«Παναθηναϊκός στο Ποδόσφαιρο, Ολυμπιακός στο Μπάσκετ» (!!!)

Omenforever

RetroMasteR
Joined
26 Mαϊ 2006
Μηνύματα
1.931
Αντιδράσεις
1.172
Είχατε κι εσείς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΣ και ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ συνομήλικους οι οποίοι στην κλασική ερώτηση «Τί ομάδα είσαι;» απαντούσαν με ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ συνδυασμό ομάδων που χωρίζονταν από μανιασμένη αντιπαλότητα;!

Ήθελαν να κερδίζουν πάντα αυτά τα παιδάκια. Δεν εξηγείται αλλιώς…

:icon_lol:
 
Μεγαλύτερη διαστροφή ήταν να υποστηρίζουν δύο ομάδες, ουδεμία εκ των οποίων να ήταν πρωταθλήτρια!
 
Ημουν παιδάκι που υποστήριζε αντίπαλες ομάδες στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, ενώ φυσικά δεν είχα ιδέα από κανονισμούς των δύο αυτών παιχνιδιών και από ονόματα παικτών (πολύ λίγα θυμόμουν που άκουγα από άλλα παιδιά). Πάντως ανάμεσα στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο προτιμούσα το μπάσκετ αν και έβρισκα πολύ βαρετους όλους τους αγώνες που μεταδίδονταν στην τηλεόραση. Γήπεδο ποτέ δεν πήγα. Η ταυτόχρονη υποστήριξη αντίπαλων ομάδων γινόταν συνήθως για να μην κακοκαρδίσουμε τους φανατικούς με τα δυο αυτά αθλήματα φίλους μας. Αρχικά ημουν οπαδός του Παναθηναικού και μάλιστα ειχα αγοράσει το κασκόλ της ομάδας...μετά έγινα και Ολυμπιακός και είχα αγοράσει το κασκόλ της ομάδας, κοντομάνικη μπλούζα και τη μασκότ, το λιονταράκι με το όνομα Θρυλέων. Τελικά χάρισα το κασκόλ του Παναθηναικού και έμεινα με τον Ολυμπιακό. Τρέλα ήταν και πέρασε...Τώρα δεν ασχολούμαι με αθλητικά.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κάτι παιδιά από το χωριό μου (μέσα 90ς ). Όλοι τους ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο ( που τότε κυριαρχούσε σερί χρονιές) και ΠΑΟΚ ή Άρης στο μπάσκετ. Δεν ασχολούνταν με βόλεϊ γιατί φαντάζομαι ότι εκεί θα ήταν... Ορεστιάδα. Εγώ να τους ακούω σαν εξωγήινος και να νομίζω ότι βρίσκομαι στην ζώνη του λυκόφωτος.
 
Πίσω
Μπλουζα