Άγνωστες φιγούρες...προς αναγνώριση!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας viking4a
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

viking4a

RetroNuts!
Αντιδράσεις
357
Καλησπερα σε ολους!

Σημερα που εκανα "ανασκαφες" σε μια παλια υπογεια αποθηκη παιχνιδιων στην Θεσσαλονικη ...... ανακαλυψα αυτες τις 4 φιγουρες στρατιωτων κι επειδη μου αρεσαν, τις πηρα.. :P

Θα ηθελα την βοηθεια σας για να βρουμε απο ποια συλλογη ειναι, ποιας εταιριας, χρονολογια, πώς ονομαζονται και τι ιδιοτητα ειχαν..

Ελπιζω να τα καταφερουμε, οποιος ειχε καποιον απο ολους ας μας πει..

Ευχαριστω! :)

20150422_152255.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο πρώτος από αριστερά είναι ο Boba Fett του Star Wars. Ίσως να είναι από τα episodes 1-3, γιατί δείχνει καινούρια.

Για τα άλλα δεν γνωρίζω :)

Λοιπον Μπιλαρα εχουμε και λεμε.....

Ο κυριος τερμα αριστερα με το κρανος ειναι ο Boba Fett H' καποια παραλλαγη του απο Star Wars,

οι υπολοιπες 3 ειναι απο την Chap Mei.

Χρησιμα link....

Chap Mei Universe

Chap Mei/ Space Quest:Mission Squad

Chap Mei/Dino Quest

Καλοριζικες και καλοπαιχτες!!!!! :thumb:

Πωπωω, απαιχτοι και οι δυο, ευχαριστω! :)

Ειδικα εσυ Σταυρο..πού τα βρισκεις ολα?

Παντως, τωρα που ειδα και την εταιρια κτλ.μ'αρεσουν ακομα πιο πολυ οι φιγουρες! ;)

Ειναι καλης ποιοτητας δηλαδη..

Αν ξαναπαω σ'αυτη την αποθηκη πριν γυρισω Στουτγκαρδη, θα ψαξω πιο διεξοδικα, μηπως βρω και τα οπλα τους ή αλλες φιγουρες..

Να 'σαι καλα Μπιλαρα!!!! :thumb:

Μια διευκρινιση μονο.....

Επειδη δεν μου καθοταν καλα οτι ο κυριος με το κρανος ειναι ο Boba Fett.... :xm:

Το εψαξα λιγουλακι και τελικα βγαλαμε λαγο!!!! :D

Ειναι ο Arc Trooper Commander απο το σετ 4 φιγουρων με την ονομασια: Star Wars Legacy Collection: Clone Trooper Squad

και ειναι απο την Hasbro. ;)

clonesquad1.jpg

Ουαουυ! Απο αυτους στο κουτι στη φωτο που εβαλες, αυτος ειναι ο πιο ωραιος! Χεχε! :darkglasses:

Το οτι ειναι της Hasbro τον κανει πιο ακριβο ή συλλεκτικο ξερω γω? ;)

Οχι ιδιαιτερα,γιατι ειναι προσφατη κυκλοφορια (2009). ;)

Αλλα με τους Star Wars fans εκει εξω...ποτε δεν ξερεις τι τιμη μπορει να πιασει!!!! :o

Παντως ειναι καλη προσθηκη για την συλλογη σου (αν συλλεγεις action figures). ;)

Οχι, δεν συλλεγω.. (αλλα εκανα την αρχη), χεχε!!

Ευχαριστω φιλε! :)

Βασίλη όπως βλέπω επισκέφθηκες κι εσύ τον Φειδία... Πραγματικά θα έκανες ανασκαφές. Με τον χαμό που γίνεται εκεί κάτω... Καλορίζικες οι φιγούρες φίλε!

Υ.Γ. Μα δεν είναι τρέλα το τραγουδάκι που ξεκινάει μόλις κατεβαίνεις τις σκάλες;

johnny19818 είπε:
Βασίλη όπως βλέπω επισκέφθηκες κι εσύ τον Φειδία... Πραγματικά θα έκανες ανασκαφές. Με τον χαμό που γίνεται εκεί κάτω... Καλορίζικες οι φιγούρες φίλε!
Υ.Γ. Μα δεν είναι τρέλα το τραγουδάκι που ξεκινάει μόλις κατεβαίνεις τις σκάλες;

Φιρμα ο Φειδιας.....τεινει να γινει αξιοθεατο!!!! :D

Η μουσικη ειναι νεα προσθηκη?:what: Γιατι δεν την θυμαμαι..... :wait2:

stayros είπε:
Φιρμα ο Φειδιας.....τεινει να γινει αξιοθεατο!!!! :D

Η μουσικη ειναι νεα προσθηκη?:what: Γιατι δεν την θυμαμαι..... :wait2:
Εγώ από την 1η στιγμή που πήγα πριν 3 χρόνια περίπου, την είχε την μουσική. Η πλάκα είναι ότι, είναι ένα χριστουγεννιάτικο θέμα που είτε κατέβεις είτε ανέβεις τη σκάλα αρχίζει αυτό τα δικά του.

johnny19818 είπε:
Εγώ από την 1η στιγμή που πήγα πριν 3 χρόνια περίπου, την είχε την μουσική.
Καπου τοσο καιρο περιπου,ειχα βρεθει εκει αλλα μουσικη δεν θυμομουν να παιζει... :xm:

Μαλλον ειχα παθει ταρακουλο απο τον ογκο και δεν ακουγα τιποτα!!!! :D

Anyway....

Και παλι καλοριζικες Βασιλη!!! :thumb:

Χαχαχα!! Ναι, η μουσικη υπαρχει ακομα παιδια!! :P

Την δευτερη φορα που πηγα, προσπαθησα να βρω το ματι πού ειναι, αλλα δε τα καταφερα..

Εγω με το που εφτασα σχεδον κατω την πρωτη φορα, στεκομουν για κανα διλεπτο και κοιτουσα αργα-αργα ολο τον χωρο με ανοιχτο στομα σαν χανος :burn: :o

Κι ο παππους να αρεσκεται μ'αυτο και να μου λεει κατι σε στιλ: τι εγινε, πρωτη φορα ερχεσαι ε? Και θα ξαναρθεις πολλες φορες, αυτο ειναι σιγουρο! Χαχαχα!!!

Ε τον Φειδιαααα....

Να κανονισουνε να παμε το Σαββατο για ανασκαφες Γιαννη, πριν την Συναντηση, χαχα!! ;)

Εγω 2 φορες που πηγα παντως, ιδρωμενος εφυγα! :P

viking4a είπε:
Χαχαχα!! Ναι, η μουσικη υπαρχει ακομα παιδια!! :P Εγω με το που εφτασα σχεδον κατω, στεκομουν για κανα διλεπτο και κοιτουσα αργα-αργα ολο τον χωρο με ανοιχτο στομα :Ο

Κι ο παππους να αρεσκεται και να λεει κατι σε στιλ: τι εγινε, πρωτη φορα ερχεσαι ε? Και θα καναρθεις, αυτο ειναι σιγουρο! Χαχαχα!!!

Ε τον Φειδιαααα....

Να κανονισουνε να παμε το Σαββατο για ανασκαφες Γιαννη, πριν την Συναντηση, χαχα!! ;)

Εγω 2 φορες που πηγα παντως, ιδρωμενος εφυγα! :P
Χαχα. Καλά ο ιδιοκτήτης φοβερή μορφή! Κι εγώ όποτε πάω μου λέει τι ψάχνω και μου αρχίζει να αραδιάζει τι καινούριο έχει φέρει.

Μπαα, φερνει και καινουργια πραγματα?? Χαχαχα!!

Εγω την τελευταια φορα που πηγα (χτες), σκεφτομουν να ρωτησω: "καθε πότε κανετε ανανεωση του στοκ"?, αλλα μου φανηκε τοσο αστεια η ερωτηση που σκεφτηκα να του κανω, που γελουσα μονος μου στους διαδρομους!! :P

Μιας και το θεμα δημιουργηθηκε απο μενα για φιγουρες, ας το διανθίσω παραπανω, βαζοντας καποιες καινουργιες φιγουρες που βρηκα και ψαχνουν τον δημιουργο τους και το ονομα τους..

Θα τις βαζω λιγες-λιγες, για να γινεται τζέρτζελο μεταξυ μας.. ;)

Αυτες μου φανηκαν πιο "μασιφ" και καλυτερες ποιοτικα και εμφανισιακα μαλλον.. :P

Επεται και συνεχεια..

Καλα ειπα.....σηκωσες οτι Chap Mei φιγουρα βρηκες.... :P

Βασιλη,απο την ιδια σειρα με τις προηγουμενες ειναι. ;)

Υπαρχει και μια σειρα ακομα....Chap Mei/Sentilel 1 .... ;)

Next please.... :)

Ελπιζω μoνο να μην ειναι παλι Chap Mei..... :P

Χαχαχα!!

Α ρε Σταυρο, κορυφη εισαι!! ;)

Λες να μου εκαναν το κλικ μονο αυτες οι φιγουρες? (Οι αλλες ηταν χειροτερες σιγουρα)..

Τλχ, τωρα ξερω οτι οι πιο πολλες που πηρα ειναι απο το ιδιο "ΣΟΙ"!!! Χαχαχα!! ;)

Συνεχιζω λοιπον:

Οι παρακατω ειμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι ΔΕΝ ειναι Chap Mei: :P

Πίσω
Μπλουζα