Βέγγος τα καλύτερα

Έλα μωρέ έχουν πάθει και χειρότερα τα ζώα!
Ωραία η σκηνή! :)

Βεγγος -θεος.

για μενα παντως η καλυτερη κωμωδια του ηταν το <<θα σε κανω βασιλισσα>> γιατι χωρις τρεχαλες και διαφορα γκακς αναδεικνυει το ετσι και αλλοιως αναμφισβητητο ταλεντο του.(εξ΄ου και το ψευδωνημο).

Αυτος ο ανθρωπος ακομα και ορθιος που στεκεται στις ταινιες χωρις να κανει τιποτα ή χωρις να μιλαει, κατι εχει να σου πει.

Τι να θυμηθω τον Παπατρεχα, τον Μαρλον Μπραντο, τον πολυτεχνιτη, τον Θου-Βου και ποσες αλλες...

επισης ηταν συγκλονιστικος οταν εβγαζε το δραματικο στοιχειο του οπως στην ταινια του Αγγελοπουλου (δεν θυμαμαι τιτλο) που μιλαει στην φυση και για την Ελλαδα ή στο <<Ολα ειναι δρομος>> ακομα και στο <<Περι ανεμων και υδατων>> ηταν εξαιρετικος.

Με λιγα λογια: Α-Ν-Ε-Π-Α-Ν-Α-Λ-Η-Π-Τ=Ο-Σ !!
Είσαι ψαγμένος Βεγγόβιος όπως φαίνεται από το nick! Το βιντεάκι με τα "άπαντα" του κυρίου Μπεϊζάνη το'χω ξεσκίσει! :) "Τι σταυροκοπιέσαι ρε Βαγγέλη, Επιτάφιος περνάει?"
Like και μόνο για το νικ!
Για να μην ποστάρω συνέχεια κ επειδή δεν έχω δει να αναφέρεται, "Δουλειές του ποδαριού" για γέλιο μέχρι δακρύων. (Με Φ.Μανέλλη)
Και κάτι που αναρωτιέμαι:δεν έχω παιδιά. Όσοι έχετε, έχουν δει ταινίες του? Τους αρέσουν?
 
Έλα μωρέ έχουν πάθει και χειρότερα τα ζώα!
Ωραία η σκηνή! :)

Προσωπικά είναι σα να σε πεταξουν από τα 5 μέτρα κάτω, δεν θα πονεσεις ;; Τώρα εάν εσυ το θεωρείς λογικό, παω πασο .
Ναι η σκηνή είναι αστεία, παντως στον Παπατρεχα έχει τρελλο γέλιο , που πιανει το σκυλάκι και το χωνει μέσα στον κουβά, πολλα χρόνια το εβλεπα και δε μπορουσα να κρατηθώ απο τα γέλια :cool:
 
Δεν του κάνει αυτό και δεν είναι 5 μέτρα-ούτε κατ'αντιστοιχία ύψους.
Και παλι, τα ζώα έχουν τραβήξει-και τραβάνε- πολύ χειρότερα... Κατι 10άδες εκ/μύρια σφάζονται κάθε μέρα για το φαί του πλανήτη.θαντεξω να κοιμηθώ επειδή ένας σκύλος έπαθε αυτό πριν 50 χρόνια.
Αν παλι δεν ικανοποιουνται τα ζωοφιλικά αισθήματα να ξεθάψουμε το πτώμα του Βέγγου και να το μαστιγώσουμε σε κεντρική πλατεία της πόλης.
 
Έτερον εκάτερον που γελάμε ένοχα με τα πάθη του σκυλιού. Δεν ανταποκρίνεται στις ευαισθησίες που εχουμε σήμερα όπως και σήμερα δεν θα τρίβαμε ένα πιάτο μακαρόνια στο πρόσωπο ενός οκτάχρονου είτε ήταν μπροστά οι γονείς του είτε όχι. Θα ερχόταν επιτόπου η αστυνομία αγκαζέ με τον Γιαννόπουλο του χαμόγελου του παιδιού να μας συλλάβουν και πολύ καλά θα κάνανε.

Αυτό δε μας εμποδίζει να γελάμε με την καρδιά μας με αυτά που κάνει ο Βέγγος και μεις δε μπορούμε να κάνουμε. Και προς θεού το ότι λέμε μια άποψη δε σημαίνει ότι μαστιγώνουμε και καταδικάζουμε κάποιον καταξιωμένο ηθοποιό, και μένα τσίμπησε λίγο η καρδιά μου ως φιλόζωος με το σκυλάκι αλλά γέλασα συγχρόνως συν ότι δε ζω στην εποχή που ο κόσμος ο περισσότερος αγωνιούσε να επιζήσει.
 
Για τη μακαρονάδα στο Βασιλάκη Καΐλα στην ταινία, παθαίνει χειρότερα απ'το να έρθει μπάτσος! :)
Καθόλου "ένοχα" δε γελαω. Γελάω περισσότερο με το ότι πάρα πολλοί εσχάτως (αύξηση της συνομοταξίας παρατηρείται τη νέα χιλιετία) απέκτησαν "ζωοφιλικές ανησυχίες", ενώ εμείς που δεν τις εκφράζουμε ή τουλάχιστον δεν το κάνουμε με την παραμικρή ασήμαντη αφορμή του τύπου να τραβιέται βίαια ένα σκυλί απτο λουρί του πριν 50 χρόνια, είμαστε κάτι σε απολίτιστα και αμόρφωτα αδίστακτα σαδιστικά κτήνη της εποχής του Νεάντερταλ που φαντασιώνουν να γδέρνουν και να τρώνε ζωντανές γάτες στα υπόγειά τους. Μπορεί νά μαστε και κτηνοβάτες η και λανθάνοντες παιδόφιλοι άμα ενας δεν είναι ευαίσθητος με τα ζώα όλα να τα περιμένεις χρυσό μου.
Φυσικά αν ρωτήσεις ευγενικά έναν η μια τέτοια υστερ... εεε φανατικη "ζωόφιλο" γιατί αφού αγαπάτε τόσο τα ζώα έχετε ένα που το έχετε υιοθετήσει σ'ένα διαμέρισμα 22 ώρες τη μέρα, όταν το βγάζετε το'χετε δεμένο απ'το λαιμό και τού'χετε αφαιρέσει το δικαίωμα να διαιωνίσει το είδος (κομματάκι σημαντική λεπτομέρεια για τον ψυχισμό οποιουδήποτε πρωτεύοντος)-σκεφτείτε έναν άνθρωπο να ζει έτσι, σου ψελλίζουν κάτι "για το καλό τους" (ποιανού καλό άραγε...?) ή γυρνάνε το θέμα, επίσης ευγενικά ομολογώ, στο Survivor, τη νέα παγκόσμια ταξη κλπ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν του κάνει αυτό και δεν είναι 5 μέτρα-ούτε κατ'αντιστοιχία ύψους.
Και παλι, τα ζώα έχουν τραβήξει-και τραβάνε- πολύ χειρότερα... Κατι 10άδες εκ/μύρια σφάζονται κάθε μέρα για το φαί του πλανήτη.θαντεξω να κοιμηθώ επειδή ένας σκύλος έπαθε αυτό πριν 50 χρόνια.
Αν παλι δεν ικανοποιουνται τα ζωοφιλικά αισθήματα να ξεθάψουμε το πτώμα του Βέγγου και να το μαστιγώσουμε σε κεντρική πλατεία της πόλης.

Καλά δε το είπα για να γίνει θέμα, απλά επειδή είχα σκυλος πολλα χρόνια, η σκηνή είναι λίγο κάπως, φιλικά το είπα .
Τώρα θα μου πεις πως σφαζουν τα ζώα για να τρεφομαστε εμείς, ασε το γιατί θα φυγει η κουβέντα , καλο βράδυ :cool:
 
To Πολυτεχνιτης και ερημοσπιτης ειναι γεματο απο τετοιες ατακες. Το περισσοτερο γελιο το κανω με τις σκηνες του φαρμακειου οπως αυτη που παρεθεσες.
Εγώ με την σκηνξ " έτσι που πάμε θα το δεις και το πουλάκι"
 
Εδώ είναι οι κομμένες σκηνές, από την ταινία :

Ένας τρελλός, τρελλός Βέγγος.


Ευτυχώς την έχω κατεβάσει ολόκληρη, γιατί τόσα χρόνια, στην τηλεόραση, την βλέπαμε χωρίς αυτές τις σκηνές :cool:
 
Πίσω
Μπλουζα