Πρόσφατο περιεχόμενο από Dionisis1979

 1. D

  [El Greco] Super Domino

  Έλυσα τον γρίφο από ένα άλλο σάιτ. Αντιγράφω μήνυμα/φωτο που μου έστειλαν: "Αν υπάρχει μεγάλο μαύρο κενό μεταξύ της φωτογραφίας των παιδιών και του υπολοίπου, τότε έχεις τη μεγαλη. Σημείωσα το κενό με πορτοκάλι".
 2. D

  [Δεσύλλας] Κυβόλεξο - Κυβάριθμοι

  Το έχω κι εγώ στην εκδοχή που δείχνει η φωτογραφία που ανέβασε η katerinak. Δεν ξέρω πότε κυκλοφόρησε η συγκεκριμένη εκδοχή. Εγώ πρέπει να την πήρα γύρω στο 2000. Η πρώτη εκδοχή πρέπει να είναι αυτή που επισυνάπτω (την βρήκα να αναφέρεται ως 1990 σε μια αγγελία πώλησης). Η τρέχουσα εκδοχή του...
 3. D

  [El Greco] Super Domino

  Μόλις πρόσφατα διαπίστωσα ότι το Super Domino έβγαινε σε τρία μεγέθη. Υπάρχει τρόπος να βρω ποιο είναι το δικό μου; Δεν βλέπω κάποιο διακριτικό. Το κουτί είναι στενόμακρο και όχι τετράγωνο.
 4. D

  Olympic Toys

  Χαιρετώ την παρέα! Χάζευα το αντίτυπό μου του Super Domino. Είδα ότι εκτός από την El Greco αναφέρει την Olympic Toys. Γνωρίζουμε περισσότερα για την εταιρία;
 5. D

  [Δούρειος] Επιτραπέζια τσέπης

  Σχεδόν δέκα χρόνια μετά, ερώτηση: Ο αγγλικός τίτλος του επιτραπέζιου "Τα τείχη" ποιος είναι; Δεν βγάζω άκρη από τους ελληνικούς κανόνες και θέλω να τους βρω στα αγγλικά.
Μπλουζα