Έλληνες ηθοποιοί - Τι απέγιναν;

Συμφοιτήτριες στη σχολή του Ωδείου Αθηνων. Πιό νέα από εμένα. Ευχομαι να γίνει καλά σύντομα.
Την έκανα γκουγκλντ και είναι η Ρένα Βενιέρη που ήξερα. Υπέροχα μάτια. Έφυγε από το Ωδείο μετά τον πρώτο χρόνο αν θυμάμαι καλά.
 
Σήμερα αν όλα πάνε καλά σύμφωνα με τους γιατρούς θα πάρει εξιτήριο η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

 
Τελευταία επεξεργασία:
Δημήτρης Καλλιβωκάς: Στο νοσοκομείο ο αγαπημένος ηθοποιός

 
Θάνατος Μ.Χρονοπούλου: Ξεκινούν έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της στην Παιανία λόγω υποψιών για διάπραξη εγκληματικής ενέργειας!


Μετά απο 5 μήνες...

 
Τελευταία επεξεργασία:
Μετά απο 5 μήνες...

GHQHt0QWgAAgKlD.jpeg
 
Ναι το θέμα είναι ότι μετά απο τόσους μήνες τι περιμένουν να βρεθεί; Ακόμα και που υπάρχει αυτή η υπόνοια απο την αρχή θα έπρεπε να γίνουν ολες αυτές οι διαδικασίες και οι έρευνες πολύ γρήγορα και πρίν εξαφανιστούν τα οποία στοιχεία θα μπορούσαν να βρεθούν πρίν καθαριστεί το σπίτι. Τώρα μετά απο τόσο καιρό τι θα ανακαλύψουν..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ναι το θέμα είναι ότι μετά από τόσους μήνες τι περιμένουν να βρεθεί; Αν και που υπάρχει αυτή η υπόνοια από την αρχή θα έπρεπε να γίνουν όλες αυτές οι διαδικασίες και οι έρευνες πολύ γρήγορα πριν εξαφανιστούν τα στοιχεία που καθαρίζονται στο σπίτι. Τώρα μετά από τόσο καιρό τι θα εμφανίσουν..
ελα μου ντε εδώ όσο γρηγορότερα τόσο το καλυτερα
 
Έτσι ακριβώς. Τώρα πια δεν θα αλλάξει κάτι απλά είναι για να κλείσει νομικά η υπόθεση. Ας είναι γαλήνια η ψυχή της εκεί που βρίσκεται.
 
υπαρχει μια καταγγελια γιαυτο ανοιξε το φακελο ο εισαγγελεας και εδωσε εντολη να ανοιξει,αυτο ακουσα εγω ,δεν ξερω αν ισχυει
 
υπαρχει μια καταγγελια γιαυτο ανοιξε το φακελο ο εισαγγελεας και εδωσε εντολη να ανοιξει,αυτο ακουσα εγω ,δεν ξερω αν ισχυει

Ο οποιοσδήποτε σε μια υπόθεση που πιστεύει ότι έχει αδικηθεί για κάτι μπορεί να καταγγείλει και να ζητήσει έφεση ξανά και πάλι ξανά για να δικαιωθεί. Το όλο θέμα πιθανόν να είναι για το κληρονομικό, τις διαθήκες και αν υπάρχει 2η διαθήκη παρά για να εξιχνιαστεί η υπόθεση του θανάτου της αγαπημένης μας ηθοποιού και μάλιστα μετά απο 5 μήνες απο την ταφή της.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ο οποιοσδήποτε σε μια υπόθεση που πιστεύει ότι έχει αδικηθεί για κάτι μπορεί να καταγγείλει και να ζητήσει έφεση ξανά και πάλι ξανά για να δικαιωθεί. Το όλο θέμα πιθανόν να είναι για το κληρονομικό, τις διαθήκες και αν υπάρχει 2η διαθήκη παρά για να εξιχνιαστεί η υπόθεση του θανάτου της μετά απο 5 μήνες.
σαφως αλλα ενας εισαγγελεας δεν επεμβαινει ακομη και αν υπαρχουν εκατο διαθηκες,αυτο ειναι ενα αστικο θεμα
κατι αλλο πιστευω
 
Πίσω
Μπλουζα