Βοηθεια για αγορα οθονης υπολογιστη

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.555
Αντιδράσεις
6.654
Οπως λεει και ο τιτλος του θεματος θελω βοηθεια για αγορα οθονης για το PC.Τα λεφτα που μπορω να διαθεσω ειναι περισσοτερα ομως αυτα που εγω θελω να δωσω ειναι πανω κατω στα 100 ευρω.Το ξερω πως με 100 ευρω δεν περνεις και την επιτομη της τεχνολογιας οσον αφορα της οθονες για PC αλλα απο την παλια LG Flatron που εχω σιγουρα θα ειναι κλασεις ανωτερη οποια οθονη και αν παρω.24 ιντσες πιστευω πως ειναι καλα δεν θελω και καμια τεραστια εξαλου και απο απαιτησεις δεν εχω τιποτα περιεργες αφου στην ουσια με retrogaming ασχολουμαι κυριως στο PC με emulators κλπ και ελαχιστο συγχρονο gaming αφου ολα σχεδον τα παιζω στης κονσολες.Απλα θελω μια οθονη οσο το δυνατων καλυτερη στα λεφτα αυτα με τα συγχρονα χαρακτηριστικα της εποχης οχι τοσο για το retrogaming αλλα να μπορω να δω κανενα βιντεο η καμια ταινια σαν ανθρωπος αν η τηλεοραση ειναι κατειλημμενη απο τη γυναικα μου βλεποντας Netflix κ.α.Αν μπορει λοιπον καποιος να βοηθησει να βρω τετοια οθονη εκει στο κατοσταρικο πανω κατω θα χαρω να διαβασω τη γνωμη του.
 
Αυτή την έχω πάρει και μπορώ να πω πως είναι μια χαρά. Αρκετά μεγάλη 27 ίντσες και IPS οθόνη με ζωντανά χρώματα. Τιμή λίγο κάτω από τα 100 ευρώ.
 
To 2026, για γυρω στα 100€ και 24'' δεν τιθεται θεμα ποιοτητας και τεχνολογιας. Ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος και τα κερδη πρακτικα μηδενικα, συνεπως οι κατασκευαστες δεν πουλανε τιποτα υψηλης ποιοτητας και συγχρονης τεχνολογιας. Συνεπως θα παρεις την λιγοτερο χειροτερη οθονη που θα βρεις και αυτο δεν ειναι και πολυ ευκολο να το διαπιστωσει κανεις γιατι υπαρχουν πολλα μοντελα και ειναι λιγο δυσκολο να βρει κανεις εμπεριστατωμένες αποψεις σχετικα.

Προσωπικα θα προτεινα την AOC 25G42E. Εχω δυο AOC 24G2 που ειχα αγορασει πριν ~ 5 χρονια και εχω μεινει πολυ ικανοποιημενος.

Αυτή την έχω πάρει και μπορώ να πω πως είναι μια χαρά. Αρκετά μεγάλη 27 ίντσες και IPS οθόνη με ζωντανά χρώματα. Τιμή λίγο κάτω από τα 100 ευρώ.
Θα διαφωνήσω με τον φίλο @telonio , 27'' και 1080p θα ειναι το pixel σαν κορόμηλο. Η σωστη αναλυση για οθονες 27'' ειναι 1440p.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα