Πρόσφατο περιεχόμενο από nick

 1. nick

  Η απερίγραπτη (1981 ΥΕΝΕΔ)

  Ο Κώστας Πρέκας και η Μάνια Τεχριτόγλου στην σειρά: [video=youtube_share;df5PtAsIHxc]
 2. nick

  Ρομαντικές Ιστορίες (1980 ΥΕΝΕΔ)

  Ο Χρήστος Νομικός και η Μαρία Σόκαλη στην αισθηματική σειρά "Ρομαντικές Ιστορίες" σε σενάριο Μάκη Αντωνόπουλου και σκηνοθεσία Θανάση Προυτζόπουλου που προβλήθηκε από την ΥΕΝΕΔ το 1981. Τίτλος: Η Επιστροφή.
 3. nick

  Ρομαντικές Ιστορίες (1980 ΥΕΝΕΔ)

  Γράψτε κάτι... Ο Χρήστος Νομικός και η Μαρία Σόκαλη στην αισθηματική σειρά "Ρομαντικές Ιστορίες" σε σενάριο Μάκη Αντωνόπουλου και σκηνοθεσία Θανάση Προυτζόπουλου που προβλήθηκε από την ΥΕΝΕΔ το 1981. Τίτλος: Η Επιστροφή.
 4. nick

  Ιούλιος Και Ιουλιέτα (1980 ΕΡΤ)

  Μετά τις υπέροχες φωτογραφίες των παιδιών παραπάνω ας δούμε και άλλη μια φωτογραφία με την υπέροχη Γωγώ Ατζολετάκη στην σειρά:
 5. nick

  Το κανάλι των παρανόμων

  Οι τίτλοι αρχής της σειράς:
 6. nick

  Άνθρωποι και Κούκλες (1982 ΥΕΝΕΔ)

  Οι τίτλοι αρχής της παιδικής σειράς όπως τους είχε κρατήσει στο αρχείο της η Ηθοποιός Όλγα Σπανού και την ευχαριστώ για αυτό:
 7. nick

  Άνθρωποι που μας μοιάζουν με τον Γιώργο Πάντζα

  Ένα μικρό απόσπασμα με τον Γιώργο Πάντζα και τον Κώστα Μεσσάρη:
 8. nick

  Οι Κληρονόμοι (1981 ΕΡΤ)

  Αυτό θα ήθελα να το μάθω και εγώ.. Μαλλον θα πρέπει να κινηθώ γρήγορα και να βρώ τρόπο επικοινωνίας.. Έχω την αίσθηση οτι θα τα καταφέρω.. Θα δείξει...
 9. nick

  Οι Κληρονόμοι (1981 ΕΡΤ)

  Η Ξανθιά Ηθοποιός (η πολύ όμορφη) είναι η Ελένη Κισκύρα που έπαιζε στην Γειτονιά μας του Κώστα Πρετεντέρη. Στο ρόλο της μέλλουσας γυναίκας του Πάρλα η πασίγνωστη Ειρήνη Κακαβούλη (η δικαστικός της Λάμψης του Νίκου Φώσκολου) ενώ η κυριούλα στο μπαρ με τον Άρη Τσιούνη είναι η Αλέκα Τουμαζάτου.
 10. nick

  Οι Πανθέοι (1977 ΕΡΤ)

  Μόλις έμαθα απο έγκυρη πηγή οτι θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο των Πανθέων.... το οποίο είναι εξίσου καλό με το τελευταίο....
 11. nick

  Το Παραμύθι των Μεγάλων (ΕΡΤ2 1982)

  Μια παιδική, ψυχαγωγική και επιμορφωτική εκπομπή με διδακτικό πρόγραμμα.εκπομπή σε κείμενα της Ιφιγένειας Γιαννοπούλου και σκηνοθεσία Αχιλλέα Βογιατζή που προβλήθηκε από την ΕΡΤ2 το 1982.
 12. nick

  Η απερίγραπτη (1981 ΥΕΝΕΔ)

  Ύστερα από 35 ολόκληρα χρόνια η ενδυματολόγος Έλλη Πανούση "ξεθάθει" από το προσωπικό της αρχείο τους τίτλους από την τηλεοπτική μεταφορά του έργου του Γρηγορίου Ξενόπουλου "Η Απερίγραπτη" σε σενάριο Σούλας Πιερράκου (από το ομώνυμο μυθιστόρημα του Γρηγορίου Ξενόπουλου και σκηνοθεσία Ερρίκου...
 13. nick

  Λαϊκές ιστορίες απ' όλον τον κόσμο

  Μπράβο Rinus Cesar καλά τα θυμάσαι: Ήταν 1982 όταν ο τηλεοπτικός διευθυντής της ΥΕΝΕΔ/ΕΡΤ2 Θάνος Σοιμοίρης, στα στούντιο της ΕΡΤ2 γράφει για την ενδυματολόγο και σκηνογράφο Έλλη Πανούση ως ενθύμιο κάποια επεισόδια από παλιές και καλές εκπομπές στις οποίες μετείχαν εξαίρετοι Ηθοποιοί. Ύστερα...
 14. nick

  Ανάμεσα Σε Τρεις Γυναίκες (1982 ΥΕΝΕΔ)

  Οι τίτλοι αρχής της σειράς:
 15. nick

  Συνταγματάρχης Λιάπκιν (1979)

  Εδώ ο Πέτρος Φυσσούν στο ρόλο του Συνταγματάρχη Λιάπκιν:
Μπλουζα