Αλίκη: Εθνική σταρ ή όχι;


Η φωτογραφια ειναι απο τον γαμο της ηθοποιου και συνεργατιδος της Βουγιουκλακη, Αλικης Ζαβερδινου με τον Νικο Παπαμιχαηλ, αδελφο του Δημητρη. Ο γαμος εγινε τον Ιανουαριο του 1968 και η Βουγιουκλακη ηταν κουμπαρα.
 
Κι ουδέποτε χώρισαν. Έζησαν μαζί μέχρι το τέλος κι απέκτησαν 4 παιδιά.
Ο Νίκος πέθανε πριν το Δημήτρη. Το αναφέρει ο ίδιος ο ΔΠ στην βιογραφία του, ότι μετά το θάνατο της Αλίκης έχασε μέσα σε σύντομο διάστημα τη μητέρα του κι τον αδερφό του Νίκο.
Η Αλίκη Ζαβερδινού πέθανε τον Δεκέμβριο του 2013.
Κι ο ΔΠ ήταν κουμπάρος, μαζί τους πάντρεψαν, στεκόταν δίπλα στην Ζαβερδινού αλλά στην εν λόγω φωτό δεν φαίνεται.
Παντως κι τα δυο αδέρφια είχαν ροπή προς το όνομα "Αλίκη" ...τυπικά εκείνο το διάστημα ήταν κι οι 2 κυρίες: "Αλίκη συζ.Παπαμιχαήλ" :biglaugh:
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ο Αύγουστος του 1974 ήταν μια ταραγμένη περίοδος για την Ελλάδα. Ανάμεσα στα πολιτικά γεγονότα βλέπουμε και ένα κουτσομπολιό από τον καλλιτεχνικό χώρο ....

Προβολή συνημμένου 272662
Δεν υπονοεί αλλά αναγράφεται ρητώς "έδειρε και σχεδόν στραγγάλισε την γυναίκα του" (has beaten up and almost strangled his wife).
Γνωρίζαμε για ξυλοδαρμούς, αντιπαράθεση, καβγάδες αλλά όχι μέχρις εκεί τόσο σοβαρά θέματα μήπως υπερβαλλουν;

Παιδιά είχαν γραφτεί από τον Τύπο πολύ χειρότερα..
Εδω θα δείτε αποσπάσματα απο δημοσιεύματα του Τύπου της εποχής εκείνης που μιλούν μέχρι κι για δήθεν επιθέσεις με μαχαίρι στο Θεολόγο ή με σπαθί στα καμαρίνια του θεάτρου Αλίκη όταν έπαιζαν τη Βασίλισσα Αμαλία.....άγρια πράγματα...κανείς φυσικά δεν ξέρει ποια ηταν η αλήθεια, η ουσία πάντως είναι πως ο Τύπος τότε τους είχε ξεσκίσει..
 




Υγ. Διαβάστε τα σχόλια στο ΠΘ απο κάτω ακριβώς απο την δημοσίευση. (Ελπίζω πάντως να μην τα διαβάσει ο δημιουργός των ομοιωμάτων γιατί θα βάλει τα κλάματα με ότι γράφουν).
 
Τελευταία επεξεργασία:
Αίσχος. Τα ομοιώματα δεν είναι επιτυχημένα.
 
Άφιξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας όπου για ένα μήνα θα παίζει στο έργο Το κορίτσι με την Χρυσή Καρδιά .....

IMG_20240229_202123.jpg
 



Υγ. Διαβάστε τα σχόλια στο ΠΘ απο κάτω ακριβώς απο την δημοσίευση. (Ελπίζω πάντως να μην τα διαβάσει ο δημιουργός των ομοιωμάτων γιατί θα βάλει τα κλάματα με ότι γράφουν).



22.jpg

Ο ΔΠ δεν ήταν γαλανομάτης, το χρώμα ματιών του ήταν σαν "γκριζοπράσινο"...δεν ξέρω ακριβώς πως να το περιγράψω σαν απόχρωση...αυτό, τέλος πάντων:

209.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ο ΔΠ όντως μοιάζει περισσότερο με τον Σάκη, ενώ η Βουγιούκλω μοιάζει περισσότερο με Barbie.
 
Πίσω
Μπλουζα