«Σαν Σήμερα στους Υπολογιστές» blog

Nemo

RetroMuseum GateKeepeR
Joined
9 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.694
Αντιδράσεις
1.411
H ταυτοτητα τoυ blog >>>

Το «Σαν Σήμερα στους Υπολογιστές» είναι ένα μπλογκ αφιερωμένο στην ιστορία των υπολογιστών και ευρύτερα της ψηφιακής τεχνολογίας. Με τη μορφή του ημερολογίου, στο επίκεντρο του μπλογκ, θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα σημαντικότερα γεγονότα κάθε ημέρας σαν τη σημερινή, στο παρελθόν της τεχνολογίας. Ανάμεσα στα άλλα, φιλοξενούνται συλλογές, φωτογραφικά αφιερώματα αλλά και βίντεο από την ιστορία της ψηφιακής τεχνολογίας, ενώ ξεχωριστή θέση έχουν εκείνα τα μοντέλα που σημάδεψαν την πορεία των υπολογιστών

>>>>> οπως μας τo συστηνει ο δημιουργος της >>>>>

Ξεκίνησε ως τεχνικός συντάκτης στο περιοδικό PC Master και συνέχισε ως υπεύθυνος ύλης και αρχισυντάκτης στα περιοδικά PC Magazine και PC World αντίστοιχα. Στα δύο τελευταία έχει υπάρξει μέλος της αρχικής ομάδας σχεδιασμού τους. Έχει εργαστεί ως εξωτερικός συντάκτης σε αριθμό ειδικών εντύπων και ιστοσελίδων του ευρύτερου χώρου, όπως οι 4 Τροχοί, το DVD, το Mobile Life και η Κινητή Τηλεφωνία, αλλά και τα techlife.gr, movieworld.gr κ.α. Τέλος, έχει υπάρξει σύμβουλος εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο Διαδίκτυο.

>>>>> ο οποιος λιγο πολυ ξεκινησε σαν τους περισσοτερους απο μας .

Από το 1984, μαθητής δημοτικού τότε, μπήκα στο μαγικό κόσμο των υπολογιστών με τη βοήθεια ενός Spectrum+. Έκτοτε, στην κατοχή μου πέρασε άλλος ένας home computer, o Amstrad CPC 6128 (στον οποίο και αγάπησα τον προγραμματισμό) πριν καταλήξω στα PC, το 1989, με ένα ακόμη Amstrad 1640 και παραμείνω σε αυτήν την κατηγορία ως και σήμερα. Βέβαια, τόσο λόγω «κακής παρέας», όσο και -στη συνέχεια- λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης, από τα χέρια μου έχει περάσει «ουκ έστιν αριθμός» υπολογιστών, από Atari 400, ST και Amiga, έως Mac κάθε είδους.  

 


Για το μπλογκ «Σαν Σήμερα στους Υπολογιστές» πήρα την απόφασή μου, εξαιτίας της ομότιτλης αγαπημένης στήλης την οποία διατηρούσα στο PC World.

«Σαν Σήμερα στους Υπολογιστές» Blog

προέλευση info : http://sansimeracomputers.wordpress.com/info/

Y.γ.Βtw Εχει και το retromaniax.gr στα links {αν και η περιγραφη διπλα το αδικει καπως (Συλλογή Περιοδικών) }
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Όμορφη και προσεγμένη δουλειά.

Μου άρεσε ο τρόπος που γίνεται η κατηγοριοποίηση, ενώ το θεματολόγιό του είναι πάρα πολύ καλό! :)

Author is tweet-noted! ;)

Thank you, Nemo! :flower:
 
Πραγματι θα συμφωνησω με την Μαριανα!Πολυ προσεγμενη δουλεια!!
 
Πίσω
Μπλουζα