κοιτάει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φορά. Για μενά αυτό δείχνει τουλάχιστον έλλειψη τρυφερότητας. Ο Παπαμιχαήλ από την άλλη την κοιτάζει συνεχώς. Το οτι δε σταματάει να χαμογελάει όμως μου κάνει πως καταβάλλει προσπαθεια να μη χάσει τη ροή της συζήτησης.
Στο σημείο που μιλάει ο Παπαμιχαήλ λέει για την ομορφιά της ψυχής της, και συμπληρώνει πως την άλλη ομορφιά την κρίνει το κοινό (!!!!!). Ο ίδιος δεν έχει κριτήριο ομορφιάς άραγε;;; Υποθέτω από την ερώτηση πως ήθελε να πει πως ως ηθοποιό την κρίνει το κοινό, αλλά μπερδεύτηκε. Γενικά ο λόγος του είναι μπερδεμένος. Λέει ας πουμε πως είναι η καλύτερη και ομορφότερη γυναίκα του κόσμου και γι αυτό του χάρισε το γιο τους. Θέλω να πω πως δεν έχει ειρμό.
Προβληματικό και το τρανταχτό της γέλιο πάνω στο σημείο που την λέει ο Παπαμιχαήλ την καλύτερη και ομορφότερη.
Κουνιέται συνέχεια από τη θέση της, λόγω στρες υποθέτω.
Ε, αυτά. Νομίζω είπα άααααπειρα παλι.


Πολύ στενάχωρο το βίντεο του Εξαρχάκου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Στους δύο τρίτος (το τσιγάρο) δεν χωρεί.
 
Στη φωτό είναι κι ο Γιαννάκης αλλά δεν φαίνεται, ας κοιτάει ο Εξαρχάκος προς το μέρος του.
 
η φωτογραφία είναι στην Αυστραλία όταν είχε παρουσιάσει εκεί το "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα"
 
Εμένα για κουμπούρια μου μοιάζουν, όχι τουφέκια, αλλά τι ξέρω από αυτά? Στο Ναυτικό έκανα τη θητεια μου.
 
Πίσω
Μπλουζα