αυτό ισχύει σίγουρα και μάλιστα για πολλούς γνωστούς ηθοποιούς που μετά την παρακμή του ελληνικού κινηματογράφου ξεκίνησαν να υλοποιούν τις δικές τους φιλοδοξίες, αγόραζαν θέατρα, ανέβαζαν ακριβές παραγωγές με έργα που δύσκολα έβρισκαν απήχηση στο ελληνικό κοινό κι έτσι τινάζονταν στον αέρα ό,τι περιουσίες είχαν καταφέρει να κάνουν ως τότε. Έχω διαβάσει συνέντευξη της Ξένιας Καλογεροπούλου που το αναφέρει αυτό για την ίδια και για τον τότε σύζυγό της Γιάννη Φέρτη, ότι είχαν έρθει σε τέτοια ένδεια με αποτυχημένες θεατρικές επιχειρήσεις που δεν είχαν ούτε τα βασικά για την καθημερινότητα.έκαναν παραγωγές δικές τους που έπεφταν έξω;;;
Σταμάτης Γαρδέλης – Στο κρατητήριο σε έξαλλη κατάσταση: «Φυλακίστε με! Δε θα με φιμώσετε με τίποτα» - MeaCulpa.gr
Στο κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος της περιοχής όπου κατοικεί βρέθηκε ο Σταμάτης Γαρδέλης, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα βέβαια, οι αστυνομικοί του πήραν το κινητό. O ηθοποιός, όντας σε...meaculpa.gr
Ναι και εγώ εκεί έχω καταλήξει σαν συμπέρασμα. Βέβαια υπήρχαν κι περίπτώσεις ηθοποιών (δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα) που τα κατασπατάλισαν. Δικαιώμα τους, λεφτά τους ήταν, τα διέθεσαν όπως ήθελαν..... ξεκίνησαν να υλοποιούν τις δικές τους φιλοδοξίες, αγόραζαν θέατρα, ανέβαζαν ακριβές παραγωγές......
Ε μα θέλουν και λίγο κράτημαΝαι και εγώ εκεί έχω καταλήξει σαν συμπέρασμα. Βέβαια υπήρχαν κι περίπτώσεις ηθοποιών (δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα) που τα κατασπατάλισαν. Δικαιώμα τους, λεφτά τους ήταν, τα διέθεσαν όπως ήθελαν.
Είναι και η φύση του επαγγέλματος τους τέτοια, τα φώτα, η λάμψη, η αναγνωρισιμότητα, το χειροκρότημα, που τους παρασέρνει κι έχουν την ψευδαίσθηση ότι αυτό θα συμβαίνει εφ'όρου ζωής, δλδ θα είναι μέχρι τέλους στα φώτα κι θα παίζουν.
Οι επιχειρηματικές προσπάθειες είναι μεγάλο ρίσκο, ειδικά αν 《δεν το 'χεις》 κιόλας. Κι εδω που τα λέμε, μόνο η Αλίκη, κατάφερε να βγάλει λεφτά κι σαν παραγωγός-επιχειρηματίας.
Τι θυμήθηκα τώρα...Ε μα θέλουν και λίγο κράτημα
Εννοείται εδώ μιλάμε για πρωταγωνιστές, αστέρες που ήταν στην πρώτη γραμμή πάντα, εγινε κακό διαχείρισηΤι θυμήθηκα τώρα...
Είχα δει παλαιότερα σε βίντεο στο yt μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του Αλέκου Τζανετάκου (σ.σ. θα ψάξω να τη βρω, αν δεν έχουν αφαιρέσει το βίντεο).
Έλεγε οτι κι εκείνος ξόδευε αρκετά από τα χρήματα του σε διασκεδάσεις, νέος ήταν άλλωστε, κυρίως ξόδευε πάρα πολλά στη μεγάλη του αγάπη που ήταν τα αυτοκίνητα κι οι μηχανές. Αλλά επειδή έβλεπε κιόλας τι γινόταν γύρω του με τους παλαιότερους ηθοποιούς που πέθαιναν στην ψάθα, φρόντισε και να αποταμιεύει για να έχει στα στερνά του. Κι πράγματι ο άνθρωπος πέθανε 70+ ετών κι μέχρι το τέλος του ζούσε μια άνετη ζωή, ακριβώς γιατί είχε προνοήσει...
η ταινια αυτη ειναι σεμιναριο να μαθουν να παιζουν κωμωδια απο τους μαιτρ χρονη εξαρχακο και ηλια λογοθετη
Όχι μπαμπι άλλη μια προσπάθεια, είναι ρν ζωή η ηθοποιοςΘα ελεγα πως ειναι η Ειρηνη Ελισαιου.
OuiΔέσποινα Μπεμπεδέλη