Πρόσφατο περιεχόμενο από ARETARA

 1. ARETARA

  Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

  Πρόσφατη συνέντευξη της Αιμιλίας Υψηλάντη με μερικές φωτογραφίες από το προσωπικό της αρχείο.
 2. ARETARA

  Ληστεία στην Αθήνα (1969)

  Ο Σταύρος προκειμένου να μην τραβήξει υποψίες συνεχίζει τη δουλειά του ως πλασιέ βιβλίων με δόσεις. Εδώ βλέπουμε να βρίσκεται σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών συσκευών (Kelvinator) ενώ σε λεπτομέρεια αριστερά βλέπουμε μπουκάλια Coca Cola (πιθανά των 250ml).
 3. ARETARA

  Πυθαγόρας - Ο μεγαλύτερος Έλληνας στιχουργός

  Η συνεργασία του Πυθαγόρα με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Σημαντική στιγμή της διαδρομής του μεγάλου στιχουργού είναι η συνάντησή του δισκογραφικά με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Θα δούμε κάποια δείγματα εδώ. 1. Γιατί δεν έρχεσαι. Μουσική: Στέλιος Ζαφειρίου. Εξαιρετική εδώ η μουσική του δεξιοτέχνη συνθέτη...
 4. ARETARA

  Έφυγε ο Κώστας Κλεφτόγιαννης (1947-2022)

  Ένας σημαντικός ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου αλλά και του Ελληνικού Κινηματογράφου με πλήθος επιτυχημένων ερμηνειών. Κάποιες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Εγώ θα παρουσιάσω τρία αποσπάσματα από διαφορετικές ταινίες όπου διακρίθηκε. 1. Δίπλα στον Νίκο Γαλανό στην ταινία "Τελευταία...
 5. ARETARA

  Αφιέρωμα στη Βαρβάρα Τσιμπούλη (1947-1992)

  Ένα όμορφο ραδιοφωνικό αφιέρωμα στη Βαρβάρα Τσιμπούλη διάρκειας 2 ωρών από τη μουσική παραγωγό Ειρήνη Γαβαλά μπορείτε να ακούσετε εδώ.
 6. ARETARA

  Μάκης Χριστοδουλόπουλος - 50 χρόνια τραγούδι

  Μεγάλο κομμάτι και απολαυστική ερμηνεία με Μάκη live. Στίχοι: Ανδρέας Σπυρόπουλος, μουσική: Βασίλης Σαλέας, δίσκος: "Όλα αρχίζουν τώρα" (1984).
 7. ARETARA

  Βαθμολογήστε τους ηθοποιούς

  Μια βαθμολόγηση ανδρών και γυναικών δημοφιλών ηθοποιών που είχε διοργανώσει το περιοδικό Φαντασία για την περίοδο 1963-64. Τα αποτελέσματα εν μέρει ίσως και να ξαφνιάζουν, ιδίως στους άντρες αν τα δούμε και με την μετέπειτα πορεία των κριθέντων.
 8. ARETARA

  Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

  Μία εξαιρετική συνέντευξη του Φιλοποίμενος Φίνου με τον Δημήτρη Λιμπερόπουλο (προβολή 3/10/1975) και στο τέλος εμφανίζεται και ο Θανάσης Βέγγος και μιλάει μεταξύ άλλων και για την επικείμενη νέα ταινία του (Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας, 1976).
 9. ARETARA

  Θέμης Αδαμαντίδης - 40 χρόνια παρουσίας στο μουσικό στερέωμα

  Στην άγια γλώσσα της, η μουσική...
 10. ARETARA

  Αφιέρωμα στη Βαρβάρα Τσιμπούλη (1947-1992)

  Άλλο ένα σημαντικό κομμάτι ακούμε από τη Νέλλη Γκίνη με τίτλο "Πήρα τον ήλιο αγκαλιά" (1974) σε μουσική Δημήτρη Μηλιού. Το κομμάτι ακούστηκε στην ταινία "Η μεγάλη απόφαση" (1977) όπου πρωταγωνιστούσε η Νέλλη. Επίσης ακούμε εδώ τη δισκογραφική έκδοση (45 στροφών)
 11. ARETARA

  Λίτσα Διαμάντη - έτσι απλά

  Μια από τις πρώτες εμφανίσεις της Λίτσας στην ταινία "Κάθε λιμάνι και καημός" (1964).
 12. ARETARA

  Έξοδος Κινδύνου (1980)

  "... μια ζωή τίμια... αυτά σε άλλους, όχι σε μένα. Ο παλιόκοσμος αυτός δεν χωρίζεται σε τίμιους και σε άτιμους, χωρίζεται σε αυτούς που έχουν τα πάντα και σ' αυτούς που δεν έχουνε τίποτα... η τίμια ζωή είναι το χασίσι που ρίχνουν στους τσαλαπατημένους για να μην ξεσηκώνονται, για να μην ζητάνε...
 13. ARETARA

  Διακοπές στην Κύπρο μας (1971)

  Η κουτσή κιθάρα σε HD
 14. ARETARA

  Αφιέρωμα στη Βαρβάρα Τσιμπούλη (1947-1992)

  Ένα άγνωστο περιστατικό από τη συνεργασία Καρβέλα - Τσιμπούλη από το 1979 και τη στρατιωτική θητεία του Καρβέλα (!!!) μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Μπλουζα